ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan
Connect with us

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Celeberties

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn uit elkaar: “Met andere vrouwen gespot!”

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn alweer een tijdje verloofd met elkaar. Ook is hun zoontje Lío Zion Vaes-Scholten alweer ruim een jaar oud. Maar in de tussentijd zijn er al verschillende keren geruchten geweest over een break-up tussen de twee. Eind mei en begin juni dit jaar zouden de twee elkaar hebben ontvolgd op social media waarna de roddelpers overuren draaide. Uiteindelijk zou er wel onenigheid zijn geweest tussen de twee, maar niets bijzonders. Dit liet de rapper uiteindelijk weten omdat er zoveel aandacht voor was in de media. Ook het management reageerde destijds op de geruchten: “Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus.”

Lil Kleine weg, zonder Jaimie Vaes

Momenteel is de rapper gespot op Ibiza, alweer. Iets waar we natuurlijk niet van opkijken. We weten allemaal dat de rapper goed kan genieten van zijn luxe levensstijl en daarom dan ook regelmatig tripjes maakt naar Ibiza. Maar opvallende koppen doemen op in de media dat hij daar gespot is met andere vrouwen. Een van de vrouwen zou de tante van de rapper zijn, daar hoeven we ons dus geen zorgen over maken. De reden dat hij daar zonder de rest van zijn gezin heen is gegaan is onbekend.

Moeilijk ná de bevalling

De bevalling heeft een grotere impact op de vrouw des huizes gehad dan ze van te voren had kunnen denken. Dit laat ze weten in een exclusief interview met Glamour. Ze geeft het volgende aan: “Ik dacht echt: is dit het nou? Waarom geniet ik hier niet van zoals ik zou moeten doen? Na een maand was ik echt oververmoeid en kreeg borstontsteking. En Jor was maar aan het werk. Ik wist natuurlijk wel dat het zwaar ging worden, maar dat het zó’n impact zou hebben: ik had geen idee. Het was zo wennen dat ik me bijna schuldig voelde.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prachtig: dit is de onbekende maar bloedmooie vrouw van Beau van Erven Dorens

Hij is het ultieme voorbeeld van een kakker: Beau van Erven Dorens. Maar ondanks die uitstraling helpt hij in zijn programma’s zoals De Sleutel geregeld mensen die het een stuk minder hebben dan gemiddeld in deze maatschappij.

Hij was ooit een van de mensen die RTL Boulevard groot hebben gemaakt en is tegenwoordig ook te zien in zijn eigen Late Night show. Naast zijn werk heeft hij natuurlijk ook een privéleven. En de presentator weet dit dan ook erg goed achter de schermen te houden.

De vrouw van Beau van Erven Dorens

Hij is woonachtig in Amsterdam met zijn vrouw én vier zonen. Zij heten: Jan Arie (niet die van Feyenoord), Bobbie, Bram en Tijn In de tijd dat het coronavirus nog ons land beheerste kwamen die regelmatig in beeld tijdens zijn kortstondige programma ‘Beauu Blijft Thuis’ Maar we zijn hier natuurlijk omdat we benieuwd zijn naar zijn vrouw, Selly Vermeijden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem echt fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending