Zien: Chantal Janzen doet nogal een smerige onthulling over Jan Smit
Connect with us

Celeberties

Zien: Chantal Janzen doet nogal een smerige onthulling over Jan Smit

Chantal Janzen heeft onbedoeld een nogal ‘vulgaire onthulling’ gedaan over Jan Smit. De presentatrice wilde een lief berichtje posten voor haar collega met wie ze onlang het Eurovisie Songfestival presenteerde, maar haar volgers vatten haar bericht totaal anders op, zo blijkt uit de vele reacties.

Jan Smit’s paling

Chantal postte vrijdag een foto van de twee tijdens het Songfestival, en schirijft daarbij “@jansmit, ik mis je paling”, en de hashtags #vis en #alsjemetjanwerktkrijgjepaling. Hieruit zouden we kunnen opmaken dat Jan, als Volendammer zijnde, paling uit onder de mensen met wie hij werkt uitdeelt. Het bericht van Chantal klinkt onbedoeld echter nogal dubbelzinnig, waarbij mensen denken dat het om een hele andere paling van Jan gaat.

Goeie verhalen

Bekend en onbekend Nederland gaat dan ook stuk in de reacties onder het bericht. Zo schrijft hun Songfestival-collega Nikkie de Jager: “We all need @jansmit’s paling”, en cabaretier Richard Groenendijk grapt: “Ja daar gaan altijd goeie verhalen.” Ook Jan Smit zelf laat van zich horen: “Euh… Ja! Mijn paling is onvergetelijk…”

Check de ‘vulgaire onthulling’ over Jan Smit van Chantal Janzen hier:

Celeberties

‘Sarah van Soelen en André Hazes gaan trouwen’: ‘Dit is voor altijd!’

De relatie van André Hazes en Sarah van Soelen lijkt erg goed te gaan. Sarah spreekt zelfs van ‘eeuwige liefde’…

Sarah en André steken hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. De 25-jarige vriendin van de zanger post op haar Instagram Stories een liefdevolle foto met André , en schrijft erbij: “Geen woorden nodig. Dit is voor altijd baby”.

Het heeft er alle schijn van dat Andre Hazes zijn nieuwe liefje Sarah ten huwelijk heeft gevraagd. Op Instagram plaatsten Sarah namelijk een foto van een dure ring om haar vingers met een datum erbij. Deze ring hebben we nog niet eerder bij Sarah gezien en de datum die erbij staat is 26-05-2021. Ook heeft Sarah de letter ‘A’ van Andre op één van haar nagels laten zetten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Update: Arts vertelt over situatie Peter R. De Vries

Gisteren zat Mike Hogervorst, chirurg en medisch hoofd traumachirurgie van het UMCG aan tafel in de talkshow van Humberto en hij gaf meer duidelijkheid over de eventuele situatie van Peter R. de Vries.

Hoewel hij Peter niet behandeld en het medisch dossier niet kent heeft hij wel eerder gewerkt met mensen die dezelfde verwondingen hadden. Hij zegt hier het volgende over:

“Een hele ernstige zaak. Bij dit soort letsel is het zaak zo snel mogelijk het ziekenhuis te bereiken. Maar het begint al op straat waar in dit geval de hartmassage is gestart. Dat kan in zo’n geval doorslaggevend zijn.”

“Wij kunnen bij dit soort type letsels heel goed een bloeding bestrijden maar ander letsel wat dan nog overblijft, is lastig. Dan moet je afwachten. Dan moet je geduld hebben, geluk misschien ook wel.”

Gisteren gingen er ook geruchten dat er een verpleegster uit de school was geklapt en die had slecht nieuws over de toestand van Peter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heel pijnlijk wat Erica Meiland te horen krijgt van Claire, het dochtertje van Maxime Meiland

De familie Meiland krijgt binnenkort al een zesde seizoen van ‘Chateau Meiland’. Het programma blijft succes oogsten.

Martien Meiland en Erica Meiland hebben twee dochters, Montana en Maxime Meiland. Maxime verwacht binnenkort zelf een tweede dochter nadat ze drie jaar geleden al een dochtertje, Claire, kreeg.

Claire heeft een hechte band met haar grootouders. Met de ene blijkbaar wel een betere dan met de andere. “Ik krijg vaak ‘stomme oma’ te horen, maar ik ben, net als bij de opvoeding van Maxime en Montana, niet zo’n ‘verzorgend’ type dat overal ja op zegt”, zegt Erica in Veronica Superguide.

“Van Martien is ze gewend dat ze altijd krijgt waar ze om vraagt, maar ik ga haar niet ‘verpesten’ door haar te verwennen met ijsjes. Ze vindt Martien leuker”, aldus Erica Meiland.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending