Zien: Erik Mouthaan geeft openheid over zijn liefdesrelatie met Mark Rutte
Connect with us

WOW

Zien: Erik Mouthaan geeft openheid over zijn liefdesrelatie met Mark Rutte

Mark Rutte zei ooit dat zijn ideale vrouw een combinatie was van Sophie Hilbrand en Sacha de Boer, maar hij werd romantisch gelinkt aan Marieke Elzinga. En dan zijn er nog de verhalen dat de premier van de herenliefde zou zijn. Zo zou hij een romance hebben gehad met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Die geeft nu zelf openheid van zaken.

‘Dit telefoontje over Rutte heeft vast met dat hardnekkige gerucht te maken?’, is het eerste wat Mouthaan zegt als hij gebeld wordt door Nieuwe Revu. De RTL-correspondent doelt op het verhaal dat hij een liefdesrelatie met premier Mark Rutte zou hebben gekocht.

Erik Mouthaan besluit dan openheid van zaken te geven over het pikante verhaal dat nu al jaren de ronde doet.

Och mijn hemel, even nadenken voor ik iets zeg. Oké: het is niet waar. Er is nooit iets gebeurd tussen Rutte en mij. Het probleem is: iedere keer als het weer wordt aangehaald, krijgt hij er ook weer vragen over. Terwijl het echt onzin is. Ik weet ook niet waar dat gerucht vandaan komt. Ik heb die man nog nooit buiten enige werkomstandigheid gesproken. Zoals ik bij elke Nederlandse politicus doe, blijf ik op kritische afstand van Rutte.’

Meest bekeken

Net binnen: André Hazes en Sarah delen heuglijk nieuws

André Hazes maakte dinsdag bekend dat er een nieuwe docuserie over hem en Sarah van Soelen in de maak is. Momenteel heeft het koppel al een cameraploeg in hun kielzog.

SBS6 volgt de zanger veertien maanden lang voor een gloednieuwe realityserie. Hazes deed de aankondiging in de nieuwste Veronica Superguide. Het is nog niet bekend om welke maanden het gaat. Iedereen gaat er wel een beetje van uit dat ook de maanden van de breuk met Monique en de daaropvolgende prille liefde met Sarah aan bod komen.

Vrijwel ogenblikkelijk na de scheiding viel hij in de armen van de jonge Sarah. In eerste instantie ontkende hij alles. Dat was wellicht om zijn ex-verloofde en zoon niet nog meer te kwetsen. Het koppeltje is dolgelukkig samen en iedereen mag dat weten ook. Hun berichten op de sociale media liegen er niet om.

Bij een zwoel kiekje schreef Sarah onlangs nog: “Het leven is zoveel leuker met jou.” De twee gaan overigens ook samenwonen. André is verwoed op zoek naar een nieuwe woning. Dat is ook iets wat we in de nieuwe soap te zien zullen krijgen.

Doorgaan met lezen

Funny

Zien: Mislukte ontsnappingspoging Lil’ Kleine uit handen van Spaanse politie vastgelegd!

Lil Kleine zit momenteel nog steeds vast op verdenking van mishandeling van zijn vriendin, Jaimie Vaes. Zaterdag nacht zou de rapper zijn opgepakt nadat zijn vriendin bebloed de lobby van een nieuw hotel zou zijn binnen gerend. De politie is gebeld waarna de rapper opgespoord is binnen het hotel.

Hij zou zich nog ergens verscholen en verstopt hebben voor de politie maar dat mocht niet baten. Meerdere bronnen melden dat de hotelkamer van het stel compleet vernield zou zijn tijdens de ruzie. Het stel was daar, samen met andere BN’ers, om de opening van het hotel te vieren, genaamd OKU. Inmiddels melden verschillende media dat de rapper nog steeds vast zit op verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Verschillende media laten weten dat de rapper met een fles geslagen zou hebben.

Lil Kleine probeert te ontsnappen!

Ook zijn er verschillende foto’s online gekomen van het gezicht van de brunette. Maar deze bleken voorgaande foto’s te zijn waar ze gewoonweg geen make-up draagt. Wel is er een video op het internet verschenen waarop de rapper te zien zou zijn. Hij probeert hier het hotel uit te vluchten maar hij werd volgens media al snel in de kraag gegrepen door de lokale politie. Of het de rapper écht is weten we niet, we zullen de beelden nog beter moeten bestuderen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Na zwaar geweld in hotelkamer: Lil’ Kleine wist foto’s met Jaimie Vaes

Lil’ Kleine heeft grote schoonmaak gehouden in de fotogalerij op zijn Instagram. De rapper wiste vrijwel alle foto’s van hem en Jaimie Vaes.

Gedurende hun relatie staken er constant geruchten op dat ze niet meer samen zijn. Door elkaar te ontvolgen en foto’s met elkaar te verwijderen, wakkeren ze die geruchten zelf ook aan.

Zaterdagnacht kende hun relatie dan een gruwelijk dieptepunt. De rapper is aangehouden op Ibiza na verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Het voorval gebeurde na een hotelfeest in hotel Oku in San Antonio.

Jaimie Vaes rende gewond en bebloed de lobby in. De receptionist belde de politie. De rapper is daarna in de boeien geslagen en afgevoerd naar de cel. Maandag is hij voorgeleid voor de rechter en inmiddels op vrije voeten.

De kleding van Jaimie was gescheurd en de hotelkamer was compleet gesloopt. Het management wil alleen kwijt dat er een voorval was tussen de rapper en zijn vriendin.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending