Zien: Hartverscheurende foto van Maan zorgt voor huilende mannelijke fans!
Connect with us

Celeberties

Zien: Hartverscheurende foto van Maan zorgt voor huilende mannelijke fans!

Maan is een van de meest begeerde vrouwelijke artiesten van dit moment in Nederland. Wanneer je optreedt op een festival waar de zanger optreedt, zul je hordes jonge mensen zien kijken. Het maakt niet uit of ze van muziek houden of niet. De zangeres is zelf ook goed genoeg om geen enkel optreden te willen missen. De breuk van de zangeres met Tony Junior een paar jaar geleden maakt het des te interessanter om naar te kijken. Daarnaast verraste De Steenwinkel het publiek ook keer op keer met de meest opvallende outfits, passend bij dit warme zomerweer. De afgelopen dagen zijn er echter ontwikkelingen geweest die veel fans elke nacht wakker en bezweet zouden kunnen houden.

Droom van een toekomst met Moon to the Moon!

Yvonne Coldeweijer leerde van enkele spionnen dat onze favoriete zangeres een nieuw vriendje krijgt. Coldeweijer stelt in een nieuwe post: “Cycle fieeewww! BLAAS LIEFDE. De Steenwinkel lijkt met deze man te daten. Zijn naam is Karel en hij is lid van de groep Goldband. Gisteren zijn ze met een groep gespot bij Parada in Den Haag. De geliefden waren daar aan het zingen in de stille discotheek.

Dit is natuurlijk verschrikkelijk nieuws voor alle mannelijke Moon-fans. Dit kan natuurlijk nog steeds slechts een gerucht zijn, misschien was het van korte duur. Maar kijk dan uit voor destructieve opnamen die je toekomst met de maan in één val verbrijzelen. Agenten van Coldeweijer zeiden: “Het is al een tijdje aan de gang. Twee maanden geleden liep ik hand in hand over de magere brug. Een hartverscheurend intieme foto van het paar volgt:

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending