Zien: Foto zonder bovenstukje van Juultje Tieleman zorgt voor like-record
Connect with us

Celeberties

Zien: Foto zonder bovenstukje van Juultje Tieleman zorgt voor like-record

Juultje Tieleman werd bekend als het vriendinnetje van Youtuber Gio, maar inmiddels heeft ze de bekendheid van haar ex-vriendje al lang niet meer nodig. Haar laatste foto’s op Instagram waarop ze onder meer zonder bovenkleding te zien is, zal alleen maar aan haar bekendheid bijdragen, zo blijkt wel uit het recordaantal likes dat de foto krijgt.

Miljoen volgers

Nadat haar relatie met Gio uitging, besloot Juultje zelf aan de weg te gaan timmeren als influencer, en we kunnen gerust stellen dat dit uitstekend gelukt is. De video’s op haar Youtubekanaal met 157.000 abonnees worden vaak honderduizenden keer bekeken en op haar Instagram account heeft ze bijna een miljoen volgers! Op dit Instagram kanaal weet ze regelmatig de aandacht te trekken met schaarsgeklede foto’s, en ook deze keer is het weer raak. Haar laatste foto, waarop ze zonder bovenstukje te zien is, scoort namelijk een recordaantal van zo’n 165.000 likes. Het zal dan ook niet lang duren voordat Juultje haar ex-vriendje voorbij is qua populariteit.

Check de foto zonder bovenstukje en meer moois van Juultje Tieleman hier:

Celeberties

Enorm groot verdriet voor Wendy van Dijk: Voor altijd in ons hart

Wendy van Dijk deelt verdrietig nieuws. Een familielid is plotseling overleden, laat ze weten op Instagram.

De presentatrice schrijft donderdag in een emotioneel bericht: “Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze liefste nicht Bianca. Afgelopen week werd ze 49 jaar… en stond vol in het leven. We deelden een grote passie samen: yoga en spiritualiteit. Zij was de master, ik de leerling. Nauwelijks bekomen van het slechte nieuws, hebben we je veel te snel moeten laten gaan. Wat een ontzettend lieve, dappere vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en nichtje ben je voor je dierbaren. Wat een power! Wat een licht en energie. Liefde is sterker dan de dood. Voor altijd in ons hart❤️ namaste lieve Bianca.”

Haar volgers reageren massaal en wensen Wendy en de familie heel veel sterkte toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Gaat dit de ondergang van Eva Jinek worden?

Eva Jinek was een van de meest besproken transfers in de televisiewereld. Met haar overstap naar RTL wat miljoenen gekost zou hebben zouden gigantische kijkcijfers binnengehaald moeten worden. En het begin was dan ook veelbelovend.

Haar eerste uitzending had maar liefst 1.7000.000 kijkers getrokken. Dat was dan ook een persoonlijk record voor de blondine. Het leek niet meer fout te kunnen gaan maar toen kwamen de cijfers van de dagen erna. Woensdag waren er namelijk nog maar 600.000 mensen die naar haar talkshow aan het kijken waren. Gisteravond ging het al wat beter met cijfers die richting de 700.000 kropen.

Eva Jinek blijft achter

Alsnog blijft de presentatrice ver achter op haar concurrenten. Zelfs de Bauers in Argentinië trokken een paar ton meer aan kijkers naar hun programma. Wat dit voor gevolgen gaat hebben voor het programma is nog niet bekend. We zullen hopen dat de cijfers weer omhoog zullen schieten in het vervolg!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes reageert opmerkelijk op geruchten nieuwe vriendin van Lil Kleine

We hebben allemaal lang gewacht totdat Jaimie reageerde op de gebeurtenis tussen haar en Jorik, beter bekend als Lil Kleine. Vorige week was het dan ook eindelijk zo ver, Jaimie zat aan tafel bij Sophie en Kahlid.

Hier deelde ze haar mening. Maar hierna bleef het een beetje stil. Tot nu, want nu heeft Jaimie gereageerd op een opmerkelijke nieuwe twist in het verhaal.

Opvallend bericht

Ondertussen gaan er geruchten rond dat Jorik alweer met een nieuwe dame aan het date is. De dame zou ook uit Amsterdam komen en zou als klap op de vuurpijl ook Jaimie kennen. Hierop reageert Jaimie via een Instagram story.

 

Betekenis

Het is niet duidelijk of Jaimie via deze Instagram story direct naar Jorik doelt. Maar Juice kanalen denken van wel. Ze lezen hieruit: “Ik hoop dat je uiteindelijk het leven leeft dat je wil leven, en ik hoop dat niets je te lang blijft achtervolgen en ik hoop dat je lief bent voor je zelf.”

Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending