Zien: Herman Brusselmans in diepe rouw en zwaar aangeslagen
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Herman Brusselmans in diepe rouw en zwaar aangeslagen

Herman Brusselmans is in diepe rouw. Hij rouwt om het verlies van Pieter Aspe.

Herman Brusselmans is zwaar aangeslagen door de dood van schrijver Pieter Aspe. “Ik heb Pierre best goed gekend. Ik sprak elk jaar met hem af op de Boekenbeurs om samen te roken. Fijne momenten”, vertelt Herman in Het Laatste Nieuws.

Herman zegt ook dat het respect tussen hen beiden groot was, ondanks dat wat ze deden totaal verschillend was. De dood van Pieter Aspe noemt Herman een heel groot verlies voor de literatuurwereld.

“Je kan hem ergens vergelijken met ‘F.C. De Kampioenen’. Veel mensen kijken erop neer, maar de fans zijn waanzinnig loyaal.”

Celeberties

Fans denken dat Rico Verhoeven zich gaat bekeren tot de islam

Rico Verhoeven ziet er de laatste tijd heel anders uit en de meningen over zijn nieuwe look zijn heel verdeeld. De kickbokser liet zijn baard staan en fans herkennen hem nog nauwelijks. Sommige mensen vinden zelfs dat hij zo veranderd is, dat het wel lijkt dat hij van afkomst veranderde.

Rico Verhoeven vraagt zijn fans wat hij moet doen. De spierbundel schrijft: “We hebben geen spiegel nodig die terug wijst, vergeet het verleden wat er is gedaan en dat is dat. Tijd om te scheren of te houden?”

Verkeerde keelgat

Wanneer een fan schrijft dat hij dan maar meteen ‘moslim’ moet worden, is het hek van de dam. Iemand wijst de volger meteen terecht: “Wat heeft een baard laten staan met moslims te maken?” Een andere geërgerde fan haakt in: “Sinterklaas heeft ook een baard en onze koning ook! Wat is je punt eigenlijk?”

Houden of scheren?

Ook de volgers kunnen maar geen beslissing nemen. Mensen geven massaal advies maar kunnen het niet eens worden over houden of scheren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ergste nachtmerrie Martien Meiland realiteit: vrachtwagen Meiland-wijn omgekanteld

Martien Meiland zit in zak en as. Een vrachtwagen bommetjesvol Meiland-wijn is omgekieperd op de snelweg. Niemand raakte gewond, maar de kasteelheer pakte wel een zware schrik.

Martien deelt op de sociale media enkele kiekjes van de nasleep. Hij schrijft: “Wat erg! De vrachtwagen vol Meiland-wijnen is gekanteld. Gelukkig is de chauffeur ongedeerd.”

vrachtwagen Meiland wijn gekanteld

 

De kasteelheer vervolgt: “De wijnen gaan even terug voor een kwaliteitscheck. We laten het jullie weten zodra deze weer op voorraad zijn. Maar eerst een doosje naar de chauffeur.”

In het najaar van 2019 lanceerde de realityshow familie een eigen wijn: La familie Meiland. Na uitgebreid proeven koos de familie voor een rosé, een Merlot en een Chardonnay.

tekst van Martien na ongeluk

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Lang Leve de Liefde-kijkers woedend om deze Complotgekkie

Als we het over Lang Leve de Liefde hebben dan hebben we het eigenlijk altijd over de hilarische momenten en situaties die zich in het tv-programma afspelen. Ditmaal weinig gelach, maar juist een hoop woede en frustratie onder de kijkers van de reality show.

Complotdenker is tegen vaccins
Vandaag kijken we naar een fragment van deelnemers Luc en Marion waar je nekharen van overeind gaan staan. Al snel gaat het gesprek tussen de twee over de pandemie en precies op dat moment veranderd Marion haar hele houding.

Want wat blijkt? Marion is een complotdenker van de bovenste plank. Het feit dat Luc zijn eigen moeder aan de ziekte is overleden kan rekenen op een minuscuul beetje sympathie, maar Marion gaat liever door op het vaccin zelf.

Lang Leve de Liefde kijkers woedend om Complotgekkie 1

Woedende reacties op internet
De houding van Marion kan op weinig begrip van de kijkers rekenen. Het is oké dat je misschien twijfels hebt over het nemen van een vaccin, maar Marion gaat van nul naar honderd in de complotgekkies modus.

Zo weet Marion maar al te goed wat er in het vaccin zit – ondanks dat de bijsluiters vrij op internet publieke inzichtelijk zijn – en kan ze naar eigen zeggen nooit met een man zijn die wel gevaccineerd is.

Tja, we wisten dat de corona-ontkenners een beetje gek waren, maar Marion slaat echt alles… Bekijk de tenenkrommende beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Trending