Zien: De betekenis deze tatoeages
Connect with us

Nieuws

Zien: De betekenis deze tatoeages

Terwijl ik door mijn buurt loop, zie ik mensen met verschillende tatoeages die mijn aandacht trekken.


Hoewel tatoeages vaak worden gezien als persoonlijke vormen van zelfexpressie, is het belangrijk om te weten dat sommige tatoeages verband kunnen houden met bendes.

Bendeactiviteiten zijn niet beperkt tot grote steden zoals New York of Los Angeles; ze komen voor in veel gemeenschappen.

Om jezelf en je dierbaren veilig te houden, is het cruciaal om de tekenen van bendelidmaatschap te kunnen herkennen en vermijden.

Tatoeages zijn voor b*ndeleden meer dan alleen versieringen. Ze dienen als symbolen van trouw, status en invloed binnen cr!minele netwerken.

De symbolen hebben vaak een diepgaande betekenis en stellen leden in staat om elkaar snel te identificeren, zowel op straat als in gev*ngenissen.

Veel van deze tatoeages zijn bedoeld om te int!mideren en de loyaliteit van de drager aan de bende te tonen.

B*nde-tatoeages hebben verschillende betekenissen en worden geassocieerd met specifieke bendes of cr!minele activiteiten.

Een veelvoorkomende tatoeage is bijvoorbeeld het spinnenweb, vaak geplaatst op de elleboog.

Deze tatoeage symboliseert vaak dat de persoon een lange gevangenisstraf heeft uitgezeten of zich ter bescherming heeft aangesloten bij een b*nde.

Een andere veelvoorkomende bende-tatoeage is de traan. Deze tatoeage wordt geassocieerd met moorden gepleegd in opdracht van een bende.


Een enkele traan kan verwijzen naar een m00rd, terwijl meerdere tranen staan voor meerdere doden of een reeks gew*lddadige m!sdaden.

Naast de traan zijn er ook symbolen zoals de drie stippen en de vijf stippen, die respectievelijk verwijzen naar een gew*lddadige levensstijl en een lange gev*ngenisstraf.

De tatoeage “MS” staat bekend als het symbool van de beruchte bende MS-13, die wereldwijd bekend staat om haar gew*lddadige acties.

Het herkennen van deze b*nde-tatoeages kan je helpen om jezelf en je dierbaren te beschermen tegen mogelijk gevaarlijke situaties.

Blijf alert en vermijd direct contact met mensen die deze tatoeages dragen. Als je geconfronteerd wordt met b*ndeactiviteiten in je buurt, meld dit dan bij de p0litie.

Het is ook belangrijk om jezelf en anderen te informeren over de potentiële gevaren van bendes en hun symbolen.

Door bewustwording te creëren en samen te werken aan een veiligere omgeving, kunnen we proactief werken aan onze eigen veiligheid en bijdragen aan een veiligere samenleving.

Als je mensen met b*nde-gerelateerde tatoeages in je buurt opmerkt, is het cruciaal om afstand te bewaren en je eigen veiligheid te waarborgen.

Vermijd direct contact en probeer verd*chte situaties te vermijden. Als je vermoedt dat er b*ndeactiviteiten plaatsvinden in je buurt, is het belangrijk om dit onmiddellijk bij de autoriteiten te melden.

Het onderwijs en de communicatie over de betekenissen van b*nde-tatoeages zijn essentieel om bewustwording te creëren en de gemeenschap te beschermen.

Door samen te werken aan het herkennen van de signalen van b*ndes, kunnen we gezamenlijk een veiligere omgeving creëren voor iedereen.

Het is van vitaal belang om te onthouden dat niet alle mensen met tatoeages banden hebben met b*ndes.

Tatoeages zijn vaak persoonlijke uitingen van identiteit en kunnen verschillende betekenissen hebben voor verschillende mensen.

Het is belangrijk om niet te snel te oordelen en open te staan voor dialoog en begrip.

Door alert te blijven, bewustwording te creëren en samen te werken met de autoriteiten, kunnen we ons allemaal inzetten voor een veiligere en meer inclusieve samenleving, waarin iedereen zich vrij en veilig kan voelen.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending