Zien: ‘Goed nieuws voor neergeschoten Peter R. de Vries’
Connect with us

Celeberties

Zien: ‘Goed nieuws voor neergeschoten Peter R. de Vries’

Het streefbedrag van 1 miljoen euro is opgehaald voor de vermissingszaak van Tanja Groen. Dat heeft Simon Vuyk, bestuurslid van Stichting De Gouden Tip, dinsdagavond bekendgemaakt in het programma Op1.

De actie werd opgezet door Peter R. de Vries, voorzitter van de stichting. Het geld is bedoeld als beloning voor de tip die leidt naar de opsporing van de sinds 1993 vermiste studente.

Bij de start van het programma deelde Vuyk de tussenstand van dat moment: 1.167.000 euro. Het bereiken van het streefbedrag noemt het bestuurslid “van grote betekenis tegenover wat er met Peter is gebeurd”. Want: “Als iemand in staat is om kleine kansen te grijpen, is hij het wel.”

Vuyk benadrukt dat er nog steeds gedoneerd kan worden. Al het geld dat bovenop de 1 miljoen voor de zaak van Groen wordt opgehaald, kan gebruikt worden om andere vermissingszaken op te lossen.

Droom

De zaak van de destijds 18-jarige studente van de Universiteit Maastricht kreeg afgelopen week meerdere keren de aandacht nadat De Vries na zijn televisieoptreden bij RTL Boulevard werd neergeschoten in Amsterdam. Dinsdagavond wijdde het programma Tijd voor MAX de hele uitzending aan de vermissingszaak. Daarin waren ook de kinderen van De Vries, Kelly en Royce, te zien.

Celeberties

Stralende Sylvie Meis showt haar bikinibody op Ibiza

Sylvie Meis is op dit moment aan het genieten op Ibiza. Daar is ze samen met manlief Niclas en haar zoon Damián. En haar volgers kunnen genieten van alle vakantiekiekjes. En daar zat ook een geweldige foto bij van haar afgetrainde bikinilijf.

Zo deelt ze onderstaande foto met haar volgers. “Golden hour”, aldus Sylvie.

Sylvie krijgt enorm veel reacties! Hier een greep uit de comments: “Beauty”, “Jouw lichaam… is WOW!”, “Wat een body…” En zo nog 100 andere leuke reacties!

En wij geven hun groot gelijk, want ze ziet er nog steeds prachtig uit! Benieuwd naar de foto? Bekijk die hieronder!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Liefdespartner Peter R. de Vries reageert voor het eerst

Niet alleen de kinderen van Peter R. de Vries, Kelly en Royce, hebben dinsdagavond hun medewerking verleend aan de Tijd voor MAX-special Breng Tanja Thuis, ook de liefdespartner van de misdaadverslaggever liet van zich horen.

Criminoloog Simon Vuyk, die al meer dan dertig jaar met Peter R. de Vries samenwerkt, las op haar verzoek een brief van haar voor. “Ze zijn echt al 6 jaar samen en ze wil zo graag middels dit briefje onderdeel zijn van de actie”, vertelde Simon zichtbaar emotioneel en begon vervolgens voor te lezen:

“Alles wat mijn liefste Peter doet, doet hij met liefde en toewijding. Zo ook voor De Gouden Tip waar hij de laatste maanden heel druk mee was. Ook toen we laatst, na lange tijd, een weekendje weggingen. Naast een klein koffertje met zijn spullen, nam hij de actie voor Tanja in gedachten mee. Zijn vastberadenheid en nooit opgeven, dat is uniek en maakt hem tot wie hij is. Maar Peter is vooral een en al liefde…

Hoe mooi zou het zijn, als zijn droom om 1 miljoen euro bij elkaar te verzamelen uitkomt en de ouders van Tanja Groen, die al zoveel jaren in onzekerheid zitten, eindelijk het antwoord krijgen op die ene vraag: ‘Waar is onze dochter?’ en dat Tanja eindelijk weer thuiskomt.”

Medische situatie

De kinderen van Peter R. de Vries bedankten in het programma voor alle steun die zij hebben ontvangen na de aanslag op hun vader een week eerder. “Dank voor de fantastisch mooie woorden, bloemen, kaarten en kaarsjes die jullie voor onze vader branden”, zei dochter Kelly in de boodschap, die zij samen met haar broer Royce insprak.

Een update over zijn medische situatie gaven ze niet. “Daarover is nog heel veel onzeker, en daar kunnen we dus ook nog niet zo heel veel over vertellen”, aldus Kelly in het televisieprogramma, dat dinsdagavond volledig gewijd was aan de vermissingszaak van Tanja Groen waarvoor haar vader zich inzet. In haar dankwoord stond Kelly ook stil bij het “fantastische werk” dat doktoren en verpleegkundigen aan de misdaadjournalist leveren.

Zoon Royce stond stil bij de enorme aandacht die de zaak van de sinds 1993 vermiste 18-jarige studente Tanja Groen en Stichting De Gouden Tip de afgelopen dagen heeft gekregen. “De afgelopen maanden is mijn vader dag en nacht met de stichting bezig geweest. Het is een droom van onze vader om deze zaak en vele andere zaken tot een oplossing te brengen”, zei hij. “Laten we samen zorgen deze droom werkelijkheid te laten worden.”

1 Miljoen euro

Later in het programma Tijd voor MAX werd een nieuwe tussenstand bekendgemaakt over het donatiebedrag voor Stichting De Gouden Tip. Daar is sinds de aanslag op De Vries veel geld gedoneerd en het streefbedrag van 1 miljoen euro is inmiddels opgehaald.

Peter R. de Vries werd vorige week dinsdag in Amsterdam neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat, kort na een uitzending van RTL Boulevard. De misdaadverslaggever raakte zwaargewond bij het schietincident.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes maakt Sarah van Soelen compleet belachelijk

André Hazes houdt ervan om zijn vriendin Sarah van Soelen op tijd en stond flink belachelijk te maken.

Nu was het weer van dat. Op zijn Instagram Stories deelt de zanger enkele filmpjes waarin hij zijn nieuwe vlam zwaar voor schut zet.

Helemaal terug

Na alle negatieve aandacht van de afgelopen weken laste André Hazes even een sociale mediapauze in. Die was slechts van korte duur, want nu deelt hij werkelijk weer alle details van zijn leven met zijn volgers.

Momenteel geniet de zanger van een vakantie met Sarah. Toch kan hij het niet laten om haar zwaar voor paal te zetten. Hij ontdekte weer enkele gloednieuwe filters en testte die op Sarah. Nu ging hij toch iets te ver. De filters zorgen ervoor dat Sarah een opgezwollen gezicht en gigantische neus krijgt. Hij vindt het zelf zo grappig dat hij het resultaat op Instagram gooit.

(Bekijk de video onderaan dit artikel)

Sarah

 

Altijd vreten

André schrijft bij de kiekjes van het etentje: “Altijd aan het eten!” Daarmee doelt hij natuurlijk op de plotseling wel heel bolle wangen van Sarah. Dat de influencer het toch niet zo grappig vindt, blijkt uit het feit dat ze het niet zelf deelt, wat ze normaal wel doet met de video’s van haar beroemde vriend.

Doorgaan met lezen

Trending