ZIEN: Foto van Marieke Elsinga gaat viraal want mannen zien opvallend detail!
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Foto van Marieke Elsinga gaat viraal want mannen zien opvallend detail!

Marieke Elsinga heeft op Instagram een foto van zichzelf en een vriendin geplaatst waar ze ergens op het strand, in de duinen of een zandvlakte op de Veluwe staat. Niks speciaals natuurlijk. Ze schrijft er zelf bij dat ze “In de zandbak” staat. Ook daar is niet heel veel speciaals aan zou je denken.

Toch heeft de foto inmiddels al bijna 30.000 likes vergaard in een kleine 15 uur op het moment van schrijven. Andere foto’s van de presentatrice krijgen gemiddeld maar 15 tot 20.000 likes. Eens even kijken wat er zo speciaal is aan deze foto’s van Marieke.

Marieke Elsinga in de ballenb… zandbak!

Wanneer we in de reacties duiken mag er al veel duidelijk zijn vóór je de foto überhaupt gezien hebt. “De ballen hangen weer lekker in t netje ja..“, “Mooie bergen daar!” en “*Attentie, willen de ouders van Marieke zich melden, Marieke wilt graag opgehaald worden uit de balle.. zandbak!*” valt er te lezen. Andere mensen valt het ook op: “Die reacties ook.. zijn nog niet helemaal genderneutraal😂

😂😂😂

Celeberties

Snoeihard: Sarah van Soelen haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Op social media valt het behoorlijk wat mensen op dat als de ex-verloofde van Dré iets laat zien op Instagram, niet veel later Sarah hetzelfde doet. Is het toeval of steekt Sarah de draak met Monique Westenberg.

André is tot over zijn oren verliefd op Sarah en ook is er een zeer goede klik met elkaars familie. Hazes is Hazes en kan het niet laten om toch een kleine sneer uit te delen aan zijn nieuwe vlam.

Sarah laat vol trots op Instagram haar nieuwe blauwe blouse zien, een blouse die volgens André wel héél erg lijkt op de blouse van acrobaat Adriaan. André deelt in zijn Instagramverhaal een foto van Sarah, met daarnaast een foto van Bassie met daarbij de tekst: ,,Met Adriaan op pad!”

Bron: showbizz24

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bloedhete Naomy van Beem is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Oeh, nieuws vanuit Marbella. Kickbokser Rico Verhoeven zou daar gespot zijn met een dame wiens naam we al eerder hebben horen rondgaan rondom zijn persoontje.

Het gaat om Naomy van Beem. Van beroep personal trainer en uiteraard ook influencer, want die pet past ons allemaal immers. Maar goed, terug naar Rico en Naomy.

Kennen elkaar al wat langer, maar zou geen sprake zijn geweest van een relatie, maar nu horen we toch andere geluiden. Enne, eerlijk is eerlijk, niet verkeerd ouwe kickbokser.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Andre Hazes ontslagen bij SBS6?

Wij hebben te horen gekregen dat SBS6 van Andre Hazes af wil. De baas van SBS6 is John de Mol en die wil niet meer geassocieerd worden met Andre Hazes dat is namelijk slecht voor het imago van SBS6.

Iedereen praat namelijk over het leven van Andre Hazes. En meestal is dat niet bepaald positief. Niet alleen omdat hij voor de tweede keer zijn gezin heeft verlaten, maar ook omdat hij ‘lak’ heeft aan de coronaregels. Onlangs maakte hij namelijk met zijn vriendin Sarah een tripje naar Ibiza, terwijl er een negatief reisadvies geldt.

Het gedrag van de zanger kost hem niet alleen muziekfans, maar ook tv-kijkers en daar is ome John niet blij mee. Volgens onze bron is het een kwestie van tijd voordat Andre Hazes wordt ontslagen bij SBS6. Dan komt er nog minder geld binnen voor Andre en kan hij het waarschijnlijk toch niet ophoesten om zijn ex Monique in die dure villa te laten wonen. Wij denken ook dat het ultimatum wat Andre aan zijn ex Monique oplegde te maken heeft met zijn aankomende ontslag bij SBS6.

Bron: Shownieuws, Utopianieuws

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending