ZIEN: Gerard Joling rijdt auto in eigen garage in de prak
Connect with us

Meest bekeken

ZIEN: Gerard Joling rijdt auto in eigen garage in de prak

Gerard Joling leed een dom ongeluk met zijn auto. In zijn eigen garage knalde hij tegen een pilaar waardoor zijn autoruit aan diggelen ligt.

In zijn nieuwste vlog legt hij uit: “Rijd ik m’n ruit kapot tegen een blok beton in de parkeergarage.” Nu kraakt de ruit enorm. Ook op de video is dat goed te horen. “Daar ben ik dan toch weer doodziek van”, geeft de zanger nog mee.

Flink geschrokken

Daarna begint hij de gebarsten ruit weer te filmen. Je kunt inderdaad niet naast het groot gat in de ruit zien. Geer legt uit: “Dat heb ik weer. Ik had m’n zonnebril op, ik kon het niet goed zien en toen, BAM. Het knettert nog gewoon na, nou ik ook.”

Meest bekeken

Zien: Wesley Sneijder “dikzak” genoemd door verslaggever op TV

Wesley Sneijders is sinds hij gestopt is als profvoetballer iets gegroeid in de breedte. Iets waar de ‘Vlaamse Sporza’-commentator even van schrikt.

Sterker nog, hij herkende de oud-voetballer niet eens.

Aangekomen
Wesley kwam in beeld tijdens het afscheid van zijn oud-ploeggenoot de 37-jarige Goran Pandev (Noord-Macedonië). ‘Is dat Wesley Sneijder? Die heeft niet veel getraind de laatste tijd’, zegt hij lachend.

Yolanthe
Wesley is de laatste tijd weer vaker te zien op de televisie nu Oranje meedoet in het EK geeft hij vaak commentaar bij de NOS. Daarnaast heeft hij op dit moment een belangrijk doel voor ogen: zijn ex Yolanthe voor zich terugwinnen.

Belangrijkste doel
‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. Maar ik zal er hard voor moeten knokken’, zei hij in een interview met Frank Evenblij in Villa Oranje.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zijn Viktor Verhulst en Sarah Puttemans nog een koppel? Viktor geeft nu zelf een update

Viktor Verhulst heeft sinds enkele maanden een nieuwe vriendin. In februari bevestigde hij zijn relatie zelf via Instagram.

Viktor Verhulst had lange tijd geen serieuze relatie sinds zijn breuk met Marthe De Pillecyn van K3. Enkele maanden geleden sloeg de vonk dan toch over met Sarah Puttemans.

Viktor en Sarah houden hun relatie privé. Interviews gaven ze nog niet en foto’s van de twee zijn erg schaars. Toch is de liefde nog steeds erg groot.

De afgelopen weken bevond Viktor zich met zijn familie in Saint-Tropez. Daar namen ze het tweede seizoen van ‘ De Verhulstjes’ op. Ondertussen trok Viktor naar Spanje voor de opnames van ‘ Temptation Island: Love or Leave’. Ook Sarah bevindt zich in Spaanse sferen. Zij is op Ibiza.

Met een reactie op een recente foto van Sarah, laat Viktor duidelijk weten dat hij zijn vriendin mist. “Hey”, reageert Viktor gevolgd door een hartje.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

André Hazes maakt zich vervelende bedenking over zijn vriendin Sarah van Soelen: “Bloedirritant”

André Hazes is al enkele weken dolverliefd op Sarah van Soelen. Ze gaan binnenkort samenwonen.

André Hazes en Sarah van Soelen kochten een appartement in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Voorlopig wonen ze in het ouderlijke huis van Sarah. Daar kon het koppel al proeven van het samenwonen.

Het samenwonen met Sarah bevalt André enorm. “Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken”, geeft André toe in zijn column voor Veronica Superguide.

Op één vlak heeft André wel medelijden met Sarah: hij kan niet tegen stilte. “Ook ‘s nachts niet. Dan moet de tv zacht aan op de achtergrond. Meestal zet ik Planet Earth of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!”, aldus André.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending