Zien: Broek Yolanthe Cabau zakt af op zonnige foto’s
Connect with us

Celeberties

Zien: Broek Yolanthe Cabau zakt af op zonnige foto’s

Yolanthe Cabau heeft een mooi leventje opgebouwd in Amerika. Zó mooi, dat haar eigen broek er op deze foto’s van afzakt…

Het gaat prima met Yolanthe Cabau (35) in Los Angeles. Ze schreeuwt het niet alleen in haar interviews van de daken, maar ook haar foto’s op Instagram ademen kracht, levenslust en plezier. Of Yolanthe nu echt álles heeft wat haar hartje begeert?

Er missen misschien toch nog een paar dingen. Een nieuwe liefde, misschien nóg een kindje? Laten we eerst met de wat makkelijkere dingen beginnen:

in haar indrukwekkende kledingkast in Los Angeles hangt duidelijk nog geen riem. Op haar nieuwste Instagramfoto zakt haar broek namelijk gevaarlijk laag af!

Opvallende Instagram foto’s van Yolanthe Cabau
Op haar nieuwste foto zien we Yolanthe in een badpak met een groen jasje en een hele lage leren broek.

Er zitten wel veters in de rand van die broek, maar die bungelen er een beetje quasi-nonchalant bij. Dat afzakkingsgevaar doet Yolanthe niks – ze ziet er alsnog uit om door een ringetje te halen.

Al mag je aannemen dat één stap of sprongetje genoeg is om de broek van haar heupen te laten glijden Bekijk de foto’s hier.

Yolanthe in de USA
Het is niet de eerste keer dat Yolanthe Cabau sinds ze in Amerika woont een opvallende foto op Instagram gezet heeft.

Haar feed is tegenwoordig een aaneenschakeling van heerlijke kiekjes. In Nederland had ze deze foto’s zonder blauwbekken of klappertanden nooit kunnen maken.

Dat zonnetje in Los Angeles verricht dus wonderen op haar Instagramaccount! Dankzij het warme weer aan de West Coast kan Yolanthe elke dag de deur uit in de kleinste, kortste, strakste en in dit geval meest afgezakte oufits.

Wij vinden het allemaal heel opvallend, maar ze zal daar niet eens de meest extreem geklede dame op straat zijn!

Voor Amerikaanse begrippen houdt Yolanthe het nog best netjes dus. Ze is een soort mommy-vlogger, modemeisje, fitgirl en voedingscoach in één!

Yolanthe is single, niet ready to mingle
In een interview met de Telegraaf geeft Yolanthe Cabau een inkijkje in haar nieuwe vrijgezelle bestaan.

Het gaat uitstekend met Yolanthe sinds ze na haar breuk met Wesley naar Amerika verhuisd. Ze voelt zich als herboren, en omarmt haar single leven volledig.

Saai wordt het daar nooit, maar daar heeft ze met haar huidige lifestyle ook geen ruimte voor. Haar dagen zitten bomvol, geeft ze zelf aan. Als ze niet met zoontje Xess Xava in de weer is, werkt ze zich werkelijk uit de naad.

Tijd voor een nieuwe relatie heeft ze dus absoluut niet op dit moment: ze is single, maar nog niet ready to mingle.

Toch heeft ze af en toe wel behoefte aan een beetje intimiteit, maar lost dat dan zelf op: “Ik heb mijn momenten, maar uiteindelijk ligt het in mijn eigen handen.”

Hoogtepunten genoeg dus. Of er dan écht niks aan de horizon glooit? Ze licht een tipje van de sluier op: “Ik zou nog eens mama willen worden.”

Yolanthe Cabau in de bloei
Waar is Yolanthe de hele tijd mee bezig als ze het over ‘werken’ heeft? Gelukkig is ze niet zo’n typische Amerikaanse Instameid die een rondje door de Hollywood Hills lopen in een spandex outfit en af en toe een selfie maken als werk ziet.

Yolanthe is namelijk echt ergens mee bezig. Ze bouwt aan haar nieuwe lifestylemerk: Cabau. Op die manier wil ze vrouwen helpen om net als zij in de bloei van hun leven te komen.

Met Yolanthes inspirerende quotes, fitnessinstructies en voedingstips kunnen vrouwen aan hun zelfvertrouwen en aan hun lijf en leven werken. Ze wil een rolmodel zijn. En ook een klein zakcentje verdienen.

Celeberties

Verschrikkelijk nieuws voor Samantha de Jong (Barbie): ‘Wanneer houdt het op’

Het zit Samantha de Jong (31) niet mee de laatste tijd. De relatie met Gerrit is voorbij, haar kindje blijkt een andere vader te hebben en tot overmaat van ramp werd haar Instagramaccount óók nog eens gehackt.

Samantha bijt van zich af op Instagram. ‘Bah, echt wat een zielige mensen om mijn account te hacken en iets te plaatsen wat heel erg privé was.’ Ze vraagt zich af: ‘Wanneer houd het op?’

Te walgelijk voor woorden
‘Barbie’ sluit af: ‘Bij deze hoop ik dat degene die mij dit geflikt heeft zijn zin heeft. Te walgelijk voor woorden.’

Op zijn kop
Samantha’s leven staat sinds een paar weken op zijn kop na de breuk met Gerrit. De blondine beweert dat haar ex-verloofde losse handjes heeft. Ze zou zijn geholpen door ene Kuwas. Gerrit beweert echter dat Samantha met verkeerde mensen omgaat en is teruggevallen in oud gedrag.

Knokken en doorgaan
De voormalig realityster blijft ondanks alle perikelen actief op sociale media. Dinsdag deelde ze een selfie, met een veelzeggende boodschap. ‘Vallen en opstaan knokken en DOORGAAN,’ schreef ze erbij. Het is duidelijk dat Samantha door een moeilijke periode gaat, maar laat zich daardoor niet uit het veld slaan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verschrikkelijk slecht bericht voor Bridget Maasland en André Hazes!

Een tijdje geleden heeft André Hazes het blad Privé voor de rechter gesleept omdat ze een privéfoto van zijn zoontje op de cover hadden geplaatst. Hij had deze rechtszaak gewonnen en kreeg rectificatie plus een bedrag moest worden overgemaakt aan een goed doel.

Dit keer was het aan Bridget Maasland om het eens te proberen. Privé had namelijk een stuk geschreven over de twee. Ze zouden op een bruiloft in 2014 van alles met elkaar uitgespookt hebben. Volgens de blondine heeft het weekblad het veel heftiger gemaakt dan het eigenlijk was: een zoen.

Bridget Maasland niet blij met uitspraak
Maar de uitspraak was dat het weekblad in zijn recht staat om dit verhaal te publiceren. De rechter gaf aan dat het verhaal met een korrel zout genomen moest worden. Er zal dus geen rectificatie plaatsvinden en daar de geëiste 7.500 euro kan ze ook fluiten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koning Willem Alexander over thuisles: ‘Je merkt dat de motivatie weg is’

Koning Willem-Alexander bracht gister een onverwachts bezoek aan het Montaigne Lyceum in Den Haag. Daar waren kinderen hard aan het studeren voor hun eindexamens. De kinderen keken verrast op toen ze de koning binnen zagen komen.

Ook bij Willem-Alexander thuis wordt er hard aan de eindexamens gewerkt. Op dit moment is prinses Amalia hard aan het studeren om haar examens af te leggen. De koning houdt een oogje in het zeil bij zijn dochter en ziet hoe moeilijk het is in deze tijd. ,,Het gaat gelukkig heel goed, maar je merkt wel dat de motivatie weg is. Dat het gewoon steeds lastiger is om de energie op te brengen.”

Sociaal contact
De leerlingen die de koning op school spreekt geven aan vooral het sociale contact te missen. Hierin herkent Willem-Alexander ook de situatie van zijn eigen dochters.

,,Ze missen het erg om weer op school te zijn tussen hun vriendinnetjes en vriendjes. De oudste zit dus wel ’s middags op school, want die heeft eindexamen. Maar voor de rest is het hopelijk zo snel mogelijk weer terug naar school.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending