Zien: Detail verklapt dat André en Sarah al eerder een setje waren
Connect with us

Celeberties

Zien: Detail verklapt dat André en Sarah al eerder een setje waren

André Hazes en de knappe influencer Sarah van Soelen hebben het de laatste tijd wel heel gezellig. Zo gezellig dat er meer aan de hand moet zijn dan gewoon vriendschap. De zanger ontkent in alle toonaarden dat ze een relatie hebben, maar de beelden spreken voor zich. De vraag is nu of de twee eerder al een koppel waren?

Sarah van Soelen koos recent voor een subtiele, maar opmerkelijke verandering van look. Ze gaat wat blonder door het leven en haar kapsel is volumineuzer. Op haar Instagram deelt ze het resultaat met een lichte glimlach op haar gezicht.

André en Hazes koppel

Bijzonder detail

Een opmerkelijk detail zou verklappen dat André Hazes en Sarah al langer een setje vormen. Het gaat over de nagellak van het model. Op een gelekt kiekje waarop de twee het wel heel gezellig hebben samen, draagt Sarah rode nagellak. Een volger merkt op dat Sarah deze nagellak al heeft van begin februari. Nog een andere volger voegt eraan toe: “Ben ik mega stalker als ik weet dat ze al een week geen rode nagels meer heeft en deze foto dus al een week oud is en dit break-up nieuws nog best vers is?” Het gaat dus om een oud kiekje en dat zou moeten bewijzen dat André en Sarah al langer samen zijn.

Sarah reageert

Ook Sarah volgt alle berichten op de voet en ze geeft zelfs een onrechtstreekse reactie. Op haar Instagram Stories plaatste ze een foto van haar nagelkleur met de woorden: “Betere bronnen.” Het is niet meteen duidelijk wat ze hiermee wil zeggen.

Maar als de foto van eerdere datum is, zou dat kunnen aantonen dat André Hazes zijn verloofde inderdaad bedrogen heeft. De zanger ontkent met klem: “Ik ben de vorige keer niet vreemdgegaan en ik ben nu niet vreemdgegaan.”

andre hazes en sarah zijn setje

Celeberties

BOOS-presentator Tim Hofman blijkt zelf ook een viespeuk te zijn: ‘Schaam je!’

Tim Hofman zorgde afgelopen week voor een schok in medialand, door in zijn YouTube-serie BOOS met heftige onthullingen te komen over seksueel grensoverschrijdend gedrag dat jarenlang zou hebben plaatsgevonden bij The Voice of Holland. Nu is er echter een video opgedoken waarin de presentator zich zelf schuldig maakt aan vrouwonvriendelijk gedrag.

Spuiten en Slikken

In de video uit Tim’s tijd bij het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken die momenteel viral gaat is te zien hoe Tim playmate Zimra Geurts interviewt en daarbij opmerkingen maakt over onder meer haar “grotere borsten dan de rest van Nederland”, waarna hij haar ook vraagt “een borst te laten zien” en maakt hij vervolgens een opmerking over zijn eigen geslachtsdeel.

Excuses

In het AD van afgelopen zaterdag zegt Tim Hofman dat deze beelden 10 jaar oud zijn en maakt hij zijn excuses. “Het was fout, ik schaam me daarvoor”, aldus de presentator. “Het was in 2012: backstage bij Spuiten en Slikken. Ik heb veel geleerd sindsdien, zoals over meer van zulke onderwerpen: homofobie, racisme, en validisme. Het was fout en excuses zijn gepast”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prins Constantijn gaat voortaan als vrouw door het leven

Deze week gaat prins Constantijn op het social medium Linkedln door het leven als Petrushka. Daarmee wil de prins aandacht vragen voor een actie van BrandedU en Women Inc. over de ongelijke verdeling van mannen en vrouwen op de werkvloer.

De initiatiefnemers wijzen erop dat er bij de Nederlandse beursgenoteerde bedrijven meer directeurs zijn met de naam Peter, dan met een vrouw aan het hoofd. Prinses ‘Petrushka’ vindt dat een schokkend feit. Hij laat weten: “Zo’n gebrek aan diversiteit aan de top zou niet mogen bestaan. Het wordt tijd dat hier verandering in komt.”

Bijna driehonderd vrouwen veranderden hun voornaam op Linkedln in Peter. Ook enkele mannen veranderden hun naam uit solidariteit in Petra. Constantijn koos voor Petrushka. De actie loopt tot aanstaande vrijdag.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Volger “betrapt” Monique Westenberg op foto: “Zie je!”

Monique Westenberg heeft vorig jaar een collectie spullen gelanceerd via Kruidvat. Of Kruidvat heeft een collectie gelanceerd waar Monique het gezicht van is, dat kan natuurlijk ook. Er was destijds veel te doen over de collectie, die zou namelijk volgens verschillende bronnen voor geen meter lopen. Verschillende medewerkers hebben laten weten dat er nog enorme voorraden liggen die niet verkocht worden. Tegenstrijdig met het bericht dat Monique gaf: “Hé mensen, ik krijg ontzettend veel vragen of de Kruidvat-collectie nog aangevuld gaat worden. Helaas niet.

Na twee dagen was de ‘Home decoratie’ en de ‘Hondenartikelen’ volledig uitverkocht. Qua kleding zijn er nog wel wat maatjes over, online. Maar als jouw maat er niet meer tussen zit dan is het er helaas niet meer.” Reality.FBI gaf toen aan dat het hoogstwaarschijnlijk bijna ene winkel wél storm heeft gelopen en bij de andere winkel niet.

Monique Westenberg doneert halsbanden en riemen!

Mevrouw Westenberg heeft echter gisteren in haar verhaal op Instagram geplaatst dat ze éxtra riempjes heeft laten maken. Ze schrijft: “We zijn een koffer aan het vullen met riemen en halsbanden die ik extra had laten maken door Kruidvat om te donderen aan ‘FKK Animal Rescue’” Bij de juicekanalen doemde natuurlijk meteen de vraag op of ze dit echt extra heeft laten maken of dat het gewoon over was. Een scherpe volger merkte op dat de riempjes los geknipt moeten worden met een schaar. De volgers zegt: “Als ze de verpakking moet los knippen komt het dus uit de winkel!” Of dit echt het geval is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Wanneer je bijvoorbeeld 100 éxtra stuks laat maken door Kruidvat kan het natuurlijk ook zo zijn dat er standaard een verpakking in het verwerkingsproces omheen komt. Wat het ook mag zijn, een hele mooie actie! Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Trending