Zien: Chantal Janzen gaat helemaal uit de kleren met haar beste vriend voor jubileum
Connect with us

Celeberties

Zien: Chantal Janzen gaat helemaal uit de kleren met haar beste vriend voor jubileum

Leco Zadelhoff en beste vriendin Chantal Janzen hadden gister een feestje omdat ze elkaar al 20 jaar kennen. Daarom besloten ze samen een leuke foto te maken om het jubileum in te luiden.

Ze gister naar instagram om te laten zien hoeveel hun vriendschap betekend door een foto te plaatsen met de volgende tekst eronder:

Chantal Janzen met beste vriend

“Ondanks dat ik het op zn tijd best eens leuk zou vinden om een ja-knikker in mn buurt te hebben, ben ik toch heel blij met deze altijd confronterende SOMS OP HET IRRITANTE AF eerlijk zijnde lieve leuke grappige vriend Leco Zadelhoff, die me o.a dreigt een pony te knippen van 2 centimeter als ik iets doe wat hij stom of zoals hij zegt ‘niet zo verstandig’ vindt. En me ‘op de moeder van Hailey Bieber vindt lijken, en zonder makeup op haar oma, in ieder geval niet op haar zelf.”

Chantal Janzen met Leco Zadelhoff
Maar dat was niet alles want er stond nog meer bij:

“Das war einmal’. Spreekt hij dan liefdevol. Keeps you grounded, zullen we maar zeggen. Al 20 jaar ‘een paar’. I got your back. Sta altijd, voor deze foto zelfs met blote tetten, achter je. Hou van jou.”

Hieronder de prachtige foto van Leco Zadelhoff en beste vriendin Chantal Janzen:

Celeberties

Woeste Henk Krol haalt uit naar Eva Jinek

Talkshowqueen Eva Jinek duikt wel vaker als een bijtgrage terriër bovenop een politicus en laat vervolgens niet meer los. Ongeveer een halfjaar geleden trof ze Henk Krol, die zich echt de gebeten hond voelde. Maanden later blijkt hij nog steeds hartstikke boos op Eva…

Henk, leider van Lijst Henk Krol, spuwt vuur in de nieuwe editie van weekblad Privé. Hij blikt terug op de fitte met Eva, die hem op het matje riep toen het ging om zijn in opspraak geraakte declaraties van onder meer een blik stroopwafels van 43 euro. Henk begon toen een tikkie te schreeuwen en die woede van toen zit er nu nog steeds in. “Eva heeft mij voor een miljoenenpubliek zwaar beledigd.”

Henk Krol vs. Eva Jinek

Henks bloed kookt nog steeds. “Het is een akkefietje van augustus vorig jaar, maar de zaak is allerminst met de mantel der liefde bedekt. Eva bleef mij maar stelselmatig betichten van gesjoemel met een declaratie voor een paar blikjes stroopwafels.” Gooit hij zijn eigen glazen niet een beetje in met deze houding? Nee, vindt hij zelf. “Nou, ik schiet met mijn boosheid zeker niet in mijn eigen voet, want programma’s genoeg die me wel keurig behandelen en waar ik welkom ben.

Eva mag bij Henk thuis komen

Eva grapte tijdens de fittie dat ze een hele uitzending wilde besteden aan Henks belastingpapieren. “Geen enkel probleem. Maar niet in een televisie-uitzending. Dat zou zij ook niet doen. Eva mag bij me thuiskomen en in mijn administratie komen kijken om zelf te concluderen dat alles keurig is geregeld.” Maar eh… nee, Eva hapte nog niet.

Jinek kan fluiten naar Henk

Nu de Tweede Kamerverkiezingen steeds dichterbij komen, en Eva zelf ook allerlei extra shows gaat maken, zal ze Henk misschien weer willen uitnodigen. Maar hij denkt: no way, Jose. Jij niet bij mij thuis, ik niet in die show van jou. “We zijn nu een halfjaar verder, maar ze heeft nog steeds niet gereageerd op mijn verzoek om eens bij mij langs te komen. Zolang dat niet gebeurt, kan ze mijn bijdrage aan haar programma wel vergeten!

Bron: Veronica Superguide

Doorgaan met lezen

Celeberties

Spijtige zorgen om Eva Jinek: “Het gaat slechter en slechter!”

Eva Jinek zit natuurlijk middenin de grote talkshowoorlog die vandaag de dag gaande is. Verschillende talkshow strijden om de hoogste kijkcijfers en tot voor kort waren alle ogen gericht op de blonde presentatrice.

Op 20 september 2019 maakte zij bekend na 15 jaar publieke omroep per januari 2020 over te stappen naar RTL om afwisselend met Beau van Erven Dorens de late-night-talk show op RTL 4 te gaan presenteren. Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Geruchten gingen dat hem om een gigantisch bedrag zou gaan. Rond de 1,2 en 1,4 miljoen per jaar. Maar dat is natuurlijk nog geen garantie voor succes.

Gaat Eva Jinek ten onder?
Het verschil tussen Jinek en Op1’s Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven is steeds groter aan het worden. Ze trokken gisteren maar liefst 943.000 kijkers naar zich toe. De blonde presentatrice bleek haken op 627.000 kijkers.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws voor koningin Maxima betreft haar moeder: “Het gaat slecht!”

Toen Maxima en Willem Alexander op staatsbezoek waren in Indonesië begon het corona-tijdperk in Nederland. Ze vonden het toen moeilijk om niet bij hun kinderen te zijn, in zo’n moeilijke periode. Voor veel mensen is het lastig om familieleden zolang niet te kunnen bezoeken. De moeder van de koningin, Maria del Carmen, was begin maart naar Nederland gekomen. Ze heeft tijd in paleis Huis ten Bosch kunnen doorbrengen om op haar kleindochters te passen bij afwezigheid van haar dochter en schoonzoon. Maar destijds kwam er ook behoorlijk slecht nieuws toen moederlief weer naar Argentinië vertrok. Ze kreeg namelijk te horen gekregen dat ze haar moeder de komende 4 maanden sowieso niet zal kunnen opzoeken.

Maxima kan haar moeder voorlopig niet zien!
Haar moeder, Maria del Carmen, woont in Argentinië. Het virus heeft het land destijds veranderd in een soort oorlogsgebied en de sfeer was ontzettend grimmig in de stad waar haar moeder woont, Buenos Aires. De wegen stonden vol wegversperringen en agenten met mitrailleurs. Nederlanders zouden daar van hun bed gelicht zijn om papieren te laten zien en temperatuur op te laten meten. Wie korter dan 14 dagen in het land was werd gedwongen in quarantaine gezet. Een behoorlijk verschil met Nederland en een moeilijke gedachte voor onze koningin!

Het gaat niet best!
Maxima heeft aangegeven dat haar moeder weer thuis is, in Argentinië: “Ze is weer thuis, alles is goed en wel.” Maar wat de koningin zorgen baart is het aantal nieuwe besmettingen in het land en de stijging die daar doorzet wat betreft corona-gevallen. Dit lijkt nog iedere dag te stijgen en gisteren werd een stijging van 4518 nieuwe gevallen gemeld door Google. De koningin geeft het volgende aan: “Ze miste haar leven daar. Je verlangt toch ook naar je eigen huis, maar we hebben een fantastische tijd samen gehad!”.

Doorgaan met lezen

Trending