Zien: Goed bezig, met ál deze dames heeft Jan Smit het bed gedeeld:
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Goed bezig, met ál deze dames heeft Jan Smit het bed gedeeld:

Jan Smit, een van de grootste volkszanger van Nederland toch wel. En natuurlijk heeft hij ook de nodige vriendinnetjes gehad. Sinds 2009 is Smit samen met de Volendamse Liza Plat. De twee trouwden op 11 november 2011 op het eiland Sint Maarten. Smit en Plat hebben samen een dochter en een zoon.

Maar uiteraard heeft de zanger een hoop andere dames in zijn leven gehad. En die gaan we eens even voor je opsommen want dat heeft hij behoorlijk goed voor elkaar gehad!

De vriendinnetjes van Jan Smit

Natuurlijk beginnen we met zijn huidige vriendin waar hij twee kinderen mee heeft. Onder de video gaan we verder met het lijstje van Jan Smit!

1. Liza Plat

2. Ellemieke Vermolen

3. Yolanthe Cabau

Celeberties

Lil’ Kleine gearresteerd door de Spaanse politie: ‘Jaimie Vaes ernstig gewond’

Wat er precies is voorgevallen wordt nog onderzocht. Volgens ooggetuigen kwam Jaimie Vaes, de moeder van hun zoontje Lío, gewond en bebloed de lobby van de nieuwe hotspot binnen rennen, waarna de receptionist de politie waarschuwde. Ook haar kleding zou zijn gescheurd en de kamer van het stel bleek helemaal vernield.

De politie heeft de artiest, die zich ergens in het pand zou hebben verstopt, meegenomen. Sindsdien zit hij vast.

Zijn Nederlandse advocaat Nienke Hoogervorst laat aan Privé weten geen commentaar te kunnen of mogen geven.

Bron: Telegraaf, Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Jurk van Chantal Janzen voor finale Songfestival gaat stoutste verwachtingen te boven!

Chantal Janzen heeft met de éérste halve finale van het Eurovisie Songfestival de lat gelijk torenhoog gelegd. Tenminste, wat jurken betreft. Naast dat ze het geweldig deed voor de camera en vlekkeloos Engels en Frans wist te spreken was er meer opvallends aan de blondine. Twitter stond bomvol met reacties over haar jurk die nogal veel prijsgaf. Niets erg aan natuurlijk, maar opvallend bleek het zeker.

De jurk die ze droeg tijdens de twééde ronde was wat kind-vriendelijker om het zo maar te noemen. In ieder geval zijn we met z’n alle natuurlijk razend benieuwd wat voor outfit het vanavond tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival gaat worden. De verwachtingen zijn hoog!

Chantal Janzen gaat ervoor tijdens Songfestival

En zelfs die torenhoge verwachtingen weet Chantal ruimschoots te overtreffen met een gouden jurk. Op haar social media heeft ze inmiddels al een foto geplaatst van de jurk die ze gaat dragen zoals dat blijkbaar voor ieder outfit gaat van de presentatoren en presentatrices. Ze schrijft erbij: “Official press-release. Ok, it’s time for dessert. Hereby my look & dress for the Grand Final of the Eurovision Song Contest 2021. David Laport you made a goddess dress, in my opinion.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prins Harry zwaar aan de drank en de drugs

Prins Harry greep naar de drugs en alcohol vanwege zijn mentale problemen. Dat bekent hij in de eerste aflevering van de documentaire ‘The Me You Can’t See’ in samenwerking met Oprah Winfrey.

Een openhartige Harry: “Ik was bereid om te drinken, ik was bereid om drugs te nemen, ik was bereid om dingen te doen waardoor ik minder zou voelen. Wellicht dronk ik op een vrijdag- of zaterdagavond de hoeveelheid voor een week.”

Hij vervolgt: “Ik dronk niet omdat ik ervan genoot, maar omdat ik iets probeerde te maskeren.” Harry kreeg mentale problemen als gevolg van zijn koninklijke opdrachten. De tijd van zijn 28e tot zijn 32e beschrijft hij als een ware nachtmerrie. “Zelfs nog voor ik naar buiten ging baadde ik al in het zweet en ging mijn hart tekeer. Ik ging in een vecht- of vluchtmodus.”

Uithaal naar familie

Harry onderstreept het belang van therapie. Vier jaar geleden ging hij op aandringen van zijn vrouw Meghan in therapie. De prins haalt opnieuw fors uit naar zijn familie. Hij zegt dat zijn familie hem compleet negeerde toen ze opgejaagd wild waren voor de pers. Harry heeft het dan over de periode waarin zijn relatie met Meghan aan het licht kwam. “Ik voelde me compleet hulpeloos. Ik dacht dat mijn familie me zou helpen. Maar elke vraag, verzoek, waarschuwing, wat dan ook, werd totaal doodgezwegen of genegeerd.”

De prins zegt dat Meghan inderdaad dacht aan suïcide, maar het niet deed vanwege hem. Meghan wist hoe oneerlijk het zou zijn na alles wat Harry met zijn moeder had meegemaakt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending