Zien: Bom is alweer gebarsten tussen André Hazes en Sarah van Soelen!?
Connect with us

Celeberties

Zien: Bom is alweer gebarsten tussen André Hazes en Sarah van Soelen!?

We zijn nog geen 3 maanden verder zoals met Bridget Maasland, maar André Hazes zou nu al genoeg hebben van Sarah van Soelen. Verschillende roddelsites laten weten dat het achter de schermen toch niet zo goed zou gaan tussen de twee tortelduifjes. Onder andere op ‘Leefspiritueel’ valt te lezen dat de zanger “liever als vrienden door het leven gaat” met de influencer.

Wat de reden hiervan is is nog niet bekend, ook of dit waar is weten we niet zeker. De zanger zou het nieuws niet ontkent of ontkracht hebben. De twee zitten vooralsnog op het eiland Ibiza te genieten van een vakantie.

André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar volgens bronnen

Vakanties zijn dan ook dé momenten om het tij te laten keren voor de zanger. Vorig jaar was hij op vakantie op Curaçao waar hij weer aangepapt zou hebben met Monique Westenberg terwijl hij daar op vakantie was met Bridget Maasland. Op Instagram lijkt alles nog in orde te zijn tussen de twee, maar ook daar wordt door verschillende bronnen over gesproken: “Op Instagram lijkt alles nog goed te gaan maar toch zeggen meerdere anonieme bronnen dat André liever als vrienden verdergaat met Sarah. Hij liet weten dat hij even geen interviews wil doen en dat ‘alles nog komt’”

Bron: Story

Celeberties

Zien: Monique Westenberg zwanger van André Hazes ?

Het is geen geheim dat André Hazes (26) en Monique (43) graag nog een tweede kindje zouden willen. Westenberg kan niet op de natuurlijke manier zwanger raken, waardoor een broertje of zusje voor kleine Dré wel wat ingewikkelder ligt.

Maar de twee zijn er in ieder geval wél mee bezig, zo laat de zanger weten in gesprek met de Belgische zender Radio 2. ‘We zijn heel erg hard aan het oefenen’, vertelt André lachend. Hazes laat dan ook weten extra dankbaar te zijn voor zijn zoontje en de tijd die hij door het coronavirus met zijn gezin door heeft kunnen brengen.

Vakantie
Maar even op vakantie in Nederland? Dat zit er niet in. ‘Als ik met mijn kind een dagje naar een pretpark ga, dan ben ik toch nog heel de tijd bezig met foto’s en handtekeningen. Daarom ga ik graag weg. Vanaf het moment dat ik Duitsland binnenrij, is dat probleem voorbij.’

Amerika
En dat terwijl dat juist wel het enige moment is waarop hij écht even de boel de boel kan laten. Daarom had hij zijn koffers willen pakken om naar Amerika te gaan, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken deze zomer. ‘Ik ben een echte Amerika-man’, aldus André. ‘Ik ga er al 25 jaar naartoe en hou echt van het land, de mensen, de mentaliteit. Ik voel me daar altijd thuis. In Nederland zeggen ze vaak: ‘Doe maar normaal, da’s al gek genoeg’. Maar in Amerika kan en mag je gewoon gek en groots doen. Ik zie mezelf daar wel oud worden.’

Broertje of zusje
Eerder vertelde Monique al in Linda dat ze hoopt op een broertje of zusje voor de kleine Dré. ‘Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren’, zo vertelt ze.

Relatie
Nog voor de zomer van vorig jaar heeft Monique twee terugplaatsingen gehad, maar die zijn mislukt. Monique: ‘We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.’ Ze doelt op de amper honderd dagen durende relatie die André had met Bridget Maasland.

Bron: Boulevard, Story | Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Dít is hoe prinses Amalia er uit zal zien als ze 50 jaar is

Eind 2021 wordt prinses Amalia volwassen. In december mag ze 18 kaarsjes uitblazen. De prinses begint steeds meer op haar ouders te lijken, maar hoe zal ze eruit zien als ze de leeftijd van haar moeder heeft?

Het zal nog even duren voordat het zover is, maar veel mensen zijn erg nieuwsgierig of de prinses meer op haar moeder of haar vader zal gaan lijken. Daarom riep Libelle de hulp in van portrettekenaar Pieter van den Broek. Hij schetste een tekening van Amalia, maar dan 30 jaar ouder.

Zo zal onze prinses er uit zien, naar de verwachting van Pieter, als ze 50 is:

Net als haar ouders

Prinses Amalia zal dus sprekend op haar ouders gaan lijken. Ze wordt een perfecte mix van de koning en koningin. Van haar moeder heeft ze haar ogen en neus en van haar vader heeft ze de mond en wangen. Of prinses Amalia er echt zo uit gaat zien weten we natuurlijk pas over 30 jaar. Maar dat ze sprekend op haar ouders zal gaan lijken, beginnen we nu al te zien.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Deze gelekte privéfoto’s van Maxime Meiland gaan rond op WhatsApp!

Maxime Meiland lijkt op de valreep van 2020 nog het slachtoffer te zijn van gelekte privéfoto’s. Eerder werd al bekend dat de blondine zo’n 4 jaar geleden een webcam-site heeft gestart genaamd ‘Devine Line’.

Schijnbaar is dit plan niet verder gekomen dan een plan en een KvK-inschrijving. De bedoeling was om “open-minded” (lees: modellen die geen werk kunnen vinden en dit zien als noodzaak) te werven hiervoor. Zelfs haar bekende vader, Martien, zou hieraan meegeholpen hebben. Maar toen werd Chateau Meiland in het leven geroepen en was zo’n site natuurlijk helemaal niet meer van belang. Maar nu blijkt er tóch iets gelekt te zijn. Of het uit die tijd is, dat weten we niet zeker.

Gelekte foto’s van Maxime Meiland op WhatsApp

Op WhatsApp gaan nu beelden en foto’s rond van de blondine. tenminste, er wordt gesuggereerd dat het de voormalige kasteelvrouw is. In een eerder interview heeft de blondine hier al wat over losgelaten:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending