Zien: Heftige ruzie tussen Monique Westenberg en buurvrouw
Connect with us

Celeberties

Zien: Heftige ruzie tussen Monique Westenberg en buurvrouw

Monique de ex van Andre Hazes kreeg eerder nog kritiek te verwerken van de basisschooljuf van kleine Dre. En dat is blijkbaar niet de enigste vrouw die kritiek op Monique heeft, want Monique plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account en daaruit blijkt dat ze ook al ruzie heeft met haar buurvrouw.

De ruzie zou gaan om een steiger. Monique had in een eerder bericht blijkbaar iets negatiefs gezegd over de steiger van deze buurvrouw. Dit pikte deze buurvrouw niet en de volgende ochtend belde ze aan bij Monique en kwam ze verhaal halen.

Monique zegt er het volgende over:

”Gisteren poste ik deze foto met een grapje over de steiger aan de overkant. Deze wordt al jaren niet meer gebruikt omdat je anders wel hele natte voetjes krijgt. De eigenaresse van de steiger kwam vanmorgen aan de deur omdat ik haar steiger beledigd heb. ik moest lachen omdat ik daadwerkelijk nog niet eens een eend erop heb zien zitten de afgelopen jaren. De mevrouw is boos weggegaan en wilt dat ik mijn vorige post verwijder. Dat doe ik voor haar. Ze gaf aan dat ze inmiddels een vergunning heeft, waarvoor wilde ze niet zeggen. Ik denk voor een nieuwe steiger. Gezellig, kunnen we naar elkaar zwaaien. Ze zei ook nog iets over mijn honden dat die iedereen aanvallen. Die begreep ik niet gezien er water tussen de tuin en de overkant zit.”

Hieronder de foto.

Celeberties

Gelekte foto bevestigt Spaanse zorgen: Prinses Alexia heeft écht slechte invloed op Leonor!

Verschillende nieuwsbladen uit Spanje hebben artikelen geschreven over de Spaanse prinses Leonor van 15. Ze gaat namelijk naar dezelfde school als onze eigen prinses Alexia. Het zullen klasgenootjes worden en dat is natuurlijk best bijzonder, twee prinsessen in één klas. Zelfs voor een school die ook wel de prinsessenschool genoemd wordt.

Het gaat namelijk om United World College of the Atlantic is het oudste van de United World Colleges. Dat is een groep van scholen die door middel van internationale vorming en sociaal engagement opvoeden tot verdraagzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maar Spaanse media waren niet erg te spreken over de mogelijke invloed die onze prinses op de Spaanse prinses zou hebben. De Nederlandse prinses zou “te rebels” zijn en haar ouders koppijn bezorgen hiermee.

Alexia en Leonor samen aan het chillen!
Nu blijkt dat prinses Leonor naar de school gestuurd is omdat ze een vriendje had waar haar ouder het niet mee eens waren. Rebels hoort wat ons betreft dan ook vrij goed bij de leeftijd van de dames. Toch is er een grapjurk geweest die even in moest haken op de “zorgen” van de Spaande media. Hopelijk krijgen ze deze foto daar niet te zien:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zijn André Hazes en Sarah van Soelen (al zo snel) uit elkaar?

Het lijkt erop dat André Hazes en Sarah van Soelen nu alweer uit elkaar zijn laten meerdere bronnen weten.

Als je echter op Instagram lijkt alles nog goed te gaan maar toch zeggen meerdere anonieme bronnen dat André liever als vrienden verdergaat met Sarah van Soelen.

De bronnen zeggen ook dat André Hazes en Sarah van Soelen het nieuws nog niet officieel willen maken. André Hazes bevestigt of ontkent het nieuws ook niet. Hij liet weten dat hij even geen interviews wil doen en dat ‘alles nog komt’.

André en Sarah zijn op dit moment van een vakantie op Ibiza aan het genieten en we zijn heel erg benieuwd wat er daarna gaat gebeuren…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien Meiland over nieuwe villa: ‘Ik hoop dat ik hier doodga’

Donderdag was alweer de vierde – hysterische – aflevering van ‘Chateau Meiland’ te zien. Daarin zagen we hoe Erica en Martien verhuizen naar hun huidige villa in Noordwijk en tegen allerlei problemen aan lopen. Bovendien horen we Martien een opmerking maken waar hij inmiddels allang niet meer achter staat…

“Eens kijken hoelang jullie het hier volhouden”
Bestelde ornamenten die te groot blijken. Meubels die niet in het interieur passen. De problemen stapelen zich op tijdens de verhuizing naar de nieuwe woning. Toch pakken Erica en Martien met het nodige geklaag door. Het levert weer beelden op om van te smullen.

Nadat de verhuiswagen volledig leeg is gehaald, is het tijd voor champagne. “Eens kijken hoelang jullie het hier volhouden”, zegt Maxime sceptisch. Martien hoopt langer dan in het vorige huis. De boerderij in Hengelo moesten de Meilandjes namelijk verlaten door problemen met vergunningen. “De vorige keer in Hengelo zeiden jullie allemaal: ‘Twee jaar houden jullie het hier vol.’ Het werden uiteindelijk tien maanden, dankzij de gemeente Bronckhorst”, zegt Martien snerend.

De moeder van Erica komt ook nog even op bezoek. Onderweg naar het nieuwe huis hebben moeder en dochter een emotioneel gesprek. “Ik heb zo’n idee dat het niet meer lang duurt”, zegt de moeder van Erica. Het gaat namelijk niet goed met haar gezondheid. “Ik ben blij dat je er nog bent en dat je toch nog even kan komen kijken”, reageert Erica positief.

Eenmaal aangekomen bij de hypermoderne villa krijgt moeders een rondleiding van Martien en Erica. “Dit is het eindstation van jullie?” vraagt de moeder van Erica. Martien reageert duidelijk: “Ik hoop dat ik hier doodga.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending