Zien: Foute foto’s gelekt van Bridget Maasland samen met Donny Roelvink!
Connect with us

Celeberties

Zien: Foute foto’s gelekt van Bridget Maasland samen met Donny Roelvink!

De showbizzwereld is sinds de komst van de welbekende juicekanalen een stukje sneller dan gewoonlijk geworden. Roddelkoning Fawrynotsawry heeft laten weten meer te weten over Bridget Maasland en Donny Roelvink. De presentatrice heeft een maand of 3 een relatie gehad met André Hazes waarna ze alweer ingeruild werd voor Monique Westenberg.

De 47-jarige blondine bleek dus niet vies te zijn van een leeftijdsverschil van 20 jaar aangezien de zanger 27 jaartjes oud is. Maar achteraf liet de blondine weten dat deze actie een soort midlifecrisis geweest is voor haar. We kunnen ook wel begrijpen dat je niet helemaal lekker kunt ‘levelen’ wanneer het leeftijdsverschil zo groot is als dat. Toch lijkt de blondine hier niet van geleerd te hebben aangezien het leeftijdsverschil met Donny nóg groter is. Donny is namelijk nog maar 24, waarschijnlijk nog aan het puberen. Dit maakt het leeftijdsverschil maar liefst 23 jaar, bijna precies net niet twee keer zo oud.

Foto’s van Bridget Maasland in handen van Donny Roelvink!

De showbizzwatcher heeft in een interview met Radio 538 laten weten hoe hij dit te weten is gekomen. Donny zou op een feestje met “bepaalde mensen” namelijk foto’s van zijn bedpartners hebben laten zien aan iemand. Hier zouden ook foto’s van Bridget tussen hebben gezeten waarin ze in evakostuum te zien was. Of Donny deze foto’s zelf gemaakt heeft of dat het wellicht een kiekje uit een welbekende shoot van Bridget is weten we niet. Dat het foto’s zijn die niet op klaarlichte dag gemaakt zijn, dat is wel duidelijk.

Celeberties

Kijkers Massa is Kassa walgen van actie Peter en Mark Gillis!

In ons landje kunnen we wel stellen dat het kerstpakket een echte traditie is. In de maand december willen werkgevers graag het personeel iets overhandigen als blijk van waardering. Het kerstpakket is dan ook iets waar velen ieder jaar weer naar uit kijken. Bij Oosstappen Groep viel het afgelopen kerstmis alleen behoorlijk tegen.

Peter en Mark Gillis kunnen natuurlijk niet achterblijven en dus besloten vader en zoon hun personeel ook eens flink te bedanken. Zoals een ieder weet is Peter behoorlijk van de centjes en geeft hij het liever niet uit. Bij Peter en Mark moet alles zo goedkoop mogelijk en het liefst met een hele dikke vette korting.

Dit jaar was het de taak van Mark om het personeel hun kerstpresentje te overhandigen. De kans is natuurlijk groot dat hij deze klus op zijn schoot heeft gekregen van zijn vader of boze stiefmoeder Nicol. Hoe dan ook, Mark is de beroerdste niet en dus vond hij het de hoogste tijd om het personeel eens flink te verwennen en in het zonnetje te zetten.

Of het personeel van Peter Gillis blij is met het presentje is nog maar de vraag. De kijkers van Massa is Kassa spreken in ieder geval van schande en hebben geen goed woord over voor vader en zoon. De kerstpresentjes bij de familie Gillis verschillen wel, sommige personeelsleden krijgen prachtige kerstpakketten en anderen moeten het toch echt met veel en veel minder doen.

Mark heeft er zin in en dus gaat hij met zijn golfkarretje op pad. Een maat komt hem helpen maar dat kan ook niet anders daar het een behoorlijk presentje is…. Dit is dus sarcastisch bedoeld want in zijn karretje komt mark bij zijn personeel langs om precies één koude oliebol in de hand te drukken. Zijn maatje is ook de beroerdste niet en dus wil hij met alle liefde wel wat poedersuiker over de oliebollen strooien.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Sylvie Meis nu ook in buitenland gigantisch onderuit gegaan!

Sylvie Meis lijkt al een tijdje volledig verdwenen te zijn uit de Nederlandse televisiewereld. Volgens verschillende showbizzkanalen was haar populariteit in Nederland al flink aan het dalen waardoor ze steeds moeilijker aan de bak zou komen. Echter heeft deze dame ook flinke bekendheid bij onze oosterburen. In Duitsland heeft de blondine namelijk aardig wat klussen kunnen krijgen op televisie. Zo is de presentatrice te zien geweest in het Duitse ‘Das Supertalent’ en ‘Deutschland sucht den Superstar’ als jurylid en gast-jurylid. Ook is ze kandidaat en later jurylid geweest bij de Duitse versie van Let’s Dance van 2010 tot 2017 waarna ze weer op de Nederlandse televisie verscheen.

Maar de Nederlandse opleving was van korte duur, ze vertrok weer naar Duitsland. Maar ook daar lijkt het einde toch wel in zicht te zijn. In ‘Strikt Privé’ geeft Evert Santegoeds aan hoe het nu precies gaat met de carrière van de blondine. Niet best.

Duitsers klaar met Sylvie Meis!

Het eerste wat erover gezegd wordt is dat de presentatrice meer op het strand dan in de spotlights gezien wordt. Evert: “Je ziet toch wel dat de Duitsers letterlijk en figuurlijk een beetje uitgekeken op haar raken. Haar rumoerige privéleven heeft daar zeker aan ten grondslag gelegen. Sylvie heeft het natuurlijk aardig bont gemaakt door ieder jaar met een andere liefde op hetzelfde steigertje te gaan zitten.” Hierin verwijst Evert naar de kortstondige verloving met Charbel Auoad in 2017 en de bruiloft met Niclas Castello in 2020 en alles wat daar tussenin heeft gezeten. Hij vervolgt: “Afgelopen zomer werd ze ingezet in een koppelshow ‘love Island’. De bedoeling was dat haar aanwezigheid dat programma een enorme boost zou geven. Dat was het helemaal niet, de kijkcijfers zijn gehalveerd. Vervolgens plaatst ze wéér een foto van een ander strand. Die Duitsers hebben meer van: ‘Ga maar lekker naar dat strand.’!” Meer vanaf minuut 3:31:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Bridget Maasland is hier naar bed geweest met Donny Roelvink”

Roddelkoning FawryNotSawry heeft laten weten dat volgens hem Bridget Maasland naar bed is geweest met Donny Roelvink. Hij zegt dat hij foto’s heeft gezien van de twee en dat er zeer intieme plaatjes tussenzaten.

Fawry zei dat tijdens de ochtendshow en Barend van Deelen en sidekick Iris Enthoven konden het niet geloven.

Donny had laatst nog flink uitgehaald naar zijn ex en is helemaal klaar met haar. Hij zei onlangs het volgende “Als ik geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg, blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt.” Duidelijk woorden van Donny, die het bericht afsluit met “Je wordt bedankt.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending