Zien: Bizar gerucht over affaire Wendy van Dijk en Thijs Römer opgerakeld
Connect with us

Celeberties

Zien: Bizar gerucht over affaire Wendy van Dijk en Thijs Römer opgerakeld

Het gerucht dat Wendy van Dijk en Thijs Römer een affaire met elkaar hebben gehad wordt opgerakeld door Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. “Iedereen weet dit in medialand.”

Wendy van Dijk en Thijs Römer speelden jarenlang samen in de middelmatige misdaadserie Moordvrouw op RTL 4. Volgens opiniemaker Jan Roos deden de twee echter meer dan met klappertjespistolen rondrennen op de set. En dat terwijl híj toen een relatie had met Katja Schuurman en zíj met haar huidige partner Erland Galjaard.

Geruchten over affaire
Wendy reageerde in 2015 woest op het gerucht dat Jan toen lanceerde. “Dingen die zó ver weg van de waarheid af staan, kan ik gemakkelijk naast me neerleggen. Maar ongelofelijk vind ik het dat zo’n man niet beseft dat er twee gezinnen zijn die door dit soort dingen worden geraakt. Ik vraag me echt af wat zo iemand bezielt”, riep ze kwaad.

Jan hield echter voet bij stuk. “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb wel vaker dingen naar buiten gebracht dat mensen zeiden ‘hij wil weer aandacht’, bijvoorbeeld dat Gordon van het feestje van Linda de Mol werd gestuurd omdat hij daar met cocaïne liep te strooien. Dat is uiteindelijk gewoon allemaal bevestigd, hoor. En ooit zal ook dit wel uitkomen.”

Alberta rakelt op
Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde BN’ers becommentarieert, blaast het gerucht nu nieuw leven in. Zij stelt dat Thijs na de opnames van Moordvrouw regelmatig bij Erland en Wendy thuis sliep. “Het schijnt dat Thijs Römer ontzettend vaak in die villa van hen is blijven pitten”, vertelt ze in haar nieuwe video op YouTube.

Ze vervolgt: “Hij heeft zelfs z’n eigen logeerkamer daar gekregen en dat was dan onder het mom van: ja, de opnames lopen best wel vaak uit, dus dan is het wel handig als ik hier blijf slapen.”

Juice
Wat gebeurde er precies in die logeerkamer? “Erland had denk ik een bord voor zijn kop ofzo, geen idee, die heeft dit ook altijd ontkend, maar het gerucht gaat wel extreem – en dat weet echt iedereen in medialand – dat Thijs en Wendy in dat kamertje s*ks hadden en dat Erland daar gewoon boven sliep in de slaapkamer. Oh my god, juice!”

Het is de hoogste vorm van verraad, vindt Yvonne. “Thijs kwam zodanig vaak over de vloer dat hij ook een hele vriendschapsband met Erland had. Dat lijkt me echt… Stel dat je gewoon iemands vrouw doet en dat je dan ’s ochtends een koffietje drinkt met haar man aan de keukentafel. Hahaha. Kapotlijp, joh.”

Fragment
Het fragment waarin Yvonne vertelt over de vermeende affaire (vanaf 13:20):

Celeberties

Zeer slecht nieuws voor zwangere Maxime Meiland

De Meilandjes zijn nog maar net terug van hun vakantie van Curacao en krijgen de ene na de andere domper te verwerken. Gisteren nog liet Nadege de ex huishoudster van de Meilandjes zich zeer negatief uit over Martien.

Maar daar blijft het niet bij, want vandaag laat Maxime weten dat zij en haar hele gezin corona hebben. En dat is zeer slecht nieuws vooral voor Maxime, want zij is ook nog zwanger. Het schijnt dat zwangere vrouwen vaker heftigere corona klachten krijgen en zelfs vaker naar het ziekenhuis moeten. Dit komt doordat de buik bij zwangere vrouwen extra op het middenrif en de longen drukt, waardoor je sneller kortademig kan worden bij corona.

Het kan bijna niet anders of Maxime, Leroy en Clair moeten dit hebben opgelopen toen ze op vakantie waren in Curacao. Martien, Erica en Montana hebben nog nik van zich laten horen. Dus of hun ook corona hebben is niet duidelijk.

Wij wensen Maxime en de rest veel beterschap toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes en Estelle Cruijff beschuldigd van ernstig drugsgebruik

De vriendinnen Jaimie Vaes en Estelle Cruijff laten maar al te graag zien hoe leuk ze het hebben op party-eiland Ibiza. ,,Maar het blijft daar niet bij een zoete witte wijn met ijs.”

Samen met Koen Kardashian

De afgelopen weken werden we op Instagram overspoeld door foto’s van de twee feestende vriendinnen op Ibiza. Dit in gezelschap van Koen Kardashian, die afgelopen weekend plots liet weten naar Zuid-Afrika te zijn vertrokken om af te kicken.

Volgens Weekend-baas Bart Ettekoven gebruikt Koen de drugs samen met Jaimie en Estelle. ,,We weten in het circuit wel dat er op een avond op Ibiza wel meer dan alleen een zoete witte wijn met ijs wordt gedronken”, laat hij weten in Shownieuws.

Contact verbreken

Koen doet er dan ook goed aan om het contact met Jaimie en Estelle te verbreken wanneer hij terugkeert. ,,Ik denk dat het misschien wel einde vriendschap is met Estelle en Jaimie en al die zogenaamde nepvrienden”, vermoedt Bart. ,,Dit gaat anders natuurlijk niet goed komen als hij weer terug in dat clubje stapt en zij allemaal doorgaan met hun oude leventje.”

Bart verwacht dan ook dat de verslavingskliniek waar Koen terechtkomt, hem dit dringend adviseert. ,,Dat is het eerste wat je moet doen als je verslaafd bent: afscheid nemen van de club van vrienden waar je die rotzooi mee gebruikt. Ik denk dat ze hem in die kliniek gaan vertellen dat hij afscheid moet gaan nemen van dit clubje.”

‘Cocaïne zoeken’

Jaimie werd al eerder beschuldigd van drugsgebruik. Zo circuleerde een maand geleden een video op het internet waarin ze praat over ‘cocaïne zoeken’. Dit zorgde voor een hoop woede bij haar volgers, vooral omdat ze moeder is van Lío.

Maar Jaimie liet op Instagram weten dat het om een grap ging. ,,Het filmpje is vijf jaar geleden opgenomen op het zonnige Ibiza. Lío zat nog in de verrekijker van zijn vader en daarnaast was dit overduidelijk als grapje bedoeld naar ‘close friends’. Helaas zijn er rotte appels die het voor andere doeleinden hebben willen gebruiken”, schreef ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Koningin Maxima is een geboren actrice en erg ongeloofwaardig’

Gisteren had André Rieu al veel kritiek op de koning en Maxima. Hij vond het een schande dat de koning en zijn gezin de dag na het overlijden van Peter R. de Vries en te midden van de overstromingen in Limburg op vakantie gingen naar Griekenland.

Gisteren in de uitzending van het tv-programma De Oranjezomer deden Rene van der Gijp en Johan Derksen daar nog een schepje bovenop. Zij vonden namelijk dat Maxima ontzettend zwaar acteert op de beelden toen zij en de koning een kijkje kwamen nemen in het rampgebied in Limburg. Rene zei hier het volgende over:

“Zij heeft wel een goed rampengezicht. Ze kijkt dan heel erg van: oh, dit zit me hóóg! Zo van: oh, oh, oh, dit doet me zo’n pijn dit!”, giert René van der Gijp. “En in de auto zitten ze zich de t*ring te lachen als ze naar huis rijden.”

“Dit is wat Johan had met Shownieuws. Winston Gerschtanowitz die een uur lang als de geslagen hond dat programma zit te presenteren en mevrouw Harlekijntje die dat rampengezicht dan een uur lang op heeft. Dat hoeft niet. Dat is acteren.”

Doorgaan met lezen

Trending