Zien: Fajah Lourens gaat uit de kleren
Connect with us

Celeberties

Zien: Fajah Lourens gaat uit de kleren

Als wij denken aan Fajah Lourens? Toch wel door haar rol als Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden.

Toen kon je er nog voor uitkomen dat je regelmatig naar deze serie keek, omdat Katja Schuurman ook een rolletje van betekenis had.

Fajah is naast DJ en producer ook de kant van mode en fitness opgegaan en ze heeft een paar boeken geschreven met de titel Killerbody.

Inmiddels staat ze zelf niet meer voor 100 procent achter deze boeken en is ze tot nieuwe inzichten gekomen.

Zo is ze zelf niet meer bezig met het hebben van het allerstrakste lijf, maar haar bilpartij mag er zeker nog wezen. Sterker nog, dat is helemaal geen straf om naar te gluren.

 

Celeberties

Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!

Op social media deelt Ali B een video van zichzelf en zijn kind waarbij hij eventjes hard onder handen genomen wordt.

Hij grapt erbij: “Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen!! Wie grijpt er een keer in?”. Maar niet bij alle fans komt dit even lekker aan.

Een volger schrijft: “Doorbreek die Cirkel, Bedenk dat je zijn boosheid begrijpt en het lief vindt dat hij het zo oplost, maar dat het beter voor hem is hem zich bezig te houden met kinder problemen zoals, ik eet wat ik te eten krijg van mijn vader of moeder, zeg HO inplaats van te schoppen.”

Ali B goed onder handen genomen
De rapper reageert hier dan ook gelijk op met: “Mijn kind in tegenstelling tot heel veel volwassenen hier, is emphatisch genoeg om aan te voelen of iemand iets leuk vind en hij voelt duidelijk aan dat papa het leuk vind. Dat stukje inlevingsvermogen gun ik die paar mensen die dit niet kunnen waarderen ook!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Spannende foto: André Hazes en Sarah hebben het erg gezellig samen

André Hazes (27) steekt niet meer onder stoelen of banken het heel gezellig te hebben met Sarah van Soelen (25). De twee gingen dan ook samen wijnen, wijnen, wijnen, zo was te zien op Instagram.

 

André heeft in ieder geval genoeg te kiezen, zo blijkt wel. De hele koelkast ligt vol wijn en Sarah spoort hem dan ook aan: ‘Pakken wat je wil.’ Hazes weet wel voor welke optie hij gaat: ‘Ja, de duurste!’

Afkickkliniek
Het tweetal kent elkaar van een feestje. Van Soelen vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens Hazes inmiddels anderhalf jaar clean. ‘Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed.’

Ontmoeting
Hazes ontmoette Van Soelen al voordat hij Bridget Maasland ontmoette, de vrouw voor wie hij de vorige keer de moeder van zijn kind verliet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Flinke kritiek: ‘Eva Jinek is een grote leugenaar’

Gisteren was Martijn Koning te gast bij Op1 en daar deed hij een opvallende uitspraak. Het ging over zijn tirade aan het adres van Thierry Baudet tijdens de live show van Eva Jinek. Thierry liep boos weg tijdens de uitzending en het hele land viel over de speech van Martijn Koning. Ook Eva Jinek was woest op Martijn Koning en vond dat hij te ver was gegaan. Ze zei spijt te hebben hem het vertrouwen te hebben gegeven om zijn speech te doen zonder dat haar redactie deze had doorgelezen.

Maar Martijn Koning onthulde gisteren dat Eva Jinek liegt. Martijn heeft namelijk de speech wel aangeboden aan Eva Jinek om vooraf door te lezen, maar zij weigerde dit omdat ze vond dat cabaretiers de vrijheid moeten hebben om te zeggen wat ze willen.

Dus heir kunnen twee dingen aan de hand zijn. Of Eva Jinek liegt zoals Martijn Koning zegt. Of Martijn Koning is nog steeds boos op Eva Jinek en RTL doordat hij daar niet meer welkom is en gooit hun onder de bus. Eva Jinek heeft nog niet gereageerd hierop.

Doorgaan met lezen

Trending