Zien: Bruidsjurk-ontwerper ziet droom vervliegen: ‘Ik vind André Hazes egoïstisch’
Connect with us

Celeberties

Zien: Bruidsjurk-ontwerper ziet droom vervliegen: ‘Ik vind André Hazes egoïstisch’

Alberto Axu zag het al voor zich – Monique Westenberg die op Bonaire zou schitteren in zijn bruidsjurk. Het huwelijk had moeten zorgen voor zijn grote doorbraak, maar het verbreken van de verloving gooit roet in het eten.

Via Instagram had Alberto Axu al een aantal schetsen laten zien aan Monique, die daar heel positief op reageerde. ‘Het was mooi geweest als hun droomhuwelijk door was gegaan en wij iets voor hen hadden kunnen betekenen. Wow, wat was dat een geweldige kans voor mij geweest’, laat hij weten. Toen de bruidsjurk-ontwerper het nieuws hoorde, dacht hij meer aan Monique dan aan André: ‘Ik dacht: wat heeft die vrouw toch een pech. Ze heeft het al een keer met hem meegemaakt, en nu nóg een keer.’

Egoïstisch

André’s beslissing om opnieuw zijn koffers te pakken en nu definitief de deur achter zich dicht te trekken, begrijpt Alberto niet. ‘Persoonlijk vind ik het egoïstisch. Ik heb naar zijn interviews op tv gekeken en daarin gaf hij aan dat ze weer oude ruzies hadden en hij wil niet dat zijn zoontje daartussen zit. Had hij dat niet kunnen bedenken vóórdat hij haar ten huwelijk vroeg?’

Celeberties

Akwasi geeft toe dat zijn vader crimineel was: “Oppassen voor undercoveragenten”

Rapper en activist Akwasi voelt zich sinds enige tijd al naar eigen zeggen niet meer veilig in zijn eigen, nieuwe huis. Iemand die betrokken was bij de oplevering van zijn koophuis, heeft foto’s van het pand gepubliceerd in de Facebookgroep Glazenwassers United.

“Dit mag niet en dit hoort niet… mijn rechten zijn fundamenteel geschonden”, schrijft de rapper aangeslagen op social media, meldt Hart van Nederland. De man publiceerde de foto’s plus de tekst “Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland, jullie zouden medelijden moeten hebben met hem, maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren, dus meer respect graag” in de groep.

Maar het houdt niet op, want vandaag duikt een video op waarin Akwasi toegeeft dat zijn vader crimineel was om de vijf kinderen te kunnen voeden. Een bijzondere onthulling van Akwasi, die steeds meer onder vuur komt te liggen. Hieronder de beelden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Marieke Elsinga heeft het zo te zien erg koud in de studio!

Kun je de prachttijden van RTL Late Night nog herinneren? Humberto Tan samen met Marieke Elsinga. Vanaf 29 augustus 2016 was ze te zien als copresentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen.

Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Marieke Elsinga had het flink koud!
Helaas zijn die tijden alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we het internet en YouTube vol prachtige filmpjes. En een van de meest bekeken filmpjes van de brunette, dat is deze:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jan Smit en Monique Smit hebben flinke ruzie

Er doen geruchten de ronde dat Jan Smit een heftige ruzie heeft gehad met zijn zusje Monique Smit. Het was al langer bekend dat de twee elkaar niet konden luchten. Wat de exacte reden is dat de twee elkaar al langere tijd niet mogen is niet geheel duidelijk.

Nu heeft Monique Smit gereageerd op de geruchten over de heftige ruzie tussen de twee en Monique ontkent de ruzie stellig.

Ze zegt dat er niks aan de hand is tussen Jan en haar, maar zegt verder niks over wanneer ze Jan voor het laatst gezien en gesproken heeft. Er lijkt dus toch wat te borrelen tussen die twee. Jan Smit wilde niet reageren hierop en dat zegt volgens mij al genoeg wordt ongetwijfeld vervolgt.

Doorgaan met lezen

Trending