Zien: Desiré is de meest chagrijnige kandidaat ooit in Lang leve de Liefde
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Desiré is de meest chagrijnige kandidaat ooit in Lang leve de Liefde

We konden gisteren donderwolken en onweersbuien waarnemen boven de villa van Lang Leve de Liefde. Desiré was in the house, de meest chagrijnige kandidaat in de geschiedenis van het programma. Danny was de ongelukkige die 24 uur met haar zat opgesloten. Of hij nu slachtofferhulp krijgt is niet bekend.

Lang Leve de Liefde

Danny doet zijn uiterste best om wat van de avond te maken, maar er zit geen positief leven in zijn date. Als hij aan Desiré vraagt of ze hobby’s heeft antwoordt ze met “nee, ik doe wat ik wil”. Dat lijkt me juist de opzet van een hobby, maar daar maken we geen woorden aan vuil, want we willen geen ruzie met deze draak. Ondertussen kijkt ze met een blik alsof er een compleet leger aan deurwaarders staat te wachten op haar kopje koffie.

Als de geduldige Danny vertelt dat hij vissen als hobby heeft reageert de Desiré alsof ze door een zwerm bijen in haar achterste wordt gestoken. Ze kraakt zijn hobby af en zegt dat hij haar niet moet bellen. Desiré kijkt nog even vol vuur door haar bril en zegt daarbij ‘dat ze onrustig wordt van vissen’. Als een ware stekelbaars beweegt ze over haar stoel, ze is duidelijk niet op haar gemak.

Desiré staat op onweer in Lang leve de Liefde

We hebben het vermoeden dat Desiré niet helemaal tevreden is met haar match. Dat het een mismatch is dat mag duidelijk zijn en dat steekt de professionele chagrijn niet onder stoelen of banken. In ieder geval proberen om wat van de date te maken is ook niet aan haar besteed. Danny is positief en geduldig, in tegenstelling tot zijn date, die moet duidelijk nergens iets van hebben. Zij verslaat de vorige heks in het huis, het record was tot gisteren in handen van Elise.

Het zou ons niets verbazen als ze types zoals Desiré expres in de villa stoppen om verstokte vrijgezellen te laten ervaren dat een relatie ook niet alles is. Samenleven met een vrouw zoals Desiré lijkt nagenoeg onmogelijk, of je moet een voorliefde voor geestelijke kwellingen hebben. Wat een stuk negativisme hebben ze uitgekozen voor de arme Danny. Gelukkig heeft hij zijn best gedaan en kan hij met opgeheven hoofd de villa van Lang Leve de Liefde verlaten. Bekijk hieronder de beelden:

Celeberties

André Hazes komt op korte termijn met héél groot nieuws!

André Hazes is al maandenlang van de radar verdwenen. Tenminste, wanneer er geen sociale media zou bestaan dan zouden we geen idee hebben wat er in zijn leven afspeelt. Echter hebben we vandaag de dag te maken met een hoop juicekanalen die alle BN’ers op de voet volgen. Wanneer de zanger ergens gespot wordt, dan is er altijd wel iemand die een kiekje schiet en dit doorspeelt naar een Yvonne Coldeweijer, Reality.FBI of Juicechannel. De zanger blijft zélf echter wel verdacht stil op zijn eigen social media. De laatste foto op de Instagram-pagina van de zanger is bijvoorbeeld 11 september 2021.

Echter wordt Dré de laatste weken steeds vaker gespot in publieke ruimtes. Zo kwamen er vorige week foto’s en video van hem met Wesley Sneijder online waarin ze biertjes aan het drinken waren. Ook waren de twee aanwezig bij iets wat lijkt op een vechtpartij. Daarover meer via onderstaande link.

André Hazes heeft groots nieuws op komst!

Dré is al een tijdje bezig met een documentaire over zichzelf. Daarvoor is hij naar verschillende plekken in de wereld afgereisd, waaronder Amerika. Wanneer deze precies uit gaat komen is nog niet bekend, wel zou dat ergens dit jaar moeten gaan gebeuren als we de welbekende juicekanalen mogen geloven. In deze documentaire zijn verschillende periodes geweest waarin de zanger iets met Sarah van Soelen en met Anne Rose gehad heeft. Of dit ook in de docu naar voren zal komen weten we niet. Het zou natuurlijk wel een hoop ophelderen voor zijn fans aangezien hier onwijs veel geruchten en roddels over zijn verspreid. Het uitbrengen van deze documentaire zou dan ook het startsein zijn van een grote comeback van Dré. Na het uitbrengen zouden verschillende grote concerten gekoppeld worden waarmee de zanger zou laten zien weer helemaal terug te zijn in zijn muziekwereld. Hieronder de beruchte beelden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Carlo Boszhard beschuldigd van wangedrag: ‘Vergrepen aan jonge jongens’

De Story kwam een paar weken geleden met een verhaal dat dat een tv-presentator zich vergrepen zou hebben aan jonge jongens. De Story vertelde nog niet wie het was, want ze wilde het eerst verder uitzoeken. En inmiddels zijn we weken verder en heeft de Story nog steeds niet verteld over wie het zou gaan.

Maar nu beweert Jan Roos dat het zou gaan om Carlo Boszhard. Jan zei er het volgende over:

“Ik heb gehoord over wie dat verhaal van de Story zou gaan en dat is niet zomaar iemand. Het is wel begrijpelijk dat het stil wordt gehouden. Ik heb het niet alleen gehoord van één bron, ik heb het van meerdere bronnen gehoord, waaronder een BN’er, een absolute tv-ster.”

“Wie is dan diegene die dat Story-verhaal zou zijn geweest? Wie zou die RTL 4-presentator zijn die losse handjes heeft? Wie heeft ook aan die BN’er gezeten die mij deze week ook meerdere keren heeft bericht? Ben je er klaar voor? Het is ook iemand met de achternaam B. Net als Ali B, net als Marco B, hebben we nu Carlo B.”

Carlo Boszhard heeft inmiddels gereageerd en zegt dat de beschuldiging van Jan Roos niet waar is. Carlo gaat dan ook aangifte doen tegen Jan Roos.

Overigens schreven we eerder een artikel over een bekende Youtuber die beweerde aangerand te zijn door Carlo Boszhard. RTL en Carlo hebben op deze aantijging nooit gereageerd. Het gerucht gaat dat ze het achter de schermen op een akkoordje hebben gegooid met deze Youtuber.

Ook Yvonne Coldeweijer laat inmiddels weten dat het verhaal in de Story toch echt over Carlo Boszhard gaat.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Oorlog in Oekraïne: Tanken in Nederland vrijdag fors duurder

Vrijdag wordt tanken in Nederland flink duurder. Nederlandse consumenten zijn meteen de dupe van de oorlog in Oekraïne. De adviesprijs gaat vrijdag door de 2,20 euro per liter. Dat gaat zeker dagen aanhouden.

Na de prijsverhoging van donderdag voor gas met bijna 30 procent, worden variabele gascontracten fors duurder. Consumenten met een vast contract zullen de prijsverhoging pas voelen als hun contract ten einde loopt.

De hogere energietarieven vertalen zich ook in prijsstijgingen in de winkels. Dat betekent dat Nederlanders de oorlog in hun portefeuille zullen voelen. De inflatie zal alleen nog maar oplopen.

Directeur van consumentenclub UnitedConsumers, Paul van Selms, legt uit: “Vrijdag zullen we door de adviestankprijs voor benzine van €2,20 heen gaan, dat lijkt onvermijdelijk na deze ingrijpende gebeurtenissen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending