Zien: Dee (ex van Enzo Knol) krijgt veel lof na foto van ‘lovehandles’!
Connect with us

Celeberties

Zien: Dee (ex van Enzo Knol) krijgt veel lof na foto van ‘lovehandles’!

Miljuschka Witzenhausen plaatste niet zo lang geleden een post van haar figuur. Foto’s zijn te zien onderaan dit artikel. Ze schreef hierbij: “Eerlijke foto. Ik word zo moe van al die gepolijste beelden op social. Als ik door mijn tijdlijn scroll zie ik de ene gefilterde en glad getrokken foto na de andere.

Ik maak me oprecht zorgen over wat dit met onze kids gaat doen. Steeds vaker als ik ergens ben zie ik de eenheidsworst van fillers, wimperextentions, nike-tekens als wenkbrauwen en kleding met grote merken erop. Er word gestreefd naar een massaal perfect beeld.” De ex van Enzo Knol, Dee, plaatst ook regelmatig foto’s van haar figuur om het beeld van “te slanke” rolmodellen te doorbreken. De foto’s van Mlijuschka waren voor haar aanleiding om zichzelf ook bloot te stellen.

Dee maakt krachtig statement

Ze schrijft bij haar foto: “Afgelopen week ging het er weer volop over: Eerlijke foto’s (naar aanleiding van de post van Miljuschka). Nee, we hebben niet allemaal een sixpack en een Kim K. kont. En dat is helemaal prima. Wees lief voor jezelf.

View this post on Instagram

A post shared by Dee (@dee)

Celeberties

Manager keihard over Gerard Joling: ’Hij ging vaak vreemd’

Zanger Gerard Joling (58) is bij onze zuiderburen te zien in het programma Buurman, wat doet u nu?. Hij geeft presentatrice Cath Luyten een inkijkje in zijn leven. Ook vertellen Geer en zijn manager, die de zanger inmiddels al 34 jaar lang kent, over hun band en de 13-jarige relatie die ze hadden.

„Gerard ging vaak vreemd en was niet aan een ketting te houden. Hij was een loopse hond”, vertelt manager Wino aan Cath. Ondanks dat hun relatie na 13 jaar strandde, blijft hij Gerard bijstaan. Zo ook toen Gerard een bejaarde dame aanreed drie jaar geleden. „Ik had er niet mee kunnen leven als die vrouw overleden was. Drie jaar later voel ik het nog steeds in mijn maag”, aldus Gerard.

Vrijgezellenleven

Hoewel in het programma naar voren komt dat Gerard geniet van het vrijgezellenleven, is er toch een klein gemis. „Ik heb heel veel in mijn leven: succes, veel geld, een mooie carrière, familie en vrienden. Maar kinderen mis ik wel. Het kan nog, al heeft het kind dan wel een oude vader. Maar zeg nooit nooit”, vertelt de zanger.

Maandagavond is Buurman, wat doet u nu? met Gerard Joling om 21:30 uur te zien op de zender Eén.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heel heftig: Verdrietige dag voor Beau

Beau van Erven Dorens (48) noemt de start van zijn latenightshow Beau een ‘vreugdevol moment’, maar hij voelt ook de druk.

Eerder moesten talkshow-presentatoren Humberto Tan en Twan Huys wegens tegenvallende kijkcijfers het veld ruimen, en ook Art Rooijakkers wist niet te scoren met Zomer met Art.

Emoties

In deze spannende tijd krijgt Beau ook nog eens met andere emoties te maken. ‘Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een echte familieman ben,’ vertelt Beau aan Story.

‘En juist nu wanneer mijn talkshow begint, verhuist onze achttienjarige tweeling Bram en Tijn naar het buitenland.

Ze willen een andere taal leren, ervaringen opdoen, volwassen worden. Fantastisch voor hen, maar ik zie er tegenop om Bram en Tijn straks niet meer elke dag te zien.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizar: Privéfoto’s prinses Alexia zonder toestemming op social media gedeeld

Een vervelende ontdekking voor de koninklijke familie. De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prinses Alexia, staat veel in de belangstelling. De prachtige verschijning is bij vele openbare bijeenkomsten het gesprek van de dag. Dat er nu privéfoto’s van de jonge prinses rondgaan, is minder leuk. De kiekjes zijn namelijk zonder toestemming op een Instagram-account geplaatst.

De privéfoto’s van de prinses mogen niet zonder toestemming gedeeld worden op social media.

Privéfoto’s

Nog niet zo lang geleden was een Instagram-account actief dat privékiekjes van prinses Alexia zou hebben gedeeld. Degene die het account opzette, is niet de prinses zelf. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat deze privéfoto’s van haar op social media gedeeld worden.

Publiciteit

Shownieuws kwam onlangs tot de ontdekking dat er telkens een nieuw account op Instagram opduikt. Dit account doet zich voor als prinses Alexia. Het neppe-account voegt royalty-journalisten, fans en onbekenden toe. Het lijkt er verdacht veel op dat de maker van het account op iets uit is. Wellicht probeert de persoon met de privéfoto’s van de jonge prinses in de publiciteit te verschijnen.

Instagram

De diverse accounts werden enkele dagen na de ontdekking verwijderen, omdat ze als ‘spam’ bij Instagram zijn aangegeven. Toch weet de persoon in kwestie van geen ophouden en blijft hij of zij nieuwe accounts van prinses Alexia creëren. De koninklijke familie zal hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk stappen ondernemen. Wat de exacte stappen zullen zijn om de persoon in kwestie op te sporen is vooralsnog onduidelijk.

Doorgaan met lezen

Trending