Zien: “Glennis Grace en rapper Lil Kleine brengen samen nummer uit!”
Connect with us

Celeberties

Zien: “Glennis Grace en rapper Lil Kleine brengen samen nummer uit!”

Het was weer een rustige zondagavond in Nederland. Glennis Grace zit in de bak, samen met Lil Kleine. Ook Nilüfer Gündoğan, een Nederlandse politica van Volt Europa, is geschorst vanwege grensoverschrijdend gedrag. Dat is natuurlijk ongelooflijk triest en heftig. De rapper zou zijn vriendin aan de haren uit de auto gesleurd hebben.

Ook zou hij haar hoofd tussen de portier hebben geklemd. Mevrouw Grace zou Jumbo-medewerkers mishandeld hebben en een soort knokploeg hebben opgetrommeld om haar te helpen. Waarom het Kamerlid geschortst is is trot nu toe nog onbekend. Zelf heeft ze ook laten weten niet te weten waar de beschuldigingen vandaan komen: “Ik weet niks en mag blijkbaar niks weten…” De grappen die op Twitter voorbij komen gaan dan ook voornamelijk over de twee oud-coaches van The Voice. Het feit dat deze twee óók al banden hebben met het omstreden programma maakt het allemaal nog heftiger natuurlijk.

Glennis Grace en Lil Kleine vormen goed duet!

Zowel de zangeres als de rapper zouden volgens verschillende bronnen mogelijk op het zelfde politiebureau vast zitten. We weten natuurlijk niet hoeveel ruimte er tussen deze politiecelletjes zit, maar de kans bestaat dat ze elkaar gezien hebben. En dat is natuurlijk voer voor ontelbaar grappen op Twitter. Het album van de rapper dat nu overal op nummer één staat gaat namelijk over de incidenten op Ibiza. Wellicht dat de rapper over de huidige situatie weer een album kan maken, dit keer met Glennis erbij. Er zijn al wat nummers bedacht zoals “Een eenzame Kerst” en “Wij slaan ons overal doorheen!“. Ook is de titel van het album al bedacht:

Celeberties

Schokkend nieuws na vermeende mishandeling door Lil Kleine

Verschillende bekende Nederlanders hebben zondagavond geschokt gereageerd op bewakingsbeelden waarop te zien zou zijn dat Lil Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes mishandelt. Onder anderen Jim Bakkum en Miljuschka Witzenhausen lieten zich op social media uit over de beelden die Yvonne Coldeweijer deelde via haar juicekanaal Life of Yvonne. Lil Kleine is zondagavond aangehouden op verdenking van mishandeling.

‘Even voor alle duidelijkheid: wat een vrouw ook tegen je zegt en hoe kwaad ze je ook maakt, fysiek blijf je te allen tijde met je poten van haar af’, stelt Bakkum, die in zijn bericht Lil Kleine niet bij naam noemt, maar refereert aan de bewakingsbeelden. Daarop lijkt te zien dat de rapper zijn vriendin aan haar haren uit een auto trekt en haar hoofd tussen de autodeur klemt. ‘Ik was echt in shock na het zien van deze beelden, wat een disrespect naar in het algemeen de vrouw, maar in dit geval naar de MOEDER VAN JE KIND. Kappen man…’

Witzenhausen stelt dat haar maag omdraaide na het zien van de ‘heftige mishandeling’. ‘We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het’, verwijst Witzenhausen naar een vermeend eerder incident tussen Lil Kleine en Vaes. De rapper zou Vaes vorig jaar mei op Ibiza hebben mishandeld. In een video ontkende de influencer dat er sprake was van fysiek geweld.

Album

Lil Kleine bracht onlangs een nieuw album uit waarop hij rapt over zijn relatie met Vaes, met wie hij een 2-jarige zoon heeft. “Het treurige is, de vorige keer dat er een geweldsincident was tussen Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie, maakte Lil Kleine er een album over”, twitterde Luuk Ikink. “Dat album staat nu overal op nummer 1.”

Niet alleen bekende Nederlanders reageerden geschokt op de beelden. Lil Kleine was zondagavond al snel trending topic op Twitter, evenals zijn bijnaam Pauperkabouter. Die gaf cabaretier Peter Pannekoek de rapper in zijn oudejaarsconference, waarin ook hij het incident op Ibiza aanhaalde.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Kelly Piquet deelt liefdesfoto met andere man

Kelly Piquet deelde een intieme foto met een andere man en schreef er een hartje bij. Toch leek het niet helemaal de bedoeling dat de foto online kwam, want Kelly verwijderde het direct weer uit Instagram Stories. Wie is deze mysterieuze man?

Op de foto die Kelly deelde was een arm van een man te zien. Omdat ze er een hartje bij schreef, zou de man een dierbare van haar moeten zijn. Maar omdat Kelly de foto vrijwel direct weer verwijderde, lijkt het onwaarschijnlijk dat het een familielid is. Fans blijven zitten met de vraag: waarom deelt Kelly een intieme foto met een andere man dan Max?

Is DIT de man op de foto?

Nadat de foto werd geplaatst, stroomde social media vol met geruchten. Want als de man op de foto Max niet is, wie is het dan wel? Bij fans komt al snel de naam Alexandre Negrão naar boven, een GP2 coureur met de bijnaam Xandi. Hij rijdt bij het Minardi Piquet Sports, dat mede werd opgericht door Nelson Piquet, de vader van Kelly.

Geruchten

Wat Kelly daadwerkelijk met deze ‘liefdesfoto’ bedoelt blijft onduidelijk, maar de man op de foto lijkt in ieder geval niet Max te zijn. Onlangs gingen er nog hardnekkige geruchten rond over Kelly en Max, want Kelly zou hem bedrogen hebben op haar verjaardag.

Ook zeiden fans al eerder dat Max tweede keus voor Kelly was. Voordat ze Max leerde kennen, zou ze namelijk al contact hebben gezocht met de F1-coureurs Daniel Ricciardo en Lando Norris. Is Alexandre Negrão één van de coureurs waar Kelly ook interesse in heeft gehad?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Schokkende beelden: Lil Kleine mishandeld opnieuw Jaimie Vaes en klemt haar hoofd tussen de deur

Op het internet gaan er zojuist heftige beelden rond waarin rapper Lil Kleine tijdens een ruzie met zijn vriendin Jaimie Vaes te zien zou zijn. Deze beelden werden door juice kanaal Life of Yvonne online gedeeld.

Veel is er niet bekend over de situatie eromheen en de context van de vermeende ruzie, maar de beelden liegen er niet om. Life of Yvonne beschreef de beelden als volgt:

“TRIGGER ALERT. De volgende beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Het gaat om beelden van gisteravond. Lil Kleine krijgt op straat ruzie met zijn vriendin Jaimie Vaes. Hij trekt haar uit de auto en klemt haar hoofd tussen de deur.

Ik wil dit posten omdat ik denk dat het tijd vindt voor Jaimie om afscheid te nemen, omdat deze situatie voor haar en haar zoontje niet meer veilig is.”

Doorgaan met lezen

Trending