ZIEN: Gezicht van Dionne Stax plots strak van de ingespoten botox!
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Gezicht van Dionne Stax plots strak van de ingespoten botox!

Sommige vrouwen hebben van nature al genoeg schoonheid. Andere denken daar een heleboel middelen voor nodig te hebben.

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal om je gezicht er compleet anders uit te laten zien voor de media. Influencers hebben daar vooral een handje van maar ook veel BN’ers zoals actrices kunnen er wat van.

Maar bij een presentatrice als Dionne Stax zou je toch hopen dat ze nooit die weg in zal slaan zoals al zovele.

Dionne Stax vol botox!

Gelukkig is het niet echt, het is een photoshop die laat zien hoe Dionne met botox eruit zal zien. Nu is dat nog niet nodig, maar het geeft voor later wel een goede blik op hoe ze eruit zal zien als ze dat wél zou doen. Dionne moest lachen om de photoshop.

Celeberties

Zien: Het jurkje van Anna Nooshin had iets teveel inkijk voor op Instagram!

Anna Nooshin, voor sommige totaal onbekend, voor de jongere generatie juist weer niet. De brunette is bekend geworden door haar vlogs en social media kanalen. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld ruim 1 miljoen volgers. Wat best een flinke “speler” is dus voor Nederlandse begrippen.

Ondertussen heeft ze al verschillende klussen voor de televisie gedaan zoals ‘Mooier wordt het niet’, haar vierdelige serie op NPO3. Maar je kunt haar ook kennen van RTL programma Holland’s Next Top Model als jurylid en adviseuse op het gebied van sociale media of van haar deelname aan Expeditie Robinson in 2016.

Anna Nooshin en haar nipslip!

Maar waar we haar allemaal het liefst van kennen zijn natuurlijk haar foto’s op social media. Dat zijn namelijk niet de minste foto’s kunnen we je vertellen. Onlangs heeft ze een fotoshoot gehad in Hotel Jakarta in Amsterdam met fotograaf Stijn de Vries. En dat ging er niet heel preuts aan toe gezien foto 3 (even swipen)!

View this post on Instagram

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Gaby Blaaser heeft zo te zien de knoppen in volle bloei staan

Met een beetje goed voorkomen en zonder al te veel schaamte kan je tegenwoordig stinkend rijk worden met Instagram. Een dame die hier kundig gebruikt van maakt de laatste tijd is Gaby Blaaser.

Ooit te zien in jeugdseries als SpangaS maar tegenwoordig staat ze veelal op foto’s die niet voor kinderogen bestemd zijn. Hoeveel er de afgelopen jaren geknutseld is aan haar lichaam weten we niet. En wij denken dat de 290.000 Insta-volgers dat ook helemaal niet zo boeit.

Was het koud vandaag Gaby?

Als influencer verdien je je geld uiteraard door het promoten van merken. En Gaby weet wel hoe ze de aandacht moet vestigen met één simpele foto…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wilfred Genee (52) gluurt stiekem in de sportschool naar strak meisje (22)

De 52-jarige Veronica-ster Wilfred Genee heeft dinsdagochtend in de sportschool lange tijd gegluurd naar een meisje van rond de 22 dat er lekker strak uitzag. Dat heeft hij bekend in zijn show op Radio Veronica. Genee kon zijn ogen niet van het meisje afhouden. “Ik zat met een dilemma. Ik was vanochtend op de sportschool en ik ga daar staan trainen en achter mij staat plots een echt prachtige vrouw. Maar echt, een verschrikkelijk mooie vrouw”, aldus de openhartige presentator.

Hij keek er echt even van op. “Dat komt bij ons in de sportschool niet zo heel vaak voor, maar echt dat je denkt van: zó, die is knap. Die ging daar van die squats doen. En een achterwerk van: nou joh, werkelijk waar?”

‘Viezerik’

De ogen van Genee waren gefixeerd op haar achterwerk. “Ik voelde me opgelaten, want je gaat er automatisch toch naar zitten kijken en toen dacht ik: dat moet ik niet doen. Ik draaide me om, maar met al die spiegels zit je er nog steeds naar te kijken. Ik dacht bij mezelf: ben ik nou een viezerik? Kan dit of kan dit niet?”

Genee weet echt niet hoe dit werkt. “Hoe werkt dat nou bij een vrouw in de sportschool die er goed uitziet en lekker strak in d’r kleren zit? Ze had zo’n hele strakke legging aan, waarin je alles zag. Mag je dan als man kijken of ben je dan een klootzak?”

Volgens Céline Huijsmans was het meisje misschien wel aan het flirten met Genee. “Misschien vond ze je wel een lekker ding.”

Genee: “Ik ben op een gegeven moment aan de andere kant van de sportruimte gaan staan.”

Maar, is ze niet een beetje jong? “Het had m’n dochter kunnen zijn. Ik voelde me gewoon schuldig. Het gaat meer automatisch, van: dat ziet er goed uit.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending