ZIEN: De knappe vriendin van Willem Alexander vóór Máxima!
Connect with us

Meest bekeken

ZIEN: De knappe vriendin van Willem Alexander vóór Máxima!

Het is geen geheim dat Willem Alexander en Máxima elkaar hebben ontmoet in het jaar 1999 in de Spaanse stad Sevilla. Op 2 februari 2002 (02-02-02) trouwden de twee met elkaar in Amsterdam. Eerst als prins en prinses der Nederlanden en later uiteraard als Koning en Koningin der Nederlanden.

De grote vraag is natuurlijk of Máxima de eerste echte grote liefde van onze koning was of dat er nog meer vrouwen in het leven waren. Nou, dat laatste is het geval. Voordat koning Willem-Alexander zijn hart verloor aan koningin Máxima, was hij dolverliefd op Emily. De twee leerden elkaar kennen op de universiteit in Leiden. In 1994 werd de relatie officieel.

Vorige vriendin van Willem Alexander

Helaas voor hen liep de relatie in 1998 alweer stuk. Emily verdween na de breuk naar de achtergrond en ging verder met haar leven. In 2002 trouwde ze met Roderick van der Wijck, een van de beste vrienden van Willem-Alexander. Op het huwelijk waren de toenmalige prins en Máxima aanwezig.

Meest bekeken

Pijnlijk nieuws: ‘Koningin Máxima vreest familiedrama’

Juist op het moment dat koningin Máxima meer dan ooit behoefte heeft aan rust, rijzen er nieuwe, serieuze zorgen.

Met angst en beven moet de koningin een juridische procedure afwachten die voor haar op een drama kan uitlopen!

Verbijsterd

In sommige media werd vorige week met verbijstering gereageerd op de uitgelekte informatie in de zaak Julio Poch. Door oplettende lezers van Story niet.

Al meer dan vier maanden terug berichtten wij immers over deze kwestie. De zaak gaat over de ten onrechte gesuggereerde betrokkenheid van piloot Julio Poch bij de zogenaamde dodenvluchten in Argentinië onder het voormalige bewind van dictator Jorge Videla.

Bij deze vluchten werden tegenstanders van het regime gedrogeerd en boven de oceaan uit vliegtuigen gegooid.

Geen bewijs

Julio Poch zou een van die ‘horrorpiloten’ zijn geweest. Daar was echter geen enkel bewijs voor. Onlangs is ook nog eens gebleken dat de Nederlandse staat er eigenhandig voor heeft gezorgd dat Julio met een onwettelijke list aan Argentinië werd uitgeleverd.

Julio zat daar acht jaar lang ten onrechte in voorarrest. Verschillende getuigen, onder wie enkelen zelfs onder ede, verklaarden dat de Nederlandse staat de voormalige Transavia-piloot bewust slachtofferde vanwege ‘een hoger belang’.

En dat laatste zinnetje zou weleens een nieuwe nachtmerrie kunnen inluiden voor koningin Máxima! Het bovengenoemde ‘hoger belang’ was volgens meerdere getuigen namelijk het belang van haar vader Jorge Zorreguieta, die als staatssecretaris en minister van Landbouw onder dictator Videla diende.

Het feit dat Jorge’s naam in verband werd gebracht met het moorddadige regime was sowieso al een doorn in het oog van onze regering.

Om die reden ontbrak hij immers op de bruiloft van zijn dochter en Willem-Alexander. In de jaren daarna was Jorge echter wel welkom in Nederland en de discussie over zijn verleden verstomde voorts vrij snel.

Maar met de nieuwe ontwikkelingen rond Julio Poch dreigt de beerput rond Máxima’s vader opnieuw open te gaan!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Enzo Knol’s nieuwe vriendin trekt veel bekijks met afgetraind lichaam!

Nadat de ouders van Enzo Knol waren gescheiden, namen hij en zijn broer Milan de achternaam van hun moeder aan, Knol. Met hun moeder en stiefvader gingen ze enige tijd in Den Haag wonen. Hij woonde later als tiener nog enige tijd bij zijn vader in Assen. Met zijn vader verbrak hij op zijn 18e alle contact, nadat hij hem nog een keer had opgezocht.

De vlogger maakte veel van zijn vlogs samen met zijn toenmalige vriendin Demira van der Zeeuw, die hij via de sociale media leerde kennen. Ook zij is daardoor erg bekend geworden onder de volgers van hem. Op 25 juni 2018 besloten ze definitief een punt te zetten achter hun relatie. In 2014 ging hij op zichzelf wonen in Hilversum en in maart 2016 kocht hij een appartement in Zeist. Nu weet je wat van het privéleven van de vlogger, maar nog niet alles!

Nieuwe “vriendinnetje” van Enzo Knol

Hij laat in een nieuwe video weten dat hij en zijn schaatscoach een beetje een dingetje zijn geworden. Hij zegt dat ze nog geen officieel stelletje zijn maar dat ze even aankijken hoe het loopt met Myron Koops. In ieder geval heeft hij een goede smaak kunnen we wel stellen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: André Hazes deelt foto van de ‘airbags’ van een slapende Monique Westenberg

Naast al dat gedoe met corona en natuurlijk alles rondom Black Lives Matter vergeten we bijna dat André Hazes begin dit jaar het nieuws domineerde. Nadat hij eind 2019 plots Monique Westenberg inruilde voor Bridget Maasland stond heel de showbizzwereld even op zijn kop.

Een paar maandjes duurde het maar, want André liet Bridget al gauw weer achter zich om vervolgens toch weer terug te keren bij zijn oude (letterlijk en figuurlijk) liefde Monique. Het stel lijkt sindsdien weer gelukkiger dan ooit en is momenteel lekker op vakantie in Italië.

André Hazes voelt zich veilig dankzij ‘airbags’

Op Instagram deelde Dreetje een foto van hem en Monique met als bijschrift “Jep, I’m safe ❤️”. Daarbij kijkt hij overduidelijk met zijn ogen naar de twee ‘airbags’ van Monique die naast hem op een stoel in slaap gevallen is.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending