Zien: Dit is de geheime locatie van Linda de Mol
Connect with us

WOW

Zien: Dit is de geheime locatie van Linda de Mol

De geruchten gingen dat Linda de Mol na het misbruik schandaal van The Voice voor de pers was gevlucht naar haar vaste vakantieadresje in Portugal waar ze samen met haar broer John een immense vakantievilla bezit. Maar niets blijkt minder waar weekblad Weekend weet namelijk te melden dat Linda op een geheime locatie zit en dat ze maandenlang ondergedoken zal blijven.

Ze schijnt er met de privejet van haar broer John de Mol vandoor te zijn gegaan. En die privejet is heel makkelijk te volgen. Zo was ze de afgelopen week in Parijs en daarna in Antwerpen. Maar nu is Linda de Mol aangekomen op haar vaste locatie waar ze zich lange tijd schuil zou houden. Ze is namelijk geland op het eiland Barbados.

Opvallend is dat Barbados vrij dicht bij het eiland Bonaire zit. En was Jeroen Rietbergen laatst niet gespot op Bonaire? We mogen voor Linda hopen dat ze niet stiekem met Jeroen probeert af te spreken om alles uit te praten. Wordt ongetwijfeld vervolgt.

Celeberties

Lil Kleine krijgt kritiek op Rayan-post: “Hij gaat écht over lijken!”

De hele wereld keek mee hoe Rayan gisteren uit de 32-meter diepe put gehaald werd. Zo ook Lil Kleine. Het 6-jarige jongetje heeft hier sinds dinsdag vast gezeten waarna er met man en macht gewerkt is om hem er levend uit te halen. Tevergeefs. De rapper, die op dat moment op een feestje zat, plaatste “Rust zacht kleine strijder” in een post op zijn verhaal. Vervolgens plaatst Jorik het volgende: “Ik wil graag alle uitvaart koste betalen voor deze kleine strijder… met wie kan ik in contact komen om dit te laten gebeuren?”

De rapper is de laatste tijd erg slecht in het nieuws terecht gekomen vanwege een veroordeling van mishandeling en eerdere aanraking met de politie op Ibiza vanwege een vermeende mishandeling van zijn vriendin. De rapper heeft vorige week te horen gekregen 120 uur taakstraf te krijgen met een voorwaardelijke celstraf van twee weken. Niet niks.

Lil Kleine krijgt bakken kritiek!

Dat de rapper tussen alle feest-video’s deze oproep plaatst valt bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Sommige denken dat hij dit alleen maar zegt om positief in het daglicht te komen. Anderen vinden dat je dit lekker voor jezelf kunt houden, helpen waar je helpen kan. “Niet zeggen, gewoon doen.” klinkt het. Ook valt er het volgende te lezen: “Wanneer je dit écht wil, dan zoek je zelf uit hoe je hierin kunt helpen. Zomaar zo’n tekst op je Instagram knallen tussen het feesten door wekt de indruk dat je er eigenlijk niet zoveel moeite voor wil doen.” Ook op Twitter is veel kritiek te vinden:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftige beelden Waylon over The Voice-schandaalHeftige beelden Waylon over The Voice-schandaal

Waylon deed bij Beau voor het eerst zijn verhaal over de The Voice-rel. Hij legt uit dat hij van niets wist en dat hij geen contact meer heeft met Ali B.

Meteen na het schandaal liet Waylon bij monde van zijn manager weten: “Waylon heeft hier niks mee te maken. Dit is ook bevestigd vanuit RTL. Uiteraard vindt ook Waylon dit een hele kwalijke zaak.”

Schuldig

Bij Beau hield Waylon het niet droog. “Ik loop daar zes jaar rond. Ik heb nooit iets gezien of gemerkt en dat neem ik mezelf bijna kwalijk. Ik ben niet schuldig, maar op het moment dat zoiets gebeurt voel je je er wel schuldig over dat je blijkbaar voor je eigen kandidaten, want er zijn ook mensen uit mijn teams waar wat mee gebeurd is, niet in staat bent geweest om hen een veilige plek te geven. Dat neem ik mezelf wel kwalijk.”

Machtspositie

De zanger benadrukt dat iedereen die bij The Voice werkt in zekere zin een machtspositie heeft. “Voor iedereen die die deur van The Voice binnenkomt, heb jij een machtspositie. En dan heb je een verantwoordelijkheid. En heb je met je poten te allen tijde af te blijven van iedereen. Ook met je woorden moet je op een normale manier met je werk omgaan. Dat heb ik altijd gedaan. En daarom doet het extra pijn.”

Blijven helpen

Waylon wil zich ook inzetten om de overgebleven kandidaten van het stopgezette programma te helpen om verder muziek te maken. Op de sociale media wordt de passage van de zanger bij het praatprogramma positief onthaald. Een enkeling merkt op dat het allemaal maar krokodillentranen zijn en dat ook hij vast wel op de hoogte moet zijn geweest.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Acteur Manuel Broekman vrijuit voor aanranding

Manuel Broekman is door de rechtbank van Amsterdam vrijgesproken voor aanranding. Het OM eiste een voorwaardelijke celstraf van twee maanden, een werkstraf van 240 uur en een schadevergoeding van 2.000 euro.

In 2020 beweerde een vrouw dat ze door de acteur was aangerand. Broekman greep volgens haar in haar kruis en betastte haar borsten toen ze aan het werk was in een café. Dat gebeurde toen ze samen op de foto gingen.

De rechter oordeelt nu dat de verklaring van de vrouw niet genoeg bewijs is. De eigenaar van het café, en ook de enige getuige, zag de aanranding niet. De aanklaagster heeft twee weken om in beroep te gaan.

Broekman heeft de aantijgingen altijd ontkend. “De beschuldiging is erg hard aangekomen. Ik ben erg geschrokken.” Het is nog niet duidelijk of ook het Openbaar Ministerie zich neerlegt bij deze uitspraak.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending