Zien: Cosmetisch arts laat zich uit over ‘verbouwd’ uiterlijk nieuwe vriendin van André Hazes
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Cosmetisch arts laat zich uit over ‘verbouwd’ uiterlijk nieuwe vriendin van André Hazes

De naam Sarah van Soelen houdt de gemoederen al weken flink bezig. De nieuwe vriendin van André Hazes heeft zelf nog niet gereageerd op hun verse relatie, maar ze ligt nu al onder een vergrootglas.

In de Shownieuws Podcast analyseert cosmetisch arts Robert Schoemacher Sarah’s uiterlijk.

Als Bart Ettekoven en Dyantha Brooks bellen met Robert over plastische chirurgie bij jonge sterren, komt ook de naam Sarah van Soelen al snel voorbij. Dr. Schoemacher heeft al wat foto’s van Sarah gezien en volgens hem is er flink wat gesleuteld aan Sarah’s gezicht.

Lifestyle

Dit wordt de prijs van de testbewijzen om naar café of restaurant te mogen gaan

Het testbewijs waarmee mensen terug op café of restaurant mogen zal vanaf juli maximaal 7,50 euro kosten.

Met dit testbewijs kunnen Nederlanders terug naar de horeca, musea, evenementen, concerten, sportwedstrijden en theaters. Dat blijkt uit het wetsvoorstel dat minister Hugo de Jonge naar de Tweede Kamer stuurde.

Een zo’n testbewijs is 40 uur geldig. Mensen moeten zich maximaal 40 uur op voorhand laten testen.

De minister wilde dat het testbewijs 40 uur geldig was, maar het Outbreak Management Team adviseerde een geldigheidsduur van 24 uur. De minister vond die korte periode echter praktisch niet haalbaar.

De testbewijzen moeten het mogelijk maken om de sectoren sneller te laten heropenen. Nederlanders zullen dan ongeveer een vierde van de werkelijke waarde van de coronatest betalen.

Het ministerie van Volksgezondheid schat de prijs op 30 euro. De overheid betaalt dus drie vierde van de test.

Tot juni neemt de overheid de volledige prijs voor haar rekening. Deze periode geldt immers de proef Toegang tot Testen.

Indien na juni blijkt dat deze testbewijzen nodig zijn om de samenleving te kunnen heropenen, zal de prijs van een testbewijs maximaal 7,50 euro zijn.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Versoepelingen zijn een feit: einde avondklok en terrassen open!

Haagse bronnen melden dat de versoepelingen er zeker komen. Dat betekent dat de avondklok in de prullenmand gaat en dat de terrassen weer open mogen. Op begrafenissen zijn vanaf 28 april maximaal honderd mensen toegelaten. Winkels en markten gaan vanaf die datum ook weer open.

De terrassen mogen openen vanaf 12 tot 18 uur. Winkels mogen klanten zonder afspraak ontvangen tot 20 uur. Thuis mogen we in plaats van één nu twee personen ontvangen. De rijscholen mogen opnieuw theorielessen geven.

Het aantal Fieldlab Evenementen wordt dan weer teruggeschroefd. Wanneer er meer dan negenhonderd mensen op de intensive care liggen worden de proefevenementen geschrapt.

Dinsdagavond maakt het kabinet de versoepelingen officieel bekend. Premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge benadrukten steeds dat versoepelingen pas mogelijk zijn als de piek van de derde golf achter de rug is. Sinds dit weekend is er eindelijk een positieve evolutie in de druk op de ziekenhuissector.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes geeft Monique Westenberg flinke trap na

Hypocriet Andre Hazes heeft Monique voor de zoveelste keer veel pijn gedaan met zijn walgelijke gedrag. Het zal voor Monique dan ook de druppel zijn geweest dat Andre dit weekend een slijmpost over zijn nieuwe schoonfamilie online zetten. Monique is er nu echt helemaal klaar mee en besloot gisteren om Andre te ontvolgen op haar Instagram account en de verlovingsring van Andre definitief af te doen.

Bij radio Veronica werd er in het programma Veroncia Inside met Wilfred Genee even flink ingegaan op het walgelijke gedrag van Andre Hazes. De mannen namen geen blad voor de mond en vinden zelfs dat Andre Hazes geen normen en waarden heeft en knettergek is.

Hieronder vind je het gesprek over Andre Hazes tijdens de radio uitzending.

Sidekick Niels van Baarlen: “Die André Hazes had nu toch ook weer een foto gepost met z’n nieuwe schoonvader?”

Collega-sidekick Rick Romijn: “Hij is knettergek. Ik weet niet of ik hem nog volg. Ik vind het zo’n…”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Ik vind het zo raar. Het lijkt net alsof hij haar een trap na wil geven ofzo.”

Niels: “Dat doet hij ook. Ik denk dat André Hazes zichzelf onsterfelijk waant. Zoiets van: dit is wie ik ben, dit hoort bij mijn leven en de rest zoekt het maar uit.”

Rick: “Vinden jullie André Hazes jr. nog net zo leuk als twee of drie jaar geleden?”

Niels denkt dat André geen normen en waarden heeft. “Als je een beetje gewoon de sociale waarden en normen tot je neemt, dan doe je dit soort dingen niet.”

Rick: “Als je ziet hoe Marco Borsato uit elkaar gaat met Leontine, dan is dat wel wat respectvoller.”

Niels: “Het is toch niet leuk als je zegt: ‘Dankjewel voor je vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral wie je bent. Gefeliciteerd schoonpapa.’ Dan denk ik: Jezus jongens, hé.”

Rick: “Het is vier weken!”

Niels: “Ja, dat wij weten. Maar dit doe je gewoon niet.”

Presentator Wilfred Genee: “Hij liep bij Monique de deur uit en toen zei hij: ‘Die zien we nooit meer terug.’ Daar kwam het wel op neer eigenlijk.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending