ZIEN: Het veranderende gezicht van Sarah van Soelen door de jaren heen!
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Het veranderende gezicht van Sarah van Soelen door de jaren heen!

Sarah van Soelen is een naam die de afgelopen weken behoorlijk vaak genoemd is in de roddelmedia. Dit komt doordat het de nieuwe vlam van André Hazes is. Mocht je dat nog niet hebben meegekregen. Ná het incident van 3 maanden met Bridget Maasland vorig jaar kwam André Hazes weer terug bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg.

Helaas heeft dat alles niet zo lang geduurd en kwam ene Sarah op zijn pad die sinds haar bekendheid plots een influencer geworden is. Ze heeft inmiddels al 105.000 volgers op Instagram. En als we de dame goed bekijken dan zien we een hoop overeenkomsten met andere influencers. Zo heeft deze dame ook het een en ander laten doen aan haar gezicht.

Sarah van Soelen en haar ingrepen
Natuurlijk zijn we dan altijd benieuwd hoe het er allemaal uitzag vóór de dokter begon te rommelen. En gelukkig waren er een aantal jaren geleden ook al genoeg camera’s op de wereld om dat allemaal vast te leggen. Zoals hieronder bij Jaimie Vaes maar ook bij bijvoorbeeld Gaby Blaaser. In de video onder de onderstaande foto is bijvoorbeeld te zien dat ze haar jukbeenderen opgespoten heeft… dat kan blijkbaar ook nog. Ook zijn haar lippen niet van hetzelfde formaat als een paar jaar geleden:

Celeberties

Gerucht: Monique Westenberg heeft relatie met déze BN’er

André Hazes springt van vrouw naar vrouw en lijkt er maar geen genoeg van te krijgen. Zijn ex-verloofde Monique is heel anders: zij heeft maar één grote liefde in haar leven en dat is haar zoontje André. Of is er toch nog iemand anders?

Oogje op elkaar?
Shownieuws weet dat er opnieuw geruchten rondgaan over een liefde tussen Monique en Tino Martin! En dat terwijl de volkszanger voor zover bekend nog steeds gelukkig is met zijn vriendin Kimberly.

Het gerucht over de ontluikende liefde tussen Monique en Tino stak voor het eerst de kop op in 2019, toen Monique en André Hazes uit elkaar gingen en de jonge volkszanger verder ging met Bridget Maasland. Uiteraard was van het gerucht niets waar. Toch wordt nu opnieuw beweerd dat Monique en Tino een oogje op elkaar hebben.
Volgers reageren op berichten van Tino op Instagram onder andere met: ,,Jij en Mo! Blijf van de drank af, doe haar dat niet weer aan. Ik zei heel lang geleden, oh dat zou een goeie match zijn, Tino en Mo. En YESS! Veel geluk samen.”

Reactie Kimberly
Ook Kimberly reageert op het gerucht, die er gelukkig smakelijk om kan lachen en haar vriend niet meteen verdenkt van vreemdgaan. ,,Thee met dubbel suiker, casino wit mét boter en rosbief en niet te vroeg de gordijnen open ’s morgens! Prettige wedstrijd, Monique”, schrijft zij.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maxime Meiland deelt een vreselijke ervaring

Maxime heeft naar eigen zeggen een ‘vreselijke’ ervaring op haar nieuwe toilet achter de rug. Op Instagram deelt zij een video waarin zij vertelt over het incident.

,,Hé jongens, ik moet dit verhaal toch gaan vertellen. Het is een beetje dom en gênant, maar ook wel geestig, want wie overkomt dat nou?”

,,Wij hebben een heel mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Wij hebben deze roomspray gekocht (geurstokjes, red.) en hier stonden allemaal toiletrollen. Misschien voel je hem al aankomen…”

,,Toen Lee gisteren op de wc zat, was de wc-rol op. Hij pakt er dus een achter de roomspray-houder en doet dat op de rol. Hij krijgt opeens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook en toen dacht ik: ik heb blaasontsteking.”

Al gauw kwam het stel erachter wat de boosdoener voor hun brandende bips was: de vloeistof van de geurstokjeshouder bleek in het toiletpapier te zitten.

,,Hij zei toen: ‘Volgens mij is het toch omdat het ontzettend gelekt heeft op de wc-rol.’ We stonden gisteren dus in vuur en vlam van onder.”

,,Het is echt vreselijk. Mensen, kijk uit. Het is ook nog gevaarlijk trouwens.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maxime Meiland trekt jurkje aan waar mannen héél blij van worden!

Maxime Meiland doet het op zakelijk vlak erg goed. Op Instagram heeft ze een gigantisch aantal volgers weten te verzamelen waardoor ze tegen betaling reclame kan gaan maken voor producten. Maar dat was natuurlijk nog niet genoeg. De blondine is namelijk ook van start gegaan met haar eigen kledinglijn. Ze wil hiermee haar eigen ingeving geven aan kleding voor vrouwen. Maar toen de eerste samples bekend waren bleek alles gewoon rechtstreeks van AliExpress geplukt te zijn. Niet heel netjes natuurlijk, mocht dit ook echt waar zijn. De lijn is nu online gegooid en het blijkt wel degelijk dezelfde kleding te zijn, met wat kleine aanpassingen zegt ze zelf.

De kledinglijn van Maxime Meiland
De kasteelvrouw heeft een verklaring gegeven aan RTL Boulevard. Ze zegt dat de stoffen uit een Chinese fabriek komt, hierdoor zouden diezelfde stoffen ook op AliExpress kunnen staan. Ze had hier nog een eigen zwaai aan willen geven waardoor het toch iets van haarzelf is. Op social media heeft de blondine al wat van haar werken laten zien, en de laatste krijgt toch wel erg veel lof van haar mannelijke fans. Dat begrijpen we best (foto onderaan dit artikel).

Gevonden bij ome Ali?
In de reacties is al veel te lezen of dit kledingstuk ook bij ome Ali te koop is. Een paar speurders hebben inderdaad een jurkje gevonden die wel erg veel lijkt op het jurkje dat de blondine uit het Franse kasteel aan heeft. Hiervan is een screenshot onder haar eigen foto van te zien. De ‘Celine Top’ staat op haar eigen website te koop voor 69 euro. De vermeende Ali-versie staat te koop voor 31,22 euro.

Doorgaan met lezen

Trending