Zien: Flinke kritiek op Lil’ Kleine na foto met zoontje!
Connect with us

Celeberties

Zien: Flinke kritiek op Lil’ Kleine na foto met zoontje!

Lil’ Kleine ligt opnieuw onder vuur op Instagram. De rapper plaatst een foto met zijn zoontje Lío, maar veel fans lijken dit ‘charmeoffensief’ niet te kunnen waarderen…

“Nu ben ik trots op wat mijn zoon is #droom”, schrijft Jorik, zoals hij echt heet, bij de onderstaande foto.

View this post on Instagram

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine)

Objectief gezien natuurlijk een superlieve foto en tekst, maar na de recente ophef rondom Lil’ Kleine kunnen volgers het helemaal niet waarderen. De meest gelikete reacties zijn echter absoluut niet positief:

“De vraag is alleen maak jij je zoon ook trots met hoe jij zijn moeder behandeld.”

“Pfffff goodwill willen kweken door elke keer je zoontje op de voorgrond te douwen. Zo werkt het niet pik.”

“Ouwe vrouwenmepper van me.”
Veel anderen reageren op eenzelfde manier. Gelukkig voor de rapper zijn er ook fans die hartjes(ogen) achterlaten.

Uitlachen
Lil’ Kleine kreeg het in de reacties onder zijn vorige Instagrampost vorige week ook flink te verduren. De rapper kon duidelijk niet om alle ‘grapjes’ lachen en heeft het bericht dan ook snel verwijderd.

Celeberties

ZIEN: Oranjeoutfit Hélène Hendriks trekt de aandacht van tv-kijkers!

Het Nederlandse Elftal heeft gisteravond door een overwinning op Oostenrijk zich geplaatst voor de achtste finale. Voetballiefhebbers zijn daar blij, maar mannen die niet van voetbal houden ook. Het betekent dat we namelijk nog wat langer naar Helene Hendriks mogen kijken.

De Oranjezomer
De voetbalgekte neemt langzaamaan toe door de overwinningen van het Nederlandse elftal. Of ze daar bij televisiezender Veronica blij mee zijn is de vraag, want De Oranjezomer wordt zo goed bekeken als ze zouden willen. Wie wel de aandacht weet te trekken is Helene Hendriks.

Dat Helene de heel wat kijkers trekt, komt niet als een verrassing. We hebben het zelfs vermoeden dat Helene eigenhandig verantwoordelijk is voor de helft van de kijkcijfers. De officiële persfoto wekte een paar weken terug namelijk al behoorlijk wat interesse

Hélène Hendriks trekt de aandacht
De mannelijke voetbalkijkers weten natuurlijk allang dat Helene een kijkcijferkanon is. Nu ze ook bij De Oranjezomer op Veronica te zien is krijgen kijkers geen genoeg van de spontane blondine.

Het is de kijkers vooral te doen om het strakke oranje shirtje wat de presentatrice aantrekt. Zelfs de Oranjefans die bij het voetbalstadion met haar op de foto willen tuimelen omver. Bekijk de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hugo de Jonge: ‘Oplevingen corona in najaar en nieuwe lockdown reëel’

Het kabinet houdt in het najaar ernstig rekening met een heropleving van het coronavirus. Zorgminister Hugo de Jonge schrijft in een brief aan de Tweede Kamer: “Het is een reëel scenario dat oplevingen zullen plaatsvinden.”

De minister zegt er wel bij dat het kabinet een nieuwe gedeeltelijke lockdown zo veel mogelijk wil vermijden.

De ernst van de opleving zal afhangen van vakantiegangers die het virus mee naar Nederland nemen. De meeste landen eisen een vaccinatiebewijs of een test. Toch blijft het risico bestaan dat het virus mee naar huis komt.

Daarnaast speelt ook de vaccinatiegraad een rol. De vraag is dan ook in welke mate de vaccinaties werken tegen nieuwe mutaties.

Het kabinet gaat de situatie goed monitoren om een lockdown te voorkomen. Daarbij kijkt het kabinet vooral naar besmettingshaarden. De testcapaciteit blijft tot in februari 2022 gewoon op het huidige niveau. Op die manier kunnen ze snel opschalen indien nodig.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hélène Hendriks in veel te strak Oranje-shirtje valt goed in de smaak

Het Nederlands Elftal doet voorlopig wat het moet doen: winnen. Maar ook rond het veld valt er heel veel te beleven. We hebben het dan over de fijne verschijning van Hélène Hendriks.

Ook De Oranjezomer scoort goed naarmate de voetbalgekte toeneemt. En ook dat is grotendeels te danken aan Hélène.

Dat is natuurlijk geen verrassing. De voetbalverslaggeefster is wellicht al goed voor de helft van de kijkcijfers. Enkele weken terug gooide de officiële persfoto al hoge ogen.

De kijkers krijgen maar geen genoeg van de mooie blondine. Nu gaan mannen helemaal los op het veel te strakke Oranje-shirtje dat ze aantrok. De fans bij het stadion verdringen elkaar om met haar op de foto te kunnen.

Doorgaan met lezen

Trending