Zien: BN’er scheldt Nikkie de Jager snoeihard uit voor Poolse hoer
Connect with us

Meest bekeken

Zien: BN’er scheldt Nikkie de Jager snoeihard uit voor Poolse hoer

Maxim Hartman heeft snoeihard uitgehaald naar Nikkie de Jager. Hij vindt dat ze teveel make-up op haar gezicht smeert en daarom een slecht voorbeeld is voor andere transgendervrouwen. “Ze lijkt wel op een Poolse prostituee”, zegt Maxim.

Nikkie de Jager is wereldberoemd geworden met haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, waarop ze filmpjes maakt over schminken. Na chantage kwam ze vorig jaar uit de kast als transgender. Sindsdien is ze een stichtend voorbeeld voor de hele transgender community. Maxim Hartman klaagt nu: “Iedereen is altijd zo vol lof over Nikkie Tutorial.”

Niet jaloers op

Maxim stoort zich mateloos aan alle lofbetuigingen aan Nikkie. Via Instagram laat hij weten: “Oh ze is zo geweldig. Ze kan zo goed presenteren. En ze is bij iedereen al langs geweest. Alle Wn-ers. Nee, ik ben daar niet jaloers op.”

Hij vindt haar zelfs een slecht voorbeeld. “Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostitué. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën.”

Maxim maakt hier hopelijk een schrijffoutje, want prostitué is de mannelijke variant van prostituee. Zijn schrijfwijze zou dus wel heel grof zijn tegenover Nikkie.

Opleuren

Nee, Maxim is geen fan van Nikkie. Ook vindt hij haar video’s maar niks. “Laten we deze milieu-onvriendelijke trend een halt toeroepen. En onze kinderen beschermen tegen deze kwalijke praktijken. Op Zapp komt er binnenkort een nikki show voor kinderen. Omg!”

Hij weet dat hij overladen zal worden met kritiek, maar daar trekt hij zich niets van aan. “Let op: Ik zeg dit dus niet als uitlokking om tegenin te gaan. Ik heb geen act. Ben je het niet met mij eens; hou het lekker voor je of pleur op. Alvast bedankt. Ps. Alle make up is oplichterij!”

Meest bekeken

Beelden: Nederlandse actrice ontsnapt aan de dood tijdens storm

Ondertussen is storm Eunice uitgegroeid tot een officiële zware storm. In Vlissingen en IJmuiden zijn windsnelheden gemeten van 10 Beaufort. Terwijl de stormschademeldingen binnenlopen, eiste de storm de eerste doden. De politie roept dan ook op om binnen te blijven.

Het noodnummer 112 is overbelast. De politie vraagt om alleen te bellen bij levensgevaarlijke situaties. Rond 17:10 uur kreeg de Nederlandse bevolking een NL-Alert vanwege de extreme weersomstandigheden.

In Amsterdam en Diemen kwamen drie mensen om het leven. Dat gebeurde door omvallende bomen.

Hoe gevaarlijk de situatie is, toont deze video. Een auto kan op het nippertje ontsnappen aan een omvallende boom. Deze bestuurder heeft een goeie engelenbewaarder als je het ons vraagt. Het ging om de actrice Ellemieke Vermolen, die in de auto reed.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Grote zorgen om André Hazes om deze gelekte beelden: ‘Erg verslaafd’

André Hazes zou volgens Yvonne Coldeweijer vorig jaar in een kliniek hebben gezeten om af te kicken van een verslaving. Dit zou in eerste instantie om een verslaving aan het verboden witte poedertje gaan. Echter zouden er volgens verschillende kanalen ook problemen zijn omtrent het alcoholgebruik van de zanger.

In deze periode was de zanger samen met Sarah van Soelen. Sarah zou in het verleden ook een verslaving hebben gehad maar is naar eigen zeggen al twee jaar clean. Coldeweijer zegt echter dat dit een leugen is en dat de blondine wel degelijk met een verslaving kampte vorig jaar. Dit zou dan ook samen met de veelbesproken zanger zijn. Beide zijn ze dan ook naar verschillende klinieken zijn geweest in Spanje. Dit was in de periode dat de zanger besloot om zich, tot op de dag van vandaag, compleet stil te houden in de media. Ook op de socials.

André Hazes valt terug in oude gewoontes?

In die radiostilte zou ook de relatie met Sarah zijn verbroken. Tussendoor is er nog een andere vriendin voorbij gekomen, maar dit was maar van korte duur. De laatste weken zijn er echter weer nieuwe tekens van leven vanuit de zanger. Er zijn foto’s en video naar de welbekende juicekanalen gelekt waarop de zanger te zien is. Feestend en wel. Ook Coldeweijer heeft de beelden voorbij zien komen en reageerde hier vrij stellig op. Ze zei: “Als dit geen 0,0 biertje is, kunnen we concluderen dat je voor saus al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten, André! Om te janken.” De zanger is op de foto’s feestend te zien met een biertje in zijn mond. De zanger zou ook met een andere dame gespot zijn, namelijk de eigenaresse van een Amsterdams restaurant.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland verwart fans met foto: “Dat is Linda de Mol!”

Wie Bridget Maasland volgt weet dat je een hoop selfies kunt verwachten. Even door de tijdlijn op Instagram van deze presentatrice scrollen en je ziet dat ongeveer 80% uit dit soort foto’s bestaat. Maar soms, heel soms, krijgen we ook een ander kiekje voorgeschoteld. Zoals een foto in een spiegel.

Eigenlijk ook een selfie, maar toch net wat anders. Daarnaast komen er ook vaak video’s en foto’s voorbij van het bedrijf van haar ouders ‘Meltingpot’ in Amsterdam. Hier kun je allerlei producten voor in huis komen, welke ook al eens onder de aandacht kwamen. Maasland bleek namelijk een behoorlijk lugubere smaak te hebben wat betreft de prularia die ze in haar kast heeft staan. Er werden 4 schedels aangetroffen, twee pistolen en een kabouter die zijn middelvinger opsteekt. Mocht je dat nog even terug willen zien dan kan dat natuurlijk hier.

Bridget Maasland lijkt als twee druppels water op Linda de Mol!

Gisteravond kwam er opnieuw een foto van de blonde presentatrice voorbij. Maasland maakt voordat ze achter de desk verschijnt bij RTL Boulevard altijd even een kiekje van zichzelf in haar outfit. Hierbij laat ze bijvoorbeeld weten waar het outfit vandaan komt. Deze werd behoorlijk vaak ingezonden omdat mensen hem toch wel erg verdacht op iemand anders vonden lijken. De foto is namelijk niet de scherpste foto die Maasland op haar kanaal geplaatst heeft. Van een afstandje met een vlugge blik is het namelijk net alsof je Linda de Mol voor de spiegel staat. Zal ze dan toch weer terug zijn in Nederland? Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Trending