Connect with us

Funny

Zien: Chantal Janzen en Merel Westrik opgedoken in foute video’s

Chantal Janzen, Merel Westrik en Hélène Hendriks zijn opgedoken op meerdere bekende websites voor.. mannen van 18 jaar en ouder zullen we maar zeggen. Het gaat om deepfakevideo’s waar de gezichten van de bekende Nederlanders geplakt zijn op de gezichten van de vrouwen die daadwerkelijk in de video een rol hebben.

Met deze technologie is de video nauwelijks van echt te onderscheiden, en dat is behoorlijk kwalijk natuurlijk. Eerder was er ook al een video verschenen van Bridget Maasland. Dionne Stax, Eva Jinek en Annechien Steenhuizen zijn eerder ook al de pineut geweest maar de video’s zijn uiteindelijk verwijderd van de websites. Shownieuws is hierover getipt en de dames waren hier zelf nog niet van op de hoogte maar hebben aangegeven direct actie te gaan ondernemen.

Chantal Janzen en Merel Westrik in deepfake

Deepfake deskundige Jarno Duursma sprak Shownieuws over deze bizarre trend. Hij vraagt zich zelfs af of het nog te stoppen is. In onderstaande video laat hij zien hoe het precies werkt. Bram Krikke gebruikt de technologie ook weleens in zijn video’s, maar dan op een grappige manier. Te zien onderaan dit artikel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kan jij de verleiding aan? (Met dank aan @vfxchrisume en @next.faces 😂🏆)

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke) op

Animals

Zien: André Hazes vindt Monique samen met een ander in bed!

Monique Westenberg heeft er op z´n zachtst gezegd een turbulente periode op zitten. In 2019 liep haar relatie met André Hazes op de klippen en bovendien vond hij al heel snel daarna alweer nieuwe liefde bij Bridget Maasland. Enorm pijnlijk natuurlijk, des te meer omdat André in die periode vrijwel elke dag een liefdesfoto met hem en Bridget online knalde.

Maar gelukkig zijn de twee alweer samen. Alleen moet de zanger wel even oppassen dat zijn nieuwe/oude vlam niet gestolen wordt door een andere liefde van de blondine!

Monique Westenberg heeft nieuwe vent in haar bed

Intussen is André alweer een poosje terug bij Monique. Maar zo te zien houdt Monique ook wel van een andere vent in bed zo af en toe.

Doorgaan met lezen

Funny

Wesley Sneijder en André Hazes hebben bromance.

André Hazes en Wesley Sneijder worden regelmatig samen gespot. Ze gaan samen gezellig tafelen misschien gaan ze ook af en toe weleens stappen. De voormalig voetballer is in de Volkskrant openhartig over deze speciale vriendschap.

Leeftijdsverschil

De twee vrienden verschillen tien jaar in leeftijd, maar toch zijn ze heel hecht. Wesley zegt aan de krant: “Dreetje is een vriend. Wat hij heeft bereikt, is fantastisch. Altijd in de schaduw van zijn vader, die als volkszanger nooit te overtreffen is. En dan toch op zo’n niveau komen, ook met eigen nummers. Petje af.” Naast zingen heeft André blijkbaar nog een ander talent: hij kan goed luisteren. Het voorbije jaar heeft Wesley uitvoerig gepraat met André, vooral nadat bekend raakte dat hij niet meer samen was met Yolanthe. Wesley legt uit: “Ik heb veel met hem gepraat over alles. En hij luistert. Dat is mooi aan Dreetje. Hij is niet arrogant.”

Liefdesperikelen

Ook de zanger heeft op het gebied van de liefde heel wat meegemaakt de voorbije tijd. Toen heel Nederland los ging op de kortstondige relatie van André en Bridget Maasland, snapte de voetballer het wel. Toen hij in de twintig was, wilde ook hij de wereld verkennen en ‘snoepen’. De voormalig voetballer is er zeker van dat ook André rust zal vinden in zijn relatie met Monique.

Doorgaan met lezen

Funny

Jaja, het hilarische profiel van Martien Meiland op Tinder!

Sinds deze week is de trend ontstaan om typische foto’s van jezelf te plaatsen hoe men zich voordoet op Linkedin, Facebook, Instagram én Tinder. De meest hilarische foto’s komen voorbij. Op Linkedin zien we iedereen natuurlijk netjes op hun paasbest voor de camera staan.

Terwijl de kiekjes die we op Tinder voorbij zien komen voornamelijk erg zwoel zijn. Veel BN’ers plaatsen foto’s met hun meest hilarische voorbeelden hoe ze zich voor zouden doen op de vier verschillende mediakanalen. En Martien Meiland kan hierin natuurlijk niet ontbreken.

Martien Meiland op Tinder
Maar de kasteelheer zien we zelf natuurlijk niet snel op Tinder verschijnen. Hoewel dit wel een uitkomst zou zijn voor de markante vrijgezel heeft Shownieuws hem alvast een handje geholpen:

https://www.facebook.com/shownieuws/photos/a.409218680776/10156866878640777/?type=3

Doorgaan met lezen

Trending