Zien: Ex van Marco Borsato, Leontine (52) in bikini nog altijd een dondersfijne lady!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Ex van Marco Borsato, Leontine (52) in bikini nog altijd een dondersfijne lady!

Marco Borsato heeft met een burn-out te kampen en sinds enige tijd ook niet meer de vrouw van Leontine. Zijn ex in bikini is best wel fijn om naar te kijken, ook al is ze geen 20 meer. In 1983 verscheen de zevendelige televisieserie Briefgeheim naar het boek van Jan Terlouw, waarin de toen nog 15-jarige Ruiters haar acteerdebuut maakte.

Op 18-jarige leeftijd kreeg ze opnieuw de kans te gaan acteren toen ze werd gevraagd voor de serie Nieuwe Buren, een serie van de VARA geregisseerd door Zeg ‘ns Aaa-regisseur Nico Knapper. Twee seizoenen speelde Ruiters in deze populaire serie mee toen ze werd gevraagd voor een kleine rol in de film Amsterdamned van Dick Maas.

Maar we zijn natuurlijk veel benieuwder hoe ze er zonder al te veel kleren uitziet! Hieronder wat foto’s van mevrouw Borsato!

View this post on Instagram

A post shared by Leontine (@leontineborsato)

Bron: grazia

Celeberties

Dit is de reden waarom Samantha de Jong (Barbie) opgenomen is in het ziekenhuis na dood vriend

Drama’s blijven zich opstapelen voor realityster Samantha ’Barbie’ de Jong. Nadat gisteren, schijnbaar uit het niets, haar vriend Gelmore (31) aan een hartstilstand overleed, is zij nu zelf opgenomen in het ziekenhuis. Dat zeggen bronnen in haar straat, en dat nieuws wordt bevestigd door mensen uit haar directe omgeving aan Privé.

Samantha zou onwel zijn geworden toen zij troost zocht bij een vriendin en daarom uit voorzorg naar het ziekenhuis zijn overgebracht. De tv-ster, die tien jaar geleden landelijk bekend werd door Reinout Oerlemans’ hitserie Oh, Oh, Cherso, zou sinds gisteren in een soort shock verkeren toen haar minnaar, de vader van haar in november geboren derde kind, voor haar ogen overleed.

Onderzoek

„Ik heb je geholpen maar niets hielp. De artsen en politie namen het over (…) Ik ga je missen boef”, postte zij op Instagram, kort nadat het drama zich voltrok. Zoals gebruikelijk doet de politie onderzoek naar de toedracht.

Het is onduidelijk hoe het nu met Samantha is gesteld. Zij zou vooral behoefte hebben aan ’rust’.

Bron: De Telegraaf

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige situatie voor Samantha de Jong (Barbie): Opgenomen in het ziekenhuis

Plots was daar het bizarre nieuws uit het leven van Barbie, haar vriend is overleden. Verschillende geruchten laten weten dat dit door een overdosis gekomen zou zijn. Ook is er nog volop onderzoek naar het plotseling overlijden van de man. Op Instagram schreef Samantha het volgende: “Hou van jou lieve schat.

Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je. Schat, je zal voor altijd bij me blijven, kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen, ik ga je missen boef. Uit het oog nooit uit me hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand. RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Barbie uit voorzorg naar ziekenhuis

Een onvoorstelbare heftige situatie dus in het leven van de blondine. Het is zó heftig geworden voor haar dat ze inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. De blondine zou onwel geworden zijn toen ze troost opzocht bij vriendinnen. Uit voorzorg zou ze opgenomen zijn laten verschillende bronnen weten.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Drama: Toestand Samantha de Jong (Barbie) is kritiek

Drama blijft zich afspelen in het leven van Samantha de Jong. Nadat zondag plotseling haar vriend kwam te overlijden, zou naar verluidt Samantha, ook bekend als Barbie, in het ziekenhuis zijn opgenomen. Dit wordt bevestigd door mensen uit haar directe omgeving, volgens Privé.

Barbie liet zondag op haar Instagram-account weten dat haar vriend Gelmore is overleden aan een hartstilstand: ,,Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog nooit uit me hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.” schreef zij bij een kussende foto van de twee.

In shock

Maandag zou de tv-ster onwel zijn geworden nadat zij bij een vriendin thuis troost zocht. Zij zou uit voorzorg naar het ziekenhuis zijn gebracht. Privé meldt dat Barbie in een shock zou verkeren toen de vader van haar derde kindje voor haar ogen overleed.

Volgens Privé is het onduidelijk hoe het nu met Samantha is gesteld. Zij zou voornamelijk behoefte hebben aan ’rust’.

Bron: Ditjesendatjes

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending