Zien: Deze laatste lieve woorden had Piet Paulusma voor Nederland
Connect with us

Celeberties

Zien: Deze laatste lieve woorden had Piet Paulusma voor Nederland

Met het heengaan van Piet Paulusma is Nederland een icoon ontvallen, zoveel is duidelijk. Dat wordt eens te meer bewezen, nu blijkt dat Paulusma een heuse afscheidsboodschap voor Nederland heeft achtergelaten.

Dat meldt Jan Slagter, de baas van Omroep Max die Piet een dag voor zijn dood bezocht.

Bedankt voor het kijken

Hij zei: ’Jan, zou je aan de Nederlanders willen zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ze altijd naar mij hebben gekeken. En ik wil ze daarvoor bedanken.’” Volgens Slagter was Paulusma vereerd het weer in totaal meer dan 25 jaar te presenteren.

Elfstedentocht

Aan het einde van het gesprek zei hij ook: ’Over vier jaar, Jan, komt er een Elfstedentocht. En willen jullie dan aan mij denken?’ Ook dat was Piet. Het ging over veel dingen, maar ook vooral over zijn werk en het weer, en over wat hij heeft betekend voor Nederland.”

Geheimhouding ziekte

Zoals inmiddels bekend geworden is, leed Paulusma geruime tijd aan kanker. Hij hield het bewust stil. Slagter: ”Hij dacht dat mensen het dan alleen maar over zijn ziekte zouden hebben. Dat mensen als ze naar zijn weerbericht zouden kijken, zouden denken: oh, daar staat een zieke man. Dat wilde hij niet.”

Celeberties

Foto uitgelekt van André Hazes: ‘Hij lijkt terminaal ziek’

André Hazes ging gisteren viraal toen er een aantal foto’s van hem op Instagram verschenen, er zijn veel fans die zich inmiddels zorgen beginnen te maken om de volkszanger. De foto van gisteren ging heel de wereld over omdat hij er echt niet gezond uitziet op het plaatje.

De foto die gisteren werd verspreidt ging om de volgende foto:

Nog meer zorgen om tweede foto

Nederland maakt zich zorgen om de zanger want veel mensen vinden dat hij er ineens 10 jaar ouder uitziet dan hij is. Bekijk de foto zelf hieronder, daaraan kun je echt zien dat het slecht gaat.

André claimt een burnout te hebben maar veel mensen zeggen dat het toch echt met verslavende middelen te maken heeft zoals gokken, drank en andere dingen. Maar ook vrouwen hebben de 28 jarige André zeker geen goed gedaan.

Vroeger

Vroeger, een tijd geleden, was André nog partner van populaire sportmerken en was hij elke dag in de sportschool te vinden. Dit lijkt nu compleet te zijn veranderen als je kijkt naar hoeveel hij is afgevallen. Hij had vooral brede armen, zie de foto zelf maar:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot familiedrama van Amalia’s vriendje Isebrand

Zoals Story onlangs kon melden, is kroonprinses Amalia in het diepste geheim naar Canada geweest met haar vriend Isebrand Kaldewei. Nadat ze vermoedelijk daar een beenblessure opliep, bezocht ze met hem haar ouders in het Oostenrijkse Lech. Over haar eerste grote liefde komen intussen steeds meer verhalen naar boven…

Volgens onbevestigde berichten zou kroonprinses Amalia (18) met haar vriendje Isebrand Kaldewei (18) de afgelopen week in het Oostenrijkse Lech zijn geweest, in gezelschap van haar ouders Willem-Alexander en Máxima, en jongere zusje Ariane. Naar verluidt zou Amalia een beenblessure hebben opgelopen tijdens een eerdere reis naar Canada met Isebrand, die daardoor voortijdig werd beëindigd en voortgezet in Lech. Eind vorig jaar kon Story een foto publiceren, waarop Amalia en Isebrand voor het eerst samen te zien waren. De twee werden op de beroemde Brooklyn Bridge in New York gefotografeerd door een Nederlandse toerist; volgens hem oogden Amalia en Isebrand verliefd. En dat precies op Thanksgiving Day, de dag waarop Amerikanen in familieverband dankbaarheid uitdrukken voor alle mooie dingen in hun leven.

Auto-ongeluk

Overigens komt Isebrand net als Amalia uit een vijfkoppig gezin. Hij heeft namelijk twee broers die luisteren naar de namen Rinnewe en Rickmar. En ook zij maakten het gitzwarte familiedrama mee, dat in de levens van allen tot op heden nagalmt. Op 24 augustus van het jaar 2019 kwam namelijk Isebrands neef Fabian (19) om het leven bij een dramatisch auto-ongeluk op de Duitse Autobahn. De familie uitte haar intense verdriet over zijn tragische dood op een indrukwekkende rouwkaart. Alle Kaldeweis zetten zich tegenwoordig in voor de Fabian Stiftung, een stichting die ter nagedachtenis aan Fabian door zijn ouders Gaby en Benedikt werd opgericht. Deze stichting spant zich in voor kinderen, die om welke reden dan ook zonder hulp niet hun complete potentieel op het gebied van scholing kunnen benutten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan geldgebrek. Juist omdat Fabian nooit de kans kreeg om zijn dromen waar te maken, willen zijn ouders die mogelijkheid aan zoveel mogelijk andere kinderen bieden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gelekte chats: Nathan Moszkowicz probeert 19-jarige te versieren

Toen Nathan Moszkowicz in 2019 vader werd van zijn eerste kindje, was hij blijkbaar volop bezig met online meiden versieren.

De manager van Lil’ Kleine was volgens Juice Channel online actief op zoek naar dates. Dat blijkt uit een gelekte chat met een negentienjarige dame.

Het meisje vraagt meteen of dat wel kan met zijn huidige relatie. Ze wijst hem ook op het feit dat hij een pasgeboren kindje heeft. Nathan zegt: “De mama van mijn dochtertje bedoel je? Nee, dat is gecompliceerd helaas.”

Dat houdt Nathan echter niet tegen, want hij gaat ongestoord verder. “Ah wat lief van je zeg, beauty vanbinnen en vanbuiten.” Het lijkt erop dat Nathan thuis heel wat uit te leggen heeft.

Hieronder de gelekte chats.

 

Doorgaan met lezen

Trending