Zien: Georgina Verbaan uitgekotst na walgelijke uitspraak
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Georgina Verbaan uitgekotst na walgelijke uitspraak

Gisteren was er een gijzeling gaande in de Apple Store in Amsterdam. Het was een aantal uur onzeker over de gegijzelde er zonder kleerscheuren vanaf zou komen. Gelukkig wist hij op een gegeven moment een kans te zien om naar buiten te rennen. Alleen kwam de gijzelnemer met een machinegeweer achter hem aan rennen. De politie reageerde adequaat en reed de gijzelnemer keihard aan. Iedereen kan dus opgelucht adem halen zou je denken.

Maar Georgina Verbaan dacht daar anders over en die vond het vreselijk dat de politie de gijzelnemer keihard aanreed.

Georgina zei op Twitter het volgende:

,,Bizarre avond. Toch ook heel naar dat die man is aangereden”

Dit werd haar niet in dank afgenomen. Veel mensen reageerde woedend op Georgina en snapte niet wat haar bezielde. Georgina was kennelijk de gegijzelde die urenlang een wapen tegen ze hoofd kreeg en alle werknemers die zich urenlang moesten verstoppen in de winkel en vreesde voor hun leven vergeten.

Georgina kreeg dan ook heel veel kritiek te verwerken op Twitter. Hieronder een aantal reactie’s:

Celeberties

Ernstige zorgen om Mattie Valk: “Wat is er gebeurd?”

Mattie Valk is iedere ochtend te horen, samen met Marieke Elsinga, op Qmusic. De twee zijn een onwijs succesvol duo op de radio en hebben afgelopen januari zelfs nog de Gouden Radioring gewonnen. Wanneer je de radio aanzet, ergens tussen 6 en 10 uur in de ochtend, dan is de kans groot dat je de stem van Mattie hoort.

Vaste luisteraars is echter wat opgevallen de afgelopen dagen, Mattie was afwezig. De radiozender moet het al een paar dagen zonder de geliefde radiomaker doen en fans maken zich zorgen. Als invaller kwam Kai Merckx tevoorschijn achter de microfoon waar gewoonlijk Mattie zit. Echter kwam er geen mededeling vanuit Marieke of iemand anders over de reden van de afwezigheid van de geliefde radio-dj. Natuurlijk zijn de grote showbizzkanalen gelijk gaan bellen. RTL Boulevard heeft dan ook direct contact opgenomen met het management van Mattie.

Verdrietige reden van afwezigheid Mattie Valk

De manager van Mattie liet RTL Boulevard weten dat de verdrietige reden van zijn afwezigheid te maken heeft met het overlijden van zijn schoonvader. De vader van zijn vriendin is op 69-jarige leeftijd. Mattie heeft hierom besloten om er op dit moment even voor zijn schoonfamilie zijn. Mattie maakt het zelf naar omstandigheden goed, heeft zijn manager laten weten aan Boulevard. De radiomaker heeft wel laten weten, via zijn manager, snel weer aanwezig te zullen zijn. Wanneer dit is is echter nog niet bekend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws over gezondheid Peter Gillis

Gisteren was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa te zien op SBS6. Peter Gillis liet meteen weten dat hij voor zijn gezondheid drastisch moet afvallen. Hij is al een paar keer op de vingers getikt door zijn huisarts. Maar Peter hield een dieet niet echt lang vol. Nu geeft hij zijn jonge vriendin Nicole daar de schuld van. Volgens Peter mest ze hem vet met allemaal ongezonde troep.

Voordat hij Nicole kende is het hem gelukt om maar liefst 45 kilo af te vallen nu dat Nicole het eten verzorgt gaat hem dat niet meer lukken. En dus kijkt Peter naar andere drastische mogelijkheden om zijn buikje kwijt te raken.

Zo overweegt Peter om een maagverkleining te nemen met alles risico’s van dien. Peter wil graag terug naar zijn streefgewicht van 85 kilo en voor hem is de enige mogelijkheid daarvoor een maagverkleining. Maar Nicole ziet dat niet zitten. Nicole laat namelijk weten dat als Peter 85 kilo weegt hij Peter niet meer is. Nicole zegt dat Peter naar 110 kilo moet gaan en dat is dus nog maar 20 kilo afvallen. We zullen zien wat Peter uiteindelijk gaat doen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Angela Groothuizen trekt grote ogen met compleet nieuw gezicht!

Angela Groothuizen heeft onlangs in een interview aangegeven hoe zwaar ze het gehad heeft nadat het uit is gegaan met haar ex. Inmiddels heeft de 62-jarige zangeres laten weten weer volop op de markt te zijn. Ook heeft ze laten weten voornamelijk dates te scoren via Tinder. Ze zegt: “Tinder is een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand van swipen te hebben.

Inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers. Zo’n contact begint met appen, zonder dat ze weten dat ik het ben. En als het op een gegeven moment vertrouwd voelt, schrijf ik: ik moet je wat vertellen, ik heb een bekende kop. Als we dan gaan beeldbellen, zie ik vanzelf of ze daarmee kunnen omgaan of niet.” Er werden natuurlijk gelijk grappen gemaakt of het niet wat voor André Hazes was. Blond én ouder.

Angela Groothuizen, waar ben je?

Dat je je niet naar je leeftijd moet gedragen zoals we gewend zijn, dat laat Angela hiermee wel zien. De blonde zangeres ziet er dan ook nog gigantisch goed uit, zeker voor haar leeftijd. Ze heeft dan ook laten weten veel te daten met jongere mannen: “Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste. Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk.” Echter werden we vandaag opgeschrokken door een foto van Angela op haar Instagram waar ze wel érg jong op leek. Wat er precies aan de hand is kunnen we niet zeggen, maar het lijkt erop dat de zangeres gehackt is. Of ze het account met 123.000 volgers terug gaat krijgen van ‘Erica’ weten we niet. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Trending