Zien: Chantal Janzen en Merel Westrik opgedoken in foute video’s
Connect with us

Funny

Zien: Chantal Janzen en Merel Westrik opgedoken in foute video’s

Chantal Janzen, Merel Westrik en Hélène Hendriks zijn opgedoken op meerdere bekende websites voor.. mannen van 18 jaar en ouder zullen we maar zeggen. Het gaat om deepfakevideo’s waar de gezichten van de bekende Nederlanders geplakt zijn op de gezichten van de vrouwen die daadwerkelijk in de video een rol hebben.

Met deze technologie is de video nauwelijks van echt te onderscheiden, en dat is behoorlijk kwalijk natuurlijk. Eerder was er ook al een video verschenen van Bridget Maasland. Dionne Stax, Eva Jinek en Annechien Steenhuizen zijn eerder ook al de pineut geweest maar de video’s zijn uiteindelijk verwijderd van de websites. Shownieuws is hierover getipt en de dames waren hier zelf nog niet van op de hoogte maar hebben aangegeven direct actie te gaan ondernemen.

Chantal Janzen en Merel Westrik in deepfake

Deepfake deskundige Jarno Duursma sprak Shownieuws over deze bizarre trend. Hij vraagt zich zelfs af of het nog te stoppen is. In onderstaande video laat hij zien hoe het precies werkt. Bram Krikke gebruikt de technologie ook weleens in zijn video’s, maar dan op een grappige manier. Te zien onderaan dit artikel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kan jij de verleiding aan? (Met dank aan @vfxchrisume en @next.faces 😂🏆)

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke) op

Celeberties

Pijnlijk: Dit is einde verhaal voor de carrière van Marco Borsato

In het privéleven van Marco Borsato is behoorlijk wat beweging geweest de afgelopen maanden. Verschillende affaires kwamen aan het licht door verschillende roddelmedia. Alle ophef hierom heeft hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk gezorgd voor een breuk tussen de zanger en zijn vrouw Leontine. Dit terwijl het nét zo lekker ging met hem.

Hij had namelijk flink wat hitjes op zijn naam gekregen zoals met Davina Michelle en rapper Snelle. Maar het lijkt erop dat al zijn affaires hem niet helemaal worden vergeven door het Nederlandse publiek.

Marco Borsato loopt flinke deuk op

Gisteren verscheen de zanger weer op televisie in The Voice Kids. Maar op Twitter barstte het los over hem. Of hij hiermee een flinke deuk heeft opgelopen in zijn carrière of dat hij misschien maar een baantje bij de Makro moet gaan zoeken moet nog maar blijken:

Doorgaan met lezen

Funny

Brute foto van onze koning Willem Alexander gaat viral: “Is dit écht onze koning?”

Willem Alexander is toch wel een koning waar we trots op mogen zijn. Zo nu en dan zien we hem en zijn vrouw Maxima op de fiets aankomen bij afspraken, de andere keer zit hij volledig bepakt op een crossmotor. Wat in het begin een geheimpje was, maar nu steeds meer mensen weten, is dat hij ook mag vliegen.

Hij zou bijvoorbeeld al in het geheim vluchten hebben gevlogen voor KLM. Dan hebben we het ook echt over passagiersvluchten. Het is dus best mogelijk dat jij een keer door onze koning naar je vakantiebestemming bent gebracht. Hij heeft dan ook genoeg om mee te oefenen. De familie bezit namelijk ook zelf een Boeing 737 waar hij zijn vliegbrevet voor heeft. Maar daar komt nog iets bij!

Willem Alexander in een F-16!

Afgelopen week heeft de koning een testvlucht gemaakt met de F-16, waarvan er nog maar 60 in Nederland over zijn van de ooit ingekochte 213 toestellen. Dit deed hij in een 2-zitter vanuit Vliegbasis Volkel, en dat leverde nogal brute foto’s op waar nogal verraste reacties onder verschijnen op social media. Toch wel een beetje trots op onze koning!

Doorgaan met lezen

Funny

ZIEN: Arjen Lubach keihard onder vuur naar misplaatste grap over Prinses Ariane

Arjen Lubach zorgde gisteren voor een klein twitterstormpje. Hij plaatste een shot uit de Koningsdagspeech van ons koningshuis waarin Ariane met grote ogen even opschrikt van een achtergrondgeluid. De een vindt het not done, de ander giert het uit. ‘Arjen Lubach onder vuur na misplaatste grap over prinses Ariane’, kopte RTL Boulevard gisteren.

Al snel blijkt dat dit misschien een tikkie overdreven geformuleerd is. Zeker als je ziet wat Arjen Lubach nou eigenlijk plaatste.

Arjen Lubach bedolven onder reacties

“Slechte actie. Het is verdorie een kind. Erg beneden je niveau”, schrijft iemand. ‘Beetje flauw’ en ‘Lekker makkelijk Lubach’, klinkt het. Twitteraars nemen vooral aanstoot aan het feit dat Ariane slechts 13 jaar oud is. Dat een volwassen man daarover grapt, schiet blijkbaar in het verkeerde keelgat. “Stoer zeg! Een meisje van 13 belachelijk maken! Chapeau!”

Doorgaan met lezen

Trending