Zien: Erik Mouthaan geeft openheid over zijn liefdesrelatie met Mark Rutte
Connect with us

WOW

Zien: Erik Mouthaan geeft openheid over zijn liefdesrelatie met Mark Rutte

Mark Rutte zei ooit dat zijn ideale vrouw een combinatie was van Sophie Hilbrand en Sacha de Boer, maar hij werd romantisch gelinkt aan Marieke Elzinga. En dan zijn er nog de verhalen dat de premier van de herenliefde zou zijn. Zo zou hij een romance hebben gehad met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Die geeft nu zelf openheid van zaken.

‘Dit telefoontje over Rutte heeft vast met dat hardnekkige gerucht te maken?’, is het eerste wat Mouthaan zegt als hij gebeld wordt door Nieuwe Revu. De RTL-correspondent doelt op het verhaal dat hij een liefdesrelatie met premier Mark Rutte zou hebben gekocht.

Erik Mouthaan besluit dan openheid van zaken te geven over het pikante verhaal dat nu al jaren de ronde doet.

Och mijn hemel, even nadenken voor ik iets zeg. Oké: het is niet waar. Er is nooit iets gebeurd tussen Rutte en mij. Het probleem is: iedere keer als het weer wordt aangehaald, krijgt hij er ook weer vragen over. Terwijl het echt onzin is. Ik weet ook niet waar dat gerucht vandaan komt. Ik heb die man nog nooit buiten enige werkomstandigheid gesproken. Zoals ik bij elke Nederlandse politicus doe, blijf ik op kritische afstand van Rutte.’

WOW

Zeer weinig mensen slagen erin om het dier te herkennen op deze afbeelding, lukt het jou wel?

Je hersenen trainen is belangrijk! Elke dag zouden we eigenlijk beetje moeten rekenen, puzzelen, optische illusies, enz. Er zijn zoveel leuke en slimme manieren om bezig te blijven!

De onderstaande optische illusie blijft een van onze favorieten. Je hebt de afbeelding misschien eerder gezien. We vinden het erg leuk omdat een dier op de foto is verborgen!

Het is niet per se een makkelijke uitdaging en niet iedereen kan het betreffende dier zien. Lukt het jou? Het beste is om een stopwatch te gebruiken: vind jij het dier in minder dan 5 seconden?

Ben je klaar? De afbeelding is hieronder, in zwart en wit.

Het beeld is opgebouwd uit zwart-witte strepen. Het kan zelfs een beetje hoofdpijn geven, nietwaar?

Heb je het dier gevonden dat zich op de foto verstopte? Nee? Wij geven je dan het antwoord: het is een panda! Velen zien het niet, nu je weet wat het is, probeer de afbeelding opnieuw te bekijken.

Het kan helpen om het scherm van je af te houden of de afbeelding te verkleinen.

Vond jij de panda? Houd je van optische illusies en uitdagingen? Aarzel niet om deze afbeelding met je Facebookvrienden te delen om te zien of ze het verborgen dier kunnen zien!

Doorgaan met lezen

WOW

Tiener eindigt rijexamen met de auto dwars door een gevel

Veel mensen zijn ontzettend zenuwachtig voor hun rijexamen. Door de nervositeit wordt vaak te snel en onbeholpen gehandeld wat soms nare gevolgen kan hebben. Een goed voorbeeld hiervan werd op Facebook geplaatst door de Buffalo Police Department uit Minnesota.

In de Verenigde Staten zijn de overgrote meerderheid van auto’s automaat. Schakelen is daarmee een stuk makkelijker. Meestal zijn er vier standaard standen: vooruitrijden, achteruitrijden, neutraal en parkeren.

Toch heeft zo’n automatische versnellingsbak zijn eigen particulariteiten! Daar kwam deze tiener op een vervelende manier achter, juist tijdens haar rijexamen …

Het 17-jarige meisje zette de versnelling per ongeluk in vooruitrijden in plaats van achteruitrijden. Zodra ze gas gaf ramde de auto de stoep en daarna de tegenoverstaande gevel.

De 60-jarige rijexaminator die ook in de auto zat moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis. Het gebouw en de auto kwamen er minder goed af. Gelukkig was de bestuurster niet gewond en stond het gebouw leeg.

Zo zien we maar weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Was jij ook zo nerveus voor jouw rijexamen?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw doet deksel open en treft een enorme hoeveelheid spinnen aan

Dit artikel is absoluut niet geschikt voor mensen die bang voor spinnen zijn…

Australië is een prachtig land, met een schitterende fauna en flora. Echter, het land biedt niet alleen schattige koala’s en rondhuppelende kangoeroes.

Meer dan de helft van de giftige slangen op aarde kruipen er bijvoorbeeld rond. Daarnaast zijn er ook vele spinnen te vinden, sommige giftig, andere enorm groot.

Deze foto die Bush Heritage op Facebook plaatste, heeft voor veel reacties op sociale media gezorgd.

Angela Sanders is ecoloog in ‘the land down under’ en weet natuurlijk heel goed wat er allemaal rond glibbert en kruipt. Toch kreeg ze een paar weken geleden een grote verrassing!

Eerder werden in het Monjebup North reservaat (in het zuidwesten van Australië) nestdozen geplaatst voor dwergbuidelmuizen. Maar toen Angela de deksel van een van de dozen omhoog deed, kwam menig nachtmerrie tot leven!

Een enorme kolonie jachtkrabspinnen, van alle groottes, kroelde rond in de doos!

Deze soort is een sociale spin, wat heel ongewoon is bij spinnen. Ze delen zelfs hun prooi. Gelukkig zijn ze niet gevaarlijk of agressief tegenover mensen.

Gevaarlijk of niet, wie wil zoiets tegenkomen? Wij in ieder geval liever niet! In ons kikkerlandje is de kans hierop natuurlijk ook een stuk kleiner.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending