Zien: Dit is met afstand de meest arrogante en inhoudsloze date óóit in Lang Leve de Liefde!
Connect with us

Celeberties

Zien: Dit is met afstand de meest arrogante en inhoudsloze date óóit in Lang Leve de Liefde!

In Lang Leve de Liefde kom je een hoop verschillende types tegen. Je kunt je voorkeuren opgeven waar jouw date aan moet voldoen zoals uiterlijke kenmerken maar ook genoten opleiding. Bente valt op donkere mannen en vindt het belangrijk dat er wederzijds respect is. Maar waarschijnlijk had ze ook nog even moeten aangeven dat ze geen puber wil die niets te melden is en zichzelf helemaal geweldig vindt. Maar dat heeft ze niet gedaan en dus krijgt ze ene Robert voorgeschoteld. Natuurlijk moet het altijd nog even loslopen en misschien is Robert wel erg verlegen waardoor hij zijn ware zelf niet kan laten zien. Dan gooien we er gewoon een paar biertjes in, dan komt dat vanzelf wel.

Robert uit Lang Leve de Liefde heeft niet zoveel te vertellen..

Alleen bij het horen van de stem van Robert kun je al in slaap kukelen. Het voordeel is dan ook dat hij niet zoveel te vertellen heeft. Mannelijke vrienden mag je niet hebben als je zijn vriendin wil zijn, zo onzeker is hij dan ook weer wel. Constant laat hij weten dat het allemaal zo lang duurt, hij heeft nergens zin in en heeft dan ook werkelijk nul interesses.

Een logisch gevolg is dan ook dat Bente geen zin heeft om te verlengen, er zit geen inhoud in. Genoeg reden voor Robert om ook een reden te geven om niet te verlengen: “Je stem maakt klanken die mij niet aanstaan..”

Celeberties

Gespot: Sarah van Soelen brengt samen met moeder en schoonmoeder bezoek aan babywinkel

Afgelopen week zijn is Sarah van Soelen gespot bij een babywinkel. Sarah was in goed gezelschap, namelijk met haar moeder Rebecca en schoonmoeder Rachel Hazes. Er zijn al eerder verhalen door de wandelgangen gegaan over Sarah en een zwangerschap, echter waren ze niet voor Sarah aan het shoppen. Schoonmoeder Rachel onthult wel dat ze het geweldig zou vinden als Sarah zwanger zou zijn. ,,Ik gun het André en haar enorm!”

Maar de dames blijken niet in de winkel te zijn voor Sarah. ,,Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend”, vertelt Rachel aan weekblad Story. ,,Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé! Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!” Maar voor wie waren ze dan aan het shoppen? ,,Ons bezoekje met z’n drieën had een andere reden.

Sarah moest iets voor een vriendin kopen, en ik zocht iets voor mijn neef Djarno die weer vader wordt”, legt Rachel uit. ,,Dat Rebecca ook mee was, vond ik super leuk! We zijn heel close met z’n allen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Emotionele dag voor Gordon. Staat stil bij dierbaar overlijden

Het is een zware dag voor Gordon. Het is vandaag precies 11 jaar geleden dat zijn moeder is overleden. Dit was op 79-jarige leeftijd.

Staat stil
Gordon deelt op Instagram zijn verdriet met zijn volgers. Hij plaatst een prachtige foto van zijn moeder. Hij heeft een mooie tekst geschreven bij de foto: “Mijn lieve mama al 11 jaar zonder je en wat mis ik je nu het allermeest. Ik kon vandaag niet naar je toe maar mijn liefde is bij je geweest en alles in de bloemen gezet. Mooier kan niet mam! Voor altijd in mijn hart.”

Gordon krijgt enorm veel steun onder de foto. Veel volgers steken een hart onder de riem door een hartje te plaatsen. Ook wensen ze hem veel sterkte.

Ook iemand schrijft: “Weet hoe het voelt…”

Dit zijn altijd moeilijke dagen. Hoe lang het ook geleden is, je zal altijd een leegte voelen. Het is nooit fijn om een dierbare te verliezen. Veel sterkte Gordon!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland flink belazerd door haar ex

Er gingen al een tijd geruchten rond dat het over en uit zou zijn tussen Bridget Maasland en Christian. Bridget bevestigt eindelijk de geruchten en vertelt waarom er een punt achter de relatie is gezet. ,,Ik kwam erachter dat ik niet de enige was.”

Geen relatiemateriaal
Meteen toen Bridget stopte met delen van romantische kiekjes met Christian, ging de geruchtenmolen draaien. En nu bevestigt Bridget de geruchten eindelijk zelf: de relatie is over en uit. ,,We hadden het erg leuk samen, maar hij was voor mij geen relatiemateriaal”, vertelt Bridget aan Grazia.

Maar wat is er gebeurd? ,,Ik begreep dat ik niet de enige was”, onthult ze. Ook zou Christian vooral geïnteresseerd zijn geweest in haar werk. ,,En wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten.”

Nieuwe liefde?
Een nieuwe liefde sluit Bridget niet uit, maar ze geeft wel aan dat ze momenteel erg druk is. Ook zoekt ze een man die écht helemaal voor haar gaat. ,,Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van de televisie.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending