Zien: Giel Beelen heeft nieuwe vriendin
Connect with us

Celeberties

Zien: Giel Beelen heeft nieuwe vriendin

De 43 jarige radio dj heeft de 17 jaar jongere Romy aan de haak geslagen. Romy is model en werkt ook bij de radio. Het is niet bekend hoe de twee elkaar kennen, maar het lijkt erop dat het te maken heeft met Giel Beelen zijn nieuwe levensstijl. Giel probeert namelijk zo gezond mogelijk te leven en zit ook helemaal in de meditatie en yoga. Romy is hier ook fan van is te lezen in haar profiel op Instagram.

Hiervoor had Giel Beelen nog een kortstondige relatie met Malou. Malou was Giel zijn date toen hij meedeed aan het programma First Dates Vips.

Hieronder de foto van Giel en zijn nieuwe vriendin Romy.

Celeberties

Zien: Andre Hazes kijkt veel te diep in het glaasje

Gisteren was Julia het zusje van Sarah jarig. Julia werd 19 jaar en dat werd flink gevierd door familie en vrienden in cafe The City in Rotterdam. Het was echt een flinke party waar de drank rijkelijk vloeide. Op een gegeven moment kon de schoonvader van Andre niet meer. Hij had veel te veel gedronken en belande helemaal de weg kwijt op een kruk, maar dat hebben we natuurlijk eerder gezien.

Van Andre Hazes zijn onderstaande beelden opgedoken. Ook Andre had volgens een ingewijde veel te diep in het glaasje gekeken. Hij kon bijna niet meer op zijn benen staan en valt midden op de dansvloer weg. Het lukt hem zelfs niet meer om mee te zingen met de muziek.

Dat Sarah als ex drugs en drankverslaafde zo van de drank kan afblijven op dit feestje knap hoor. Wij hebben geen beelden gezien dat Sarah een alcoholische versnapering nam, maar desalniettemin lijkt het voor haar herstel toch niet echt handig dat je hele familie zich klem zuipt. En dat je vader en je vriend Andre zoveel drinken dat ze helemaal out gaan.

Bekijk hieronder de twee filmpjes. In het eerste filmpje staat Andre Hazes helemaal van de wereld op de dansvloer en het tweede filmpje is van een paar uur daarvoor toen hij nog helemaal los kon gaan met zijn schoonouders.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland geeft heftig nieuws over avond van aanslag op Peter R. de Vries

In haar podcast Bridget and friends chickchat heeft Bridget Maasland samen met collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella het deze week over de aanslag op Peter R. de Vries. De drie dames weten eigenlijk niet zo goed hoe ze de – normaal zo gezellige – podcast moeten beginnen, maar besluiten toch gezamelijk over het vreselijke incident te praten.

Bridget Maasland postte na de aanslag wel een bericht op Instagram, maar in haar podcast Bridget and friends chickchat doet ze voor het eerst een boekje open over de aanslag. Bridget was op de dag van de aanslag ziek en daarom moest Marieke Elsinga plots invallen.

Onwerkelijk

Zo zegt Bridget dat collega Clarice Stenger, misdaaddeskunidge bij RTL Boulevard, direct op de fiets naar haar toe is gekomen. ‘Die had mij huilend aan de telefoon. Ik was ziek thuis en woon vijf minuten bij de studio vandaan. Ik had eigenlijk heel erg de neiging om ernaar toe te gaan, maar ik wilde niet in de weg lopen. Er ging zoveel door mijn hoofd. Toen zei Clarice: ‘Jij moet nu niet alleen zijn, ik kom naar je toe.’ Toen hebben we hier het nieuws gevolgd. Dat was heel onwerkelijk. Net alsof het niet echt was.’

Hand

Na de het incident wilde de hoofdredactrice gelijk naar Peter toe: ‘Iemand moet zijn hand vasthouden. Zo van: hij mag daar niet alleen liggen. Heel lief, iemand uit de buurt heeft dat ook gedaan’, vertelt Bridget openhartig. De redactie van het programma is nog steeds op zoek naar de vrouw die de hand van De Vries vasthield tot de ambulance arriveerde.

Bloemen

Onlangs bezocht Bridget de bloemenzee voor Peter R. de Vries samen met haar zoon Mees. Daar staken ze een kaarsje voor hem op. De Instagrampost luidt: ‘Liever rechtop sterven dan op mijn knieën leven!’, net zoals de tatoeage die Peter op zijn lichaam heeft staan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Het doet Monique Westenberg veel pijn als ze ziet wat André Hazes doet met Sarah’

André Hazes kan zijn geluk niet op met Sarah van Soelen. De twee gaan nu ook samenwonen.

André Hazes deelt ook regelmatig foto’s van hen op zijn Instagram. Het zijn foto’s die ook zijn ex-verloofde Monique Westenberg te zien krijgt.

Het blad ‘Weekend’ schrijft dat Monique Westenberg het daar nog steeds heel moeilijk mee heeft. Ze raadpleegde ook al een therapeut.

Nog niet zolang geleden brachten André Hazes en Sarah van Soelen een bezoek aan een bekende Antwerpse juwelier, staat er te lezen in ‘Weekend’.

Sarah draagt nu een ketting met André’s naam op. De juwelier deelde ook foto’s op de sociale media van André die de winkel bezocht.

Opvallend is dat Monique de juwelier meteen ontvolgd heeft op de sociale media toen ze die foto zag. Er zijn geruchten dat hetzelfde juwelier is als waar André ook al met Monique ging zien voor een verlovingsring, al ontkent men dit wel bij de juwelier zelf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending