Zien: Gaby Blaaser heeft zo te zien de knoppen in volle bloei staan
Connect with us

Celeberties

Zien: Gaby Blaaser heeft zo te zien de knoppen in volle bloei staan

Met een beetje goed voorkomen en zonder al te veel schaamte kan je tegenwoordig stinkend rijk worden met Instagram. Een dame die hier kundig gebruikt van maakt de laatste tijd is Gaby Blaaser.

Ooit te zien in jeugdseries als SpangaS maar tegenwoordig staat ze veelal op foto’s die niet voor kinderogen bestemd zijn. Hoeveel er de afgelopen jaren geknutseld is aan haar lichaam weten we niet. En wij denken dat de 290.000 Insta-volgers dat ook helemaal niet zo boeit.

Was het koud vandaag Gaby?

Als influencer verdien je je geld uiteraard door het promoten van merken. En Gaby weet wel hoe ze de aandacht moet vestigen met één simpele foto…

Celeberties

Wilfred Genee (52) gluurt stiekem in de sportschool naar strak meisje (22)

De 52-jarige Veronica-ster Wilfred Genee heeft dinsdagochtend in de sportschool lange tijd gegluurd naar een meisje van rond de 22 dat er lekker strak uitzag. Dat heeft hij bekend in zijn show op Radio Veronica. Genee kon zijn ogen niet van het meisje afhouden. “Ik zat met een dilemma. Ik was vanochtend op de sportschool en ik ga daar staan trainen en achter mij staat plots een echt prachtige vrouw. Maar echt, een verschrikkelijk mooie vrouw”, aldus de openhartige presentator.

Hij keek er echt even van op. “Dat komt bij ons in de sportschool niet zo heel vaak voor, maar echt dat je denkt van: zó, die is knap. Die ging daar van die squats doen. En een achterwerk van: nou joh, werkelijk waar?”

‘Viezerik’

De ogen van Genee waren gefixeerd op haar achterwerk. “Ik voelde me opgelaten, want je gaat er automatisch toch naar zitten kijken en toen dacht ik: dat moet ik niet doen. Ik draaide me om, maar met al die spiegels zit je er nog steeds naar te kijken. Ik dacht bij mezelf: ben ik nou een viezerik? Kan dit of kan dit niet?”

Genee weet echt niet hoe dit werkt. “Hoe werkt dat nou bij een vrouw in de sportschool die er goed uitziet en lekker strak in d’r kleren zit? Ze had zo’n hele strakke legging aan, waarin je alles zag. Mag je dan als man kijken of ben je dan een klootzak?”

Volgens Céline Huijsmans was het meisje misschien wel aan het flirten met Genee. “Misschien vond ze je wel een lekker ding.”

Genee: “Ik ben op een gegeven moment aan de andere kant van de sportruimte gaan staan.”

Maar, is ze niet een beetje jong? “Het had m’n dochter kunnen zijn. Ik voelde me gewoon schuldig. Het gaat meer automatisch, van: dat ziet er goed uit.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koning Willem-Alexander en Máxima laten niet met zich sollen: ‘We worden bedreigd’

De laatste keer dat het koninklijk paar naar Griekenland trok, zorgde voor heel wat commotie. Maar ook het vakantietripje ervoor ging niet onopgemerkt voorbij.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan minstens twee keer per jaar naar hun buitenverblijf in Griekenland. Ook in augustus trokken ze naar het zonnige gebied.

Van die reis publiceerde het Duitse dagblad Bild foto’s van koningin Máxima in bikini. Ook op sociale media circuleerden de foto’s van Máxima en een ietwat onhandige Willem-Alexander.

Boete bij overtreding

De verspreiding van die foto’s laat het paar niet zomaar aan zich voorbijgaan, aangezien in 2005 een mediacode werd afgekondigd die stelt dat zo’n privéfoto’s niet verspreid mogen worden. Ze stapten dan ook naar de Duitse rechter.

Máxima en Willem-Alexander hebben die rechtszaak nu gewonnen. The Post Online schrijft dat bij overtredingen een boete van 250.000 euro kan worden opgelegd. De uitgever van het blad legde zich neer bij de uitspraak van de rechter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Eloise van Oranje plaatst hele brutale foto met “Koninklijke inkijk”!

Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, juist, dat is haar volledige naam. In de media ook wel vaak simpelweg Eloise van Oranje genoemd dus laten we het daar maar even bij houden.

Deze 18-jarige dame doet iets wat we nog nooit een koninklijk lid hebben zien doen. Dat is namelijk gigantisch actief zijn op social media. De jongedame is al een behoorlijk influencer aan het worden met haar, inmiddels, 200.000 volgers. Maar we gaan het nu eventjes hebben over haar meest recente creatie op haar social media-account.

Eloise van Oranje plaatst “brutale foto”

We weten natuurlijk niet wat haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien, hiervan vinden. Een aantal van de reacties onder haar foto: “Mooi brutaal meisje ben je. !!!” aldus een ruim 40-50-jarige man. Een andere reactie: “we hebben inkijk uwe hoogheid”. Zie foto hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending