Zien: Dit is de bloedmooie vriendin van Mart Hoogkamer
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Dit is de bloedmooie vriendin van Mart Hoogkamer

Het afgelopen jaar was voor Mart Hoogkamer bijzonder succesvol te noemen. Hij boekte zowel in zijn carrière als in zijn privéleven heel veel succes. Behalve dat hij met ‘Ik Ga Zwemmen’ dé zomerhit van het jaar had, scoorde hij ook een bloedmooie vriendin genaamd Jennifer van Ooijen.

Carrière Mart Hoogkamer

Mart is sinds afgelopen jaar bij iedereen bekend door zijn zomerhit Ik Ga Zwemmen. Zijn zangcarrière begon toen hij meedeed aan het programma Kinderen zingen met sterren. Hij behaalde daar de tweede plaats, maar dat was niet genoeg voor hem. Hij besloot dus een aantal jaar later mee te doen aan het programma Holland’s Got Talent. En ook hier werd hij tweede, maar niet zonder er nog een dealtje uit te slepen. Hij tekende een contract bij Sony Music en na zijn deelname en maakte meerdere singles, waaronder een single met Willeke Alberti. Zijn carrière gaat lekker, vooral toen zijn liedje Ik Ga Zwemmen afgelopen jaar een enorme hit werd.

Jennifer van Ooijen

Jennifer van Ooijen is momenteel de vriendin van Mart en zij gaat op dit moment ook lekker met haar 33k volgers. Ze heeft een eigen fashion boetiek genaamd Kenza We Love Fashion. Zij is namelijk ook make-up artist en kan je gezicht omtoveren tot iets prachtigs. Uiteraard is Jennifer ook niet vies van een lekker tripje naar Ibiza, dus wat dat betreft past ze zo tussen de rest van bekend Nederland.

Wij hebben in de wandelgangen gehoord dat de twee nogal vaak in de achtbaan stappen. Hun relatie lijkt nu stabiel, maar dat heeft ook andere tijden gekend. Blijkbaar hebben de twee nu hun rust gevonden en gaan zij een gelukkige toekomst tegemoet. Hieronder kan je even meegenieten van Mart Hoogkamer’s bloedmooie vriendin:

Meest bekeken

Net binnen: Lockdown tot deze datum verlengd

Vanaf nu zullen we Ernst Kuipers veel meer te zien krijgen dan we gewend waren omdat hij de nieuwe coronaminister is geworden. Samen met het OMT zijn ze sceptisch over het versoepelen van de huidige coronamaatregelen wat zou betekenen dat lockdown verlengd wordt. Bronnen laten al weten dat er een grote kans is dat de lockdown zoals we die nu kennen zeer waarschijnlijk verlengd zal worden tot zeker februari.

Ernst Kuipers is niet te spreken als het over versoepelingen gaat en hij heeft ook al laat weten dat er geen grote kans is dat we de komende tijd versoepelingen gaan zien.

Lockdown

Meerdere websites hebben al laten weten dat er een grote kans is dat we tot zeker februari een lockdown zullen zien omdat er een nieuwe variant oprukt over de wereld en deze wordt de Deltakron variant genoemd.

Het OMT heeft ook al als advies gegeven om de mondkapjesplicht te verbreden naar meerdere plekken, ook bijvoorbeeld buiten in winkelstraten. Ook is het zo dat er een grote kans is dat we binnenkort ook medische mondkapjes moeten gaan dragen.

Het ziet er de komende tijd helaas niet rooskleurig uit als we kijken naar de coronamaatregelen en ook wij zien versoepelingen aanstaande vrijdag niet heel snel gebeuren, Kuipers heeft zelf ook gezegd dat er geen ruimte voor versoepelingen is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koning Willem-Alexander is niet blij: Donderwolken staan op uitbarsten!

Tot op de dag van vandaag heeft vrijwel de hele wereld te maken met de maatregelen die gelden, zo ook in ons kikkerlandje. Winkels die sluiten, het advies om thuis te werken, een masker voor de snoet en ook het reizen wordt afgeraden. In ons land gelden de maatregelen voor ons allemaal, echter lijkt het er regelmatig op dat het koningshuis of leden van de koninklijke familie danken dat het niet voor hen geldt.

De afgelopen jaren zijn onze koning en koningin regelmatig negatief in het nieuws gekomen. Uit diverse uitgelekte foto’s konden we allemaal wel concluderen dat het koninklijk stel het niet zo heel nauw nam met de maatregelen. Uiteraard zorgde dit voor veel ophef in ons landje want er zouden toch geen uitzonderingen mogen zijn. Meerdere malen kwam het dan ook voor dat de koning en zijn vrouw hun excuses aanboden.

Ophef verjaardagsfeestje

Onlangs was er nog behoorlijk wat ophef ontstaan over het aantal aanwezigen op het verjaardagsfeestje van prinses Amalia. Haar feestje ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag werd gegeven in de tuin van het paleis. Volgens De Telegraaf waren er honderd aanwezigen maar Rutte zei dat er 21 mensen waren “die niet allemaal gekomen zijn”.

Nu is er weer een blunder naar buiten gekomen en wederom uit de koninklijke familie. Niet alleen het koningspaar maar ook andere leden van de koninklijke familie nemen het allemaal niet zo serieus. Weekblad Story schrijft namelijk dat broer Constantijn samen met zijn gezin aan het genieten is van een geheime skivakantie. Volgens Story zou deze actie wel eens reden kunnen zijn voor bonje.

Op de cover van de uitgave valt te lezen: “Laurentien & Constantijn met gezin op stiekeme skivakantie. Vrees voor bloedbonje met koning om zoveelste co ro na-blunder!” Het heeft er dus alle schijn van dat Willem-Alexander niet op de hoogte was van deze gezinsvakantie. De overheid heeft voor vele diverse skigebieden namelijk het advies gegeven om er niet naar toe te gaan.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Breaking: scholen open en meer – deze coronamaatregelen worden morgen aangekondigd

Goed nieuws want er zullen toch enige versoepelingen aankomen morgen tijdens de persconferentie. Bronnen binnen de overheid hebben laten weten dat bijvoorbeeld alle scholen weer open mogen. Ook zal er weer gewinkeld mogen worden, wel op afspraak.

De maatregelen zullen vanaf zaterdag ingaan maar er is nog vol overleg met het Outbreak Managent Team (OMT). Het OMT heeft als advies gegeven aan de overheid om zo min mogelijk te versoepelen maar de scholen wel weer open te gooien. Ook willen ze ervoor zorgen dat er meer winkels open mogen, maar wel op afspraak.

Ook is er een reële kans dat de kapper weer aan de slag mogen maar de horeca blijft voorlopig dicht. Ook zullen we waarschijnlijk ook geen theater of bioscoop mogen bezoeken.

Morgen ergens in de middag maakt de overheid een definitief besluit over de versoepelingen die vanaf zaterdag zullen gaan gelden.

Dit is een positieve ontwikkeling aangezien onze nieuwe coronaminster Ernst Kuipers al eerder heeft gezegd dat we weinig tot geen versoepelingen moeten verwachten tijdens de persconferentie van 14 januari.

Doorgaan met lezen

Trending