ZIEN: Dít is de nieuwe lover van Bridget Maasland
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Dít is de nieuwe lover van Bridget Maasland

Het liefdesleven van Bridget Maasland blijft the talk of the town. Onlangs liep haar liefdesavontuurtje over de grens op niets uit, maar nu lijkt ze toch in ons eigen kikkerlandje de liefde te hebben gevonden. Enne, wij hebben een kiekje van de man in kwestie gevonden.

Nieuwe lover

Bridget heeft een nieuwe lover, zo liet ze eerder al doorschemeren in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat.

“Ik had een heel leuke date”, verklapte ze. Hoewel het Bridget eerst nog ideaal leek om met een buitenlandse man te daten – zodat-ie niet weet dat zij bekend is – komt ze daar nu op terug.

“Gewoon uit Nederland”, vertelt ze over de man in kwestie. Enne, dat heeft toch ook wel zo zijn voordelen. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten”, aldus de presentatrice.

Veel juicy details gaf Bridget helaas nog niet over haar nieuwe lover. Of wij ‘m kunnen kennen van televisie bijvoorbeeld? “Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien”, wist ze te vertellen in de podcast.

Christian

De nieuwe liefde van Bridget bleef echter niet lang onbekend. Gisteren suggereerde roddelkoning Fawry not Sawry dat het zou gaan om ene Christian.

De man had namelijk heart eyes achtergelaten onder een selfie van Bridget, waardoor het niet lastig was om één en één bij elkaar op te tellen.

Dat het optelsommetje van Fawry juist was, bevestigde het management van Bridget niet lang daarna aan RTL Boulevard.

Wel benadrukt het management dat de twee nog aan het daten zijn, en dat er zeker nog geen sprake is van een relatie.

Dat neemt niet weg dat wij reuze benieuwd zijn naar de nieuwe man in Bridgets leven. Een snelle Google search leert ons dat Christian in Amsterdam woont, hij fan is van Ajax en dat-ie in de real estate werkt.

Celeberties

Spectaculair nieuws op komst over André Hazes jr: ‘Monique Westenberg zwanger’

André Hazes jr. gaat de showmedia aankomende dinsdag op zijn kop zetten met ‘spectaculair’ nieuws dat mensen écht zal verrassen. Dat kondigt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker aan.

Het is alweer een paar dagen stil rondom André Hazes jr. en dat is vrij ongebruikelijk. We staan echter aan de vooravond van meganieuws over de volkszanger. Het is al bekend bij zijn vrienden van de Story. “Je moet volgende week maar eens even opletten. Dan gaat er echt iets spectaculairs gebeuren. Hou het in de gaten”, aldus hoofdredacteur Guido.

Wie is zwanger?

De aankondiging van de Story-baas leidde vanochtend op Radio Veronica tot flink wat speculaties, bijvoorbeeld over een zwangerschap van André’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen. “Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik zei het een paar weken geleden! Ik vind dat wel l*llig hoor voor Monique”, aldus nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Wilfred Genee sluit echter ook niet uit dat André zijn geplaagde ex-vriendin Monique Westenberg vlak voor hun relatiebreuk nog even heeft getrakteerd op een flinke lading kikkervisjes. “Is het dat Monique toch nog zwanger blijkt te zijn?”, vraagt de presentator zich af.

‘My lips are sealed’

Guido wil niets bevestigen of ontkennen. “My lips are sealed. Volgende week dinsdag komt er groot nieuws.”

Wilfred Genee is er verbaasd over. “Dat nieuws is er dus eigenlijk nu al. Ben je dan niet bang dat het uitlekt?” Guido: “Nee, daar ben ik niet bang voor. Daar ben ik héél zeker van.” Wilfred: “Jullie hebben een afspraak begrijp ik, André en jij?”

Guido: “Wat er dinsdag uitkomt, dat kan niet uitlekken.”

Story een dag eerder?

Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred, merkt op een gegeven moment op: “Woensdag ligt dat blaadje in de winkel, hè? Daar staat de rest in.”

Daarop hintte Guido dat zijn Story voor één keer niet op woensdag uitkomt. “Misschien een dag eerder, dat kan ook.”

Niels verrast: “Oh, dan is het echt sensatie. Als dat zo is… Als ze een dag eerder uitkomen, wow.”

Wilfred: “Jullie komen een dag eerder uit?” Guido: “Dinsdag komt er iets uit. Er komt dinsdag echt iets uit wat ik best spectaculair vind. Is dat een goede teaser of niet?”

Terug naar Monique?

De Veronica-sterren bleven maar speculeren. “Ik denk dat hij teruggaat naar Monique”, aldus Niels.

Wilfred: “En dat zou nu al bekend moeten zijn? Dat lijkt me sterk.”

Guido: “Ik zou daar niet op rekenen. Hij gaat echt de mensen verrassen volgende week.”

Florentien daarop: “Hij heeft wéér een ander?”

Nou, die kunnen we alvast uitsluiten. Dat zou immers totáál geen verrassing zijn.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prins Harry zwaar aan de drank en de drugs

Prins Harry greep naar de drugs en alcohol vanwege zijn mentale problemen. Dat bekent hij in de eerste aflevering van de documentaire ‘The Me You Can’t See’ in samenwerking met Oprah Winfrey.

Een openhartige Harry: “Ik was bereid om te drinken, ik was bereid om drugs te nemen, ik was bereid om dingen te doen waardoor ik minder zou voelen. Wellicht dronk ik op een vrijdag- of zaterdagavond de hoeveelheid voor een week.”

Hij vervolgt: “Ik dronk niet omdat ik ervan genoot, maar omdat ik iets probeerde te maskeren.” Harry kreeg mentale problemen als gevolg van zijn koninklijke opdrachten. De tijd van zijn 28e tot zijn 32e beschrijft hij als een ware nachtmerrie. “Zelfs nog voor ik naar buiten ging baadde ik al in het zweet en ging mijn hart tekeer. Ik ging in een vecht- of vluchtmodus.”

Uithaal naar familie

Harry onderstreept het belang van therapie. Vier jaar geleden ging hij op aandringen van zijn vrouw Meghan in therapie. De prins haalt opnieuw fors uit naar zijn familie. Hij zegt dat zijn familie hem compleet negeerde toen ze opgejaagd wild waren voor de pers. Harry heeft het dan over de periode waarin zijn relatie met Meghan aan het licht kwam. “Ik voelde me compleet hulpeloos. Ik dacht dat mijn familie me zou helpen. Maar elke vraag, verzoek, waarschuwing, wat dan ook, werd totaal doodgezwegen of genegeerd.”

De prins zegt dat Meghan inderdaad dacht aan suïcide, maar het niet deed vanwege hem. Meghan wist hoe oneerlijk het zou zijn na alles wat Harry met zijn moeder had meegemaakt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen: Ze bewijst het zelf op haar eigen Instagram’

André Hazes besloot om een einde te maken aan zijn verloving met Monique Westenberg. De zanger trok in bij Sarah van Soelen.

André Hazes kocht zich een appartement waar hij straks met Sarah gaat wonen. Maar goed, tegenwoordig is niets zeker bij hem.

Er zijn nu geruchten dat André Hazes terug samen is met Monique Westenberg. Daar zorgen foto’s voor die ze deelde op haar Instagram.

Op de foto’s zien we hoe Monique nog steeds haar verlovingsring draagt. Het wakkert de geruchten dat de twee samen zijn weer aan.

Waarom zou Monique anders haar verlovingsring nog dragen? Het is ook zo dat zij nog steeds woont in de villa van hem.

Doorgaan met lezen

Trending