Zien: Fans boos door “Stomdronken optreden van Tino Martin!”
Connect with us

Lifestyle

Zien: Fans boos door “Stomdronken optreden van Tino Martin!”

Afgelopen zaterdag heeft Tino Martin een optreden gegeven in combinatie met een luxe diner. Fans zouden hier maar liefst 150 euro voor hebben betaald, maar veel zijn niet erg te spreken over de gang van zaken. Een woeste fan laat weten dat het véél te duur was en de zanger een heel slechte indruk maakte tijdens zijn optreden. Een van de fans heeft het volgende aan Shownieuws geschreven: “Hij kwam te laat en brak zijn optreden al na 50 minuten af. En dat voor 150 euro. Het is de zoveelste keer, ik ben geen fan meer. Het is al de zoveelste keer dat hij dronken is.” De fan wil haar geld terughalen en geeft hierover het volgende aan: “En veel mensen met mij. We gaan actie ondernemen.”

Management Tino Martin reageert

Het management van de zanger heeft inmiddels gereageerd: “Het filmpje op zijn story gaat over een ander optreden. Is ook niet het filmpje van die avond overigens. Het was €150 per persoon. Mensen kregen hiervoor een 4-gangen diner en een fles Moët-champagne.” Wat de fan zegt over het eerder afkappen van zijn optreden is volgend het management ook niet waar. Ook de beschuldiging dat de zanger teveel op heeft gehad zou niet kloppen: “Te kort was het zeker niet. Tino heeft 2 keer ca 35 minuten gezongen (normaliter is een boeking 30 minuten). En dronken was hij zeker niet.” De video van het optreden is hieronder te zien, alleen zegt het management dat dit niet de desbetreffende avond zou zijn.

Eerder voorgevallen

De zanger is de laatste tijd wel vaker in het nieuws geweest wegens slechte optredens. Zo heeft hij gigantisch veel kritiek gekregen door een optreden in ‘M’. Ook zijn er verschillende video’s opgedoken dit en vorig jaar dat de zanger beschonken op het podium zou staan. Meerdere van deze video’s zijn onder andere op de website Dumpert belandt. Een daarvan is hieronder te zien. Het zou hier om een bruiloft of ander privéfeestje gaan waar Tino Martin voor ingehuurd is.

Celeberties

Iedereen maakt zich zorgen om de gezondheid van Martien Meiland: ‘Ziet er niet goed uit’

Het is niet altijd lang leven de lol in Chateau Marillaux. Martien lijkt te kampen met gezondheidsproblemen, zo zien fans in de laatste aflevering.

De stress lijkt de kasteelheer niet goed te zien. Zo zou hij benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren.

Grotere zorgen

Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan.

Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. “Misschien is het gewoon een longinfectie”.

Kijkers van het populaire programma denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich meebrengt.

Wat de stress nog erger maakt zijn het aantal annuleringen van het kasteel. Er moeten duizenden euro’s terugbetaald worden aan gasten die niet kunnen komen.

Deze week is het kasteel dan ook officieel in de verkoop gezet. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Glamourprinses Yolanthe laat zich van haar echte kant zien – Wat een achterwerk!

Op Instagram laat Yolanthe Cabau (35) voornamelijk gepolijste foto’s zien waarop je haar van haar beste kant ziet.

Vandaag kiest ze ervoor om het net even anders aan te pakken: met een Instagram versus reality post laat ze zien hoe het er écht aan toegaat in haar leven.

Hard gewerkt

Er wordt hard gewerkt voor het afgetrainde lichaam. Maar wie een blik werpt op Yo’s social media, ziet op de sportschoolkiekjes een immer goedlachse Yolanthe.

Zelfs met een kettlebell van pak ‘m beet 10 kilo weet ze er nog een lach uit te persen. Dat sporten? Dat is een fluitje van een cent.

Vandaag laat ze zien dat er na de training heus niet zoveel te lachen valt. Ook Yolanthe gaat kapot na een uur personal training. Klik op het pijltje in de foto om te zien hoe dat er dan ongeveer uitziet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw slecht nieuws voor Lange Frans: ‘Besmet met corona’

Maxim Hartman deelt slecht nieuws op zijn Instagram. De 57-jarige presentator is namelijk positief getest op het coronavirus. Hij laat weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat en grijpt meteen de kans om Lange Frans op de hak te nemen.

“Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?”

‘Beterschap, dat hoeft niet’, begint Maxim zijn bericht. ‘Het gaat opmerkelijk goed. Ik had drie dagen koppijn en lichte koorts.’ Maar dat lijkt nu weer over te zijn. Volgens Maxim voelt hij zich zelfs ‘beter dan ooit’.

‘Nee, nog wel een beetje moe lichamelijk’, vervolgt hij. ‘Mocht ik het niet redden, hartelijk bedankt.’ Hij haalt tot slot nog even uit naar Lange Frans, die regelmatig opmerkelijke YouTube-video’s over het coronavirus plaatst: ‘Waarschijnlijk heb ik het virus opgelopen door het bezoeken van het kanaal van Lange Frans en andere 5G-gekkies. Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending