Zien: De kokosnoten van Sarah van Soelen vallen er even uit op deze foto
Connect with us

Meest bekeken

Zien: De kokosnoten van Sarah van Soelen vallen er even uit op deze foto

Sarah van Soelen en André Hazes zijn inmiddels alweer een tijdje bij elkaar en wonen zelfs al samen. Een paar maanden geleden waren ze daarom ook op een welverdiende vakantie in Ibiza om dit te vieren.

Ook hebben ze een zwaar jaar achter de rug omdat de coronamaatregelen werden ingevoerd en Andre ook nog eens zijn relatie had verbroken met Monique Westenberg. Andre heeft zelfs zijn tatoeages laten verwijderen welke over Monique gingen.

Andre is erg veel in de media geweest en waarschijnlijk weet iedereen inmiddels wel wat er allemaal is gebeurt; hij had een relatie met Monique en heeft nu een relatie met Sarah.

Ophef
Er schijnt ook wat ophef te zijn over de inkijk van Sarah waarbij sommige volgers, fans en mensen in Nederland zeggen dat ze soms ‘te opvallend’ zijn.

Wij vinden het persoonlijk allemaal wel meevallen maar je kunt uiteraard zelf oordelen door de foto hieronder te bekijken.

2021
De twee zijn helemaal gelukkig samen en genoten een paar maanden geleden van een heerlijke vakantie op Ibiza. Op de foto die je hieronder zien zie je hoe de twee kokosnoten van Sarah eruit springen, toch wel vergelijkbaar met die van Monique al zeggen wij het zelf:

Celeberties

Dit vertelde de overleden Peter R. de Vries in laatste tv-interview

Peter R. de Vries was erg gesteld op de televisie, hij hield zelfs van het medium en het werd uiteindelijk zijn belangrijkste podium. Dat zegt De Vries in het vrijdag uitgezonden programma TV Monument over 70 jaar televisie in ons land, waarin hij werd geïnterviewd door Han Peekel. Het programma werd twee weken geleden opgenomen in Beeld & Geluid in Hilversum en was het laatste tv-interview van De Vries, die donderdag overleed. Hij vertelde dat hij voor het eerst op tv kwam in 1987 bij Jan Lenferink in het destijds spraakmakende programma RUR.

Het belangrijkste moment uit de tv-geschiedenis vond misdaadjournalist de maanlanding in 1969. Hij zat toen in de eerste klas van de middelbare school en kon zich nog herinneren dat er in de aula een tv was neergezet waarop met de hele school naar de landing werd gekeken. Hij sprak van “een uniek moment”.

Van alle moord- en verdwijningszaken was De Vries het meest trots op het oplossen van de Puttense moordzaak. Het feit dat hij na 44 tv-uitzendingen in bijna 5 jaar twee onschuldige mannen uit de gevangenis wist te krijgen deed hem erg veel. Ook omdat de mannen door een gerechtelijke dwaling ten onrechte waren veroordeeld en de echte dader alsnog via een DNA-match kon worden opgepakt. Opmerkelijk is dat De Vries de ontmoetingen met Joran van der Sloot over de verdwijning van Natalee Holloway niet in zijn top-10 had staan. Voor die uitzendingen won hij een Emmy, een internationale televisieprijs. Maar De Vries sprak van “een niet heel bijzondere zaak” die “vrij eenvoudig tot stand is gekomen”.

Mabel Wisse Smit

Het meest “legendarisch” uit al zijn misdaadprogramma’s vond De Vries de ontdekking dat Mabel Wisse Smit, de weduwe van prins Friso, een relatie heeft gehad met drugsbaron Klaas Bruinsma. Dat werd aanvankelijk door het koninklijk huis ontkend. Maar via Charlie da Silva, de Chileense lijfwacht van Bruinsma, kwam De Vries erachter. Hij vloog naar Chili om Da Silva te interviewen. “Prachtig” vond De Vries de woorden die Da Silva sprak: ‘Mabel, ken je me nog, ik jou wel…’

Peter R. de Vries was blij met de prijzen die hij had gewonnen. Hij keek in zijn kantoor altijd met trots naar zijn prijzenkast. Toch zou hij zijn gewonnen Emmy direct inruilen voor het oplossen van de verdwijning van Tanja Groen. Die 18-jarige studente verdween in 1993 in de buurt van Maastricht. De Vries was een actie begonnen om 1 miljoen euro in te zamelen in de hoop dat met zo’n groot bedrag aan tipgeld er meer bekend wordt over haar verdwijning. Hij vond dat het minste wat hij kon doen voor de ouders van Tanja. “De klassieke manier heeft de oplossing niet gebracht, dan moet je iets verzinnen dat een beetje buiten de paden gaat”, zei hij daarover. Het bleek uiteindelijk de allerlaatste actie van Peter R. de Vries.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ex-partner doet verhaal na schoten op straat: Aanslag op Peter R. de Vries gijzelt de tv-wereld

De afschuwelijke aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries houdt de tv-wereld gegijzeld. RTL Boulevard, waar Peter deskundige is en waar hij vandaan kwam toen hij werd neergeschoten, heeft de nodige extra beveiligingsmaatregelen moeten nemen. Ook anderen zijn alerter dan ooit tevoren op gevaar. In Story doet Peters ex-partner in de opsporingsjournalistiek Sander van Betten zijn verhaal…

Partner in crime

De vreselijke aanslag op Peter R. de Vries heeft veel indruk gemaakt op Sander van Betten. De bekende privédetective die recentelijk landelijke bekendheid kreeg als inmiddels ex-vriend van Erica Meiland, werkte jarenlang samen met Peter. Samen hebben zij de nodige criminelen achter slot en grendel gekregen. ‘Vreselijk, ik ben echt in shock,’ vertelt Sander aan Story. ‘Ik geloofde het eerst niet, toen het bekend werd. In eerste instantie dacht ik: het zal wel meevallen. Peter zal wel in zijn been geschoten zijn, als waarschuwing. Maar het werd al snel duidelijk dat het niet het geval was. Ik leef nog steeds in een roes. Ik ben er niet helemaal bij…’

Eerste ontmoeting

Omdat Sander momenteel een vrijwel lege agenda heeft, beheerst de berichtgeving over Peter zijn leven. De eerste ontmoeting tussen Sander en Peter vond plaats in 2003. ‘Peter had een misdaadprogramma: Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Ik was toen net een paar jaar bezig met mijn recherchebureau en ik heb hem een mailtje gestuurd dat ik wellicht veel informatie aan hem kon leveren, omdat ik de beschikking had over veel bronnen.’ Vervolgens werd Sander uitgenodigd op het kantoor van Peter dat zich destijds op het Mediapark in Hilversum bevond. ‘Ook Kees van der Spek was daarbij. Ik ben toen aan de redactie voorgesteld, met de meesten heb ik nog steeds contact. Ik kreeg van Peter toen een opdracht mee, waarna ik een aantal dagen later terugbelde en hem vertelde dat ik de informatie al boven tafel had gekregen. Dat verbaasde hem, waarna we tot in lengte der jaren hebben samengewerkt. Als er iets bijzonders was, werd ik gebeld. Ik ben daarna nog geregeld bij Peter op kantoor geweest. Het was een bijzondere tijd.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Pasgeboren tweeling van Ferri Somogyi ligt in het ziekenhuis

Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle hebben een paar maanden geleden hun tweeling mogen verwelkomen in deze wereld en ze waren dolgelukkig. Het gaat echter nu niet goed met hun twee kleintjes.

“Omdat ik inmiddels tientallen berichtjes heb gekregen waarom het zo stil is op De Gram, hier een update”, zegt Noëlle in een bericht op Instagram. Sinds 6 juli ligt hun tweeling in het ziekenhuis en zijn ze erachter gekomen dat ze besmet zijn met het RS-virus.

“Omdat ze prematuur geboren zijn en nog heel klein hebben ze meer risico om hiervan in de problemen te komen”, gaat de kersverse moeder verder. “Na een aantal dagen in het ziekenhuis bleek Lux stabiel en steeds minder te hoeven drinken via de sonde. Hij mocht dat weekend gelukkig weer naar huis om daar verder op te knappen.”

Het gaat met Imre het minst goed want de baby heeft twee virussen opgelopen: het RS-virus en ook het Rhinovirus. “Vorige week donderdag is hij per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis en ligt daar op de IC. Tot gisteren werd hij beademd en sliep hij.”

Ziekenhuis
Noëlle is er echt kapot van. “Het is ontzettend verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien. Doordat hij veel vocht vasthield zag hij er ook niet echt uit als zichzelf, en ook de aanblik van de beademing, slangetjes en alle infuusjes zijn heftig om te zien.”

Goede richting
Het gaat steeds iets beter met Imre en mag gelukkig nu naar een ziekenhuis wat dichterbij hun huis is. “Hier gaat hij verder uitzieken, aansterken en weer uit de fles leren drinken. Ik ben zo trots op onze kleine vechters! Hopelijk is ook Imre snel weer bij ons thuis.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending