Zien: Dit doet koningin Máxima stiekem op haar social media accounts
Connect with us

Celeberties

Zien: Dit doet koningin Máxima stiekem op haar social media accounts

Bijna iedereen kent het officiële Instagram-account van Het Koninklijkhuis wel. Maar koningin Máxima en haar dochters liken, reageren en kijken stiekem Stories met hun geheime Instagram-accounts. Heel geheim, want de gebruikersnamen zijn onbekend bij het grote publiek. Marc van der Linden kan toch een tipje van de sluier oplichten wat betreft Máxima’s account…

Volgens royalty-deskundige Marc van der Linden zit Koningin Máxima gewoon stiekem op Instagram en TikTok. Dit schrijft hij in zijn nieuwe boek Máxima 50 jaar. ,,Dat is vooral om haar dochters in de gaten te houden.” vertelt hij aan RTL Boulevard.

‘Naam van een vogel’

De gebruikersnaam van Máxima is onbekend, maar Marc geeft een hint: ,,Ze heeft de naam van een vogel gekozen die heel hoog boven een bepaald gebied hangt, maar ontzettend goede ogen heeft en zelfs een muisje kan zien lopen.” aldus van der Linden.

Grappig

,,Ze hangt als een moeder boven haar dochters om meteen in te grijpen als het verkeerd gaat.” vertelt Marc. Hij vindt het vooral grappig omdat hij de overeenkomsten tussen de vogel en de koningin wel ziet.

Naast Instagram is Máxima ook te vinden op Pinterest, waar zij voornamelijk interieur-inspiratie vandaan haalt. Dit onthult Marije Knevel, adjunct-hoofdredacteur bij LINDA.nl.

Amalia

Ook ontdekt zij Amalia’s pittige profielomschrijving op Instagram: ‘Sassy, classy, with a touch of badassy’. Knevel vindt het ,,geweldig!” ,,Ze is gewoon een lekkere zestienjarige puber. Moet ze ook zijn, want later krijg ze al genoeg gedoe aan haar hoofd.”

Bron: ditjesendatjes

Celeberties

OMG: Zijn André Hazes en Sarah van Soelen al uit elkaar?

Hoewel André Hazes en Sarah van Soelen samen gingen wonen, lijkt het erop dat dit niet meer doorgaat. Na 3 maanden is de liefde er al vanaf, ze zouden weer uit elkaar zijn en liever vrienden willen blijven.

André en zijn kersverse vriendin zijn nog maar net op vakantie samen en de bom is al gebarsten. Volgens meerdere bronnen zouden de twee al uit elkaar zijn. Op Instagram lijkt alles nog goed te gaan, maar toch zeggen meerdere bronnen dat André liever als vrienden door het leven gaat met Sarah.

De zanger bevestigt of ontkent het nieuws ook niet. Hij liet weten dat hij voorlopig even geen interviews doet en dat ‘alles nog komt’.

Bron: trendnieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Media slaan alarm: ‘Huwelijkscrisis Willem-Alexander en Máxima’

Duitse media speculeren erop los en slaan alarm. Volgens onze buren zou er een flinke relatiecrisis dreigen voor Willem-Alexander en Máxima. Zien de Duitsers iets wat wij niet zien?

Het Duitse magazine ‘Closer’ zet grote vraagtekens bij het huwelijk van de Nederlandse koning en koningin. Zij vragen zich af of het huwelijk bestand is tegen alle kritiek die het echtpaar te verduren heeft gehad in 2020…

Griekenland

De coronacrisis zorgde ervoor dat het koningspaar in een paar benauwde situaties terechtkwam. Zo kwamen Máxima en Willem-Alexander onder vuur te liggen toen zij afgelopen zomer gefotografeerd werden met een Griekse restauranteigenaar. Terwijl de anderhalve meter afstand regel in Nederland nog vol op gold, poseerde het koningspaar in een innige knuffel met een onbekende man voor de foto.

Maar dit was niets bij het drama waarin de koninklijke familie in de herfstvakantie de hoofdrol had. Zij besloten midden in de crisis een uitstapje te maken naar Griekenland voor een weekje rust. Terwijl het hele land dringend werd aangeraden zo veel mogelijk thuis te blijven en zeker niet naar het buitenland te vertrekken, stonden de Oranjes op de landingsbaan klaar om te vertrekken naar het zonnige oord.

Een ‘schandalige actie’ waar zo’n beetje het hele land op spuugde. Ook de videoboodschap waarin de koning zijn excuses aanbood leek weinig sympathie op te wekken bij de inwoners van Nederland.

Crisis

Volgens Duitse media heeft het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima een behoorlijke deuk gekregen van alle kritiek.

,,Het koninklijk droompaar lijkt na zware kritiek in een ernstige crisis te verkeren”, schrijft het blad.

De Duitsers slaan alarm en kunnen naar eigen zeggen de crisisstatus aflezen van de gezichten van het koningspaar.

,,Willem-Alexander en Máxima gaan alleen nog ieder afzonderlijk op pad en hun gezichten zien er altijd gespannen uit. Het is te hopen dat het koningspaar niet alleen de coronacrisis, maar ook hun huwelijkscrisis overleeft”, aldus de sensationele berichtgeving.

Bron: story, Ditjesendatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘André Hazes gaat trouwen met Sarah van Soelen’ André toe aan volgende stap in relatie

Dat André Hazes er geen gras over laat groeien met zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen, lijkt wel duidelijk. In de nieuwe editie van weekblad Privé onthult de zanger dat hij al toe is aan de volgende stap in zijn relatie: samenwonen.

André woont dan weliswaar sinds de breuk met Monique Westenberg onder één dak met Sarah en zijn schoonouders, toch is hij van plan op zoek te gaan naar een eigen stek. „Ik moet eerlijk zeggen dat ik er heerlijk zit.

Wat dat betreft hoef ik niet weg, maar op een gegeven moment is het echt wel tijd om wat voor mezelf te zoeken. Een eigen plek en weer het leven oppakken”, vertelt hij.

Of hij dan de verhuisdozen alleen voor zichzelf inpakt? „Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen…”, aldus André.

Bron: De Telegraaf

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending