Zien: Foto van Sarah van Soelen in bikini laat zien wat André daar te zoeken heeft!
Connect with us

Celeberties

Zien: Foto van Sarah van Soelen in bikini laat zien wat André daar te zoeken heeft!

André Hazes is nu alweer een tijdje een setje met de voorheen nog onbekende Sarah van Soelen. Dat ze uit een rijk gezin komt, dat is wel duidelijk gemaakt op haar social media. De twee zijn inmiddels vaker op Ibiza te vinden dan in Nederland. Maar dat is een trend onder bekende Nederlanders die moeilijkheden hebben in relaties geloven we.

Net zoals Lil Kleine, Jaimie Vaes en natuurlijk Marco Borsato met zijn nieuwe vriendin Leontine. In ieder geval begreep Nederland helemaal niets van de plotselinge switch in vriendinnen van de zanger. Hij leek zo gelukkig bij Monique te zijn, maar aangezien hij dit wel eerder gedaan heeft verbaas het ook niemand meer. Maar we menen nu te zien wat zijn aandacht waarschijnlijk gewekt heeft.

Sarah van Soelen plaatst fijne foto!

Wanneer je op Ibiza bent dan is de kans groot dat je wél gewoon de zon ziet schijnen, niet zoals in Nederland. Ook de temperaturen zitten daar vaak ver boven de 20 graden. Dat maakt dan ook dat de kiekjes op social media ietwat fijner worden om te bekijken. EN daardoor begrijpen we ineens wat André hier te zoeken heeft:

Celeberties

Groot gerucht: ‘Jaimie Vaes ging op Ibiza vreemd met Wesley Sneijder’

Wesley Sneijder is Nederland weer even ontvlucht. De oud-voetballer heeft het wisselvallige zomerweer in Nederland verruild voor de zonzekerheid van Ibiza.

Wesley hoeft zich niet te vervelen op het partyeiland. Het is het inmiddels weer een komen en gaan van bekende gezichten. Zo zagen we deze week ook Jaimie Vaes, de vriendin van Lil’ Kleine, die zich opperbest vermaakt met de oud-voetballer tijdens een lunch op het strand. Kleine zélf werd afgelopen weekend nog gespot in Amsterdam dus de rapper is niet mee met zijn verloofde naar Ibiza. Jaimie en Wesley hadden duidelijk veel te bespreken en leken het opperbest met elkaar te kunnen vinden. Er werd op de telefoons samen naar foto’s gekeken en zo nu en dan leek Wesley de 30-jarige brunette iets in haar oor te fluis­teren…

‘Ze waren met een groot gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar ze trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe’, vertelde een ooggetuige van die middag. Wesley maakt er in zijn onlangs verschenen boek geen geheim van te hopen dat het ooit nog goed komt met Yolanthe. Maar óf en wanneer Yo samen met zoontje Xess Xava richting Ibiza vertrekt is nog onzeker.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Schilderij van Samantha ‘Barbie’ de Jong en vriend lijkt verdacht veel op die van vorige vriend!

Het leven van Samantha de Jong aka Barbie is een behoorlijk bewogen leven kunnen we wel stellen. Ze is onlangs haar vriend verloren door nog onbevestigde redenen. Een paar weken na de begrafenis van Gelmore, haar vriendje waarvan ze een tattoo in koeienletters op haar borst heeft, heeft ze een nieuwe vriend gevonden. De ware, zo zegt ze zelf. En de blondine houdt van mooie spulletjes, dus heeft ze een schilderij laten maken welke we al eerder op deze site voorbij zagen komen.

Het is een schilderij waarop veel onsamenhangende dingen te zien zijn die een soort geheel moeten vormen. We zien bijvoorbeeld 3 kleffe foto’s van de twee, een roulettetafel, een horloge of klok , een dollar briefje en de pier in Scheveningen. Maar dit prachtwerk heeft ze al eerder laten maken, zo blijkt.

Barbie maakt dezelfde schilderijen voor haar vriendjes!

Voor Gelmore, degene waar ze de tattoo van heeft genomen, heeft ze bij dezelfde maker ook al zo’n kunstwerk laten maken. Deze is overigens wel héél anders dan die voor haar nieuwe vriendje, Dave. We zien bijvoorbeeld naast een 1 dollar-briefje ook een schitterend 100 dollar-briefje. Geen klok, roulettetafel of pier in Scheveningen maar stukjes gras en wat water. Of deze twee nu beide in de woonkamer hangen of dat de een de ader heeft vervangen weten we niet. We hopen op geen van beide:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ibiza-rel Lil Kleine en Jamie Vaes plotseling gesust met verklaring

Rapper Lil Kleine heeft dinsdagavond met zijn vriendin Jamie Vaes plotseling een gezamenlijke schriftelijke verklaring uitgegeven na de consternatie op het jetset-eiland Ibiza veroorzaakt door de artiest die zichzelf in opspraak bracht door zijn gedrag.

Eerder op de dag was Jorik Scholten bij gebrek aan bewijs door de rechter vrijgelaten nadat de plaatselijk de politie hem had gearresteerd wegens excessief geweld op de hotelkamer. Er zou mogelijk sprake zijn geweest van mishandeling.

Rust

Gisteravond was er plotseling een gezamenlijke verklaring, hetgeen nogal opmerkelijk is.

,,Als laatst willen wij de media verzoeken om ons de komende tijd met rust te laten. Zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar.”

Deze verklaring is het slotstuk van een zonnig weekend in het Oku Hotel dat ter promotie van de aanstaande heropening een logeerpartij organiseerde voor jetsetdames in de hoop dat zij via hun sociale media zouden berichten hierover. Dat bezoekje werd echter publicitair volledig overschaduwd door de rel van Lil Kleine en zijn vriendin.

De rapper zou op de hotelkamer geweld hebben gebruikt door ook champagneflessen uit het hotelraam te gooien, meldt De Telegraaf. Vriendin Jamie vluchtte naar de hotelreceptie en vroeg om hulp, waarna Lil Kleine werd gearresteerd en vervolgens twee nachten doorbracht in de politiecel. Donkers, bijgestaan door advocate Hoogervorst, bracht gisteravond mét Jamie Vaes de gezamenlijke verklaring uit.

Geschokt

,,Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd. Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.”

Lil Kleine zou nogal gespannen aan de korte vakantie op Ibiza, waar hij met Jamie zou willen gaan trouwen, begonnen zijn. De rapper zou voor het tripje te horen hebben gekregen dat waterschade aan zijn woning in Amsterdam-Zuid niet is verzekerd.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending