Zien: First-Dates serveerster Laura laat vrij weinig aan je verbeelding over!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: First-Dates serveerster Laura laat vrij weinig aan je verbeelding over!

Er zijn verschillende redenen om naar het programma First Dates te kijken natuurlijk. ten eerste zijn de serveersters vaak behoorlijke oogappeltjes wat het kijken wat fijner maakt. Maar ook de onhandige dates en de pijnlijke afwijzingen zijn voor veel mensen fijn kijkvoer. De Nederlandse versie heeft alleen behoorlijk weinig echte matches, vooral in vergelijking met de Britse versie van het programma.

Mocht je dus een happy ending aan de dates waarderen, dan kunnen we je verwijzen naar de overzeese buren die toch wat makkelijker in elkaars armen vallen. Maar we kunnen je ook vast verklappen dat we meerdere redenen kunnen bedenken dat je deze Britse versie wat vaker aan mag zetten op je beeldbuis. We hebben het namelijk over de serveerster die daar rondloopt.

Laura, de knapste serveerster van First Dates!
En die serveerster, dat is Laura Nicole Tott, een behoorlijk knappe dame die erg in trek is op social media. Natuurlijk heeft ze haar bekendheid aan dat programma te danken. Maar misschien heeft het programma zijn succes ook wel een beetje aan de looks van deze dame te danken. Voor veel mannen is ze namelijk vast een geode reden om toch naar First Dates te kijken:

View this post on Instagram

A post shared by Laura Nicole Tott (@lauratott__)

Celeberties

Pikant gerucht: Matthijs van Nieuwkerk ging met alle stagiaires naar bed

Dat Mathijs van Nieuwkerk zijn vrouw heeft bedrogen en nu een relatie heeft met de 20 jaar jongeren Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia is bekend, maar de beerput gaat nu helemaal open.

Het blijkt namelijk dat Mathijs zijn vrouw al veel langer bedroog. Verschillende ex-minnaressen komen nu namelijk naar voren en zeggen dat Mathijs een nare man is en vrouwen enkel als een prooi ziet.

Als er nieuwe stagiaires waren op de redactie van De Wereld Draait Door dan ging hij er weer voor. Hij wilde elke vrouwelijke stagiair het bed in krijgen. En zijn vrouw die had lange tijd niks door en was te goedgelovig. Mathijs heeft zijn vrouw wel met tientallen andere dames bedrogen.

In de tv wereld ging al langer het gerucht dat Mathijs een vrouwenverslinder was en je voor hem moest oppassen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Afgevallen Shelley van OG3NE laat figuur zien bij het zwembad!

Shelley, een van de drie zussen van het zangtrio OG3NE, is de afgelopen tijd behoorlijk wat afgevallen. Ze zou dit tijdens de coronapandemie voor elkaar gekregen hebben met een speciaal dieet. Het gaat hierbij om het Alizonne-dieet. Volgens veel experts niet de meest gezonde manier om je voeding tot je te nemen, maar je valt er wel van af.

Maar dat is natuurlijk met de meeste diëten zo, gezond zijn ze niet, je eet gewoon heel weinig waardoor je af valt. Haar “voeding” heeft de afgelopen maanden voornamelijk uit het drinken van eiwitshakes bestaan gedurende de dag. Het advies bij dit dieet is om minimaal 5 eiwitshakes per dag te drinken. Ieder zijn ding natuurlijk.

Shelley van OG3NE bij het zwembad!
Maar dat het heeft gewerkt, dat is wel af te zien aan Shelly. Al meerdere foto’s op haar social media zijn genomen op vakantie wat betekent dat we aardig wat bikini’s voorbij hebben zien komen. De laatste is aan de rand van het zwembad, en daar worden we behoorlijk blij van kunnen we je vast verklappen!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nadège haalt uit: Maxime Meiland is een hele grote leugenaar

We weten dat relatie tussen de Meilandjes en hun oude huishoudster Nadège aardig bekoeld is geraakt door beschuldigingen die beide partijen aan elkaar deden.

Maar hier leek verandering in te komen toen Bommel de hond van de Meilandjes overleed en Nadège weer contact zocht met de familie om haar medeleven te betuigen. Toen Martien en Erica de mail opende die Nadège had gestuurd waren ze beide aardig verast en vooral Martien vond het super lief van Nadège.

Hij stelde na het bericht van Nadège voor om haar uit te nodigde voor de koffie, maar Maxime reageerde met een heel zuur gezicht en wilde dit niet. Volgens Maxime kwam Nadège namelijk steeds met haar autootje naar het chateau om geld te vragen. Het lijkt er dan ook op dat Martien na deze opmerking van Maxime de uitnodiging voor een bakje koffie niet heeft verstuurd aan Nadège.

Dit bevestigd Nadège vandaag ook in een interview. Nadège zegt hier het volgende over:

,,Ik ben niet uitgenodigd voor koffie. Dat vind ik jammer, want ik zou ze graag willen zien.”

Over de opmerking van Maxime over het vragen van geld zegt Nadège dat Maxime liegt. Nadège heeft weinig geld, maar ze vraagt niemand om geld.

,,Ik heb nog steeds geen werk. Ik krijg 500 euro per maand, maar mijn huur is alleen al 300 euro, en dan heb ik mijn andere vaste lasten ook nog. Het is moeilijk om van zo weinig te leven, maar ik heb geen keus en ik vraag nooit iemand om geld.”

Nadège hoopt wel op een verzoening in de toekomst met de familie.

,,Voordat ik de familie Meiland leerde kennen, leefde ik zonder hen, en dat gaat nu gewoon door. Ik wacht tot hij contact met mij opneemt.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending