Zien: Erik Mouthaan geeft openheid over zijn liefdesrelatie met Mark Rutte
Connect with us

Celeberties

Zien: Erik Mouthaan geeft openheid over zijn liefdesrelatie met Mark Rutte

Mark Rutte zei ooit dat zijn ideale vrouw een combinatie was van Sophie Hilbrand en Sacha de Boer, maar hij werd romantisch gelinkt aan Marieke Elzinga. En dan zijn er nog de verhalen dat de premier van de herenliefde zou zijn. Zo zou hij een romance hebben gehad met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Die geeft nu zelf openheid van zaken.

‘Dit telefoontje over Rutte heeft vast met dat hardnekkige gerucht te maken?’, is het eerste wat Mouthaan zegt als hij gebeld wordt door Nieuwe Revu. De RTL-correspondent doelt op het verhaal dat hij een liefdesrelatie met premier Mark Rutte zou hebben gekocht.

Erik Mouthaan besluit dan openheid van zaken te geven over het pikante verhaal dat nu al jaren de ronde doet.

Och mijn hemel, even nadenken voor ik iets zeg. Oké: het is niet waar. Er is nooit iets gebeurd tussen Rutte en mij. Het probleem is: iedere keer als het weer wordt aangehaald, krijgt hij er ook weer vragen over. Terwijl het echt onzin is. Ik weet ook niet waar dat gerucht vandaan komt. Ik heb die man nog nooit buiten enige werkomstandigheid gesproken. Zoals ik bij elke Nederlandse politicus doe, blijf ik op kritische afstand van Rutte.’

Celeberties

Rachel Hazes schuift alle keiharde kritiek van zich af: “Dat maakt me überhaupt niet uit”

Rachel Hazes heeft de afgelopen week een hele bak stront over zich heen gekregen. Dit komt omdat het nieuwe programma waarin ze te zien is op z’n zachts gezegd ‘matig’ scoort. Wat vindt Rachel hier zelf van: “Dat maakt me überhaupt niet uit.”

Hazes is de Basis

De show waar het natuurlijk over gaat is Hazes is de Basis, wederom een programma waarin BN’ers liedjes van de bekende volkszanger coveren. Gelukkig waren de kijkcijfers genoeg bewijs voor iedereen om te concluderen dat helemaal niemand zit te wachten op nóg een programma waarbij Hazes wordt uitgemolken.

In een artikel wat is verschenen in de Weekend werd Rachel Hazes gevraagd of ze wel eens kijkt naar de kijkcijfers: “Nee, helemaal niet. Ik weet wel dat meteen na de eerste uitzending mijn Instagram en WhatsApp ontploften en hieruit bleek dat veel mensen enthousiast en blij waren. En ik wist gewoon zélf dat we een heel mooi programma hebben gemaakt, dus het maakte me überhaupt niet uit wat het zou scoren, nee.”

Trots op magere kijkcijfers

Sterker nog, Rachel lijkt haar kop helemaal in het zand te steken. Ze is namelijk ontzettend trots op de magere kijkcijfers: “Ik denk dat we met z’n allen heel trots mogen zijn. We hebben een vijfdelige reeks gemaakt en ik kan oprecht zeggen dat we met z’n allen een heel mooi programma hebben gemaakt. We hebben er echt zoveel liefde ingestopt, met alle artiesten, de band en de mensen achter de schermen. Dus ik ben gewoon heel trots.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Kijkers Roddelpraat woedend na heftige uitspraken: ‘Grens overschreden’

Hoewel de heren van Roddelpraat normaalgesproken wakker worden met een hoop positieve reacties van kijkers, was dat gisteren wel anders. De kijkers waren niet gediend van de heftige uitspraken over S10.

Stien den Hollander, die namens ons land meedoet aan het Eurovisie Songfestival, heeft het niet altijd makkelijk gehad. Ze heeft jarenlang gekampt met suïcidale gedachtes. Iets waar je geen grappen over maakt, zo vinden ook kijkers van Roddelpraat.

‘Geen medelijden mee’

Wanneer Dennis Schouten het nummer van Stien laat horen in Roddelpraat, betrekt het gezicht van Jan Roos direct. Hij brandt niet alleen het nummer af, maar ook Stien zelf. ,,Ze is heel lang suïcidaal geweest”, legt Dennis uit, waarop Jan zegt: ,,Had lekker gewoon van het dak afgesprongen. Dan hadden we toch een normaal iemand kunnen sturen. Daar heb ik geen medelijden mee.”

‘Dit ga je toch niet uitzenden?’

En daar blijft het niet bij. Hoewel Floris Wyers, die te gast was in de uitzending, meermaals zegt dat Jan moet stoppen met de grappen, gaat hij gewoon door. ,,Dit ga je toch net uitzenden? Ben je echt gek geworden? Doe even normaal”, zegt hij tegen Jan.

En dat heeft Jan geweten. Onder de uitzending van Roddelpraat regent het negatieve reacties. ,,Normaliter kijk ik de uitzending lachend uit. Jan gaat hier buiten het boekje”, reageert een kijker. En een ander: ,,Die uitleg over hoe je je moet snijden, en dat ze dat maar gewoon moet doen, hier ging je echt te ver Jan. Grappen maken mag je om alles. Maar dit is aanzetten tot zelfmoord.”

Jan biedt excuses aan

Jan besloot dan ook zijn excuses aan te bieden. ,,Wat betreft S10 wil ik het volgende zeggen”, schrijft hij op de website van Roddelpraat. ,,Wij maken harde grappen over alles en iedereen. We sparen niemand, zeker onszelf niet. Dat er nu grappen zijn gemaakt over de psychische aandoeningen van S10 hoort wel bij het programma. Maar als ik mensen, die zelf ook in de knoop zitten, verdrietig heb gemaakt dan vind ik dat vervelend. Dus sorry daarvoor, stelletje mafketels. Overigens zijn Dennis en ik al jaren psychische patiënten. Dus we kennen de pijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Miljuschka is woedend op Luuk Ikink

Gisteren was Miljuschka aanwezig bij RTL Boulevard om te praten over eten wat haar specialiteit is. Maar zonder dat Miljuschka het wist werd een vriendin van haar flink afgebrand door Luuk Ikink en dat pikte Miljuschka niet.

Het item ging over het vriendinnetje van zanger Rolf Sanchez die binnenkort haar eigen single uit gaat brengen. Blijkbaar is het vriendinnetje van Rolf Sanchez ook een bekende van Miljuschka. Nadat het korte interview met Rolf Sanchez en zijn vriendinnetje was uitgezonden deelde Luuk Ikink en hele nare sneer uit. Hij zei het volgende:

“En de kruiwagen is er al natuurlijk, want Rolf kan haar lekker overal mee naartoe nemen natuurlijk.”

Miljuschka vond die kruiwagen grap van Luuk totaal niet leuk en onnodig.

“Ah, jongens, dat is toch flauw?”

Bridget Maasland:

“Nee, dat zegt hij net zelf!”

Luuk:

“Hoezo, dat is toch alleen maar mooi?”

Miljuschka:

“Ja oké, maar ze kan hartstikke goed zingen, hartstikke goed dansen.”

Luuk:

“Ja, dan is het fantastisch dat je dan ook iemand hebt die je mee kan nemen daarin?”

Miljuschka zat er daarna de hele uitzending boos bij, maar het pijnlijkste moment vond plaats toen Bridget de uitzending afsloot. Meestal zien we dan nog een paar seconden in beeld met de aftiteling. Hier zagen we zoals op de foto te zien is boven dit artikel dat Luuk nog even naar Miljuschka wilde lopen maar zij keerde hem keihard de rug toe. Luuk krabde zich achter de oren en liep teleurgesteld weer terug naar Bridget.

Wij zijn benieuwd hoe het er de volgende keer aan toe zal gaan tussen Miljuschka en Luuk. Miljuschka kennende is die voorlopig wel even klaar met Luuk.

Doorgaan met lezen

Trending