Zien: Hugo de Jonge blijkt gigantisch groot geschapen te zijn!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Hugo de Jonge blijkt gigantisch groot geschapen te zijn!

Bij Beau van Erven Dorens werd de kledingstijl van verschillende politici besproken gisteren, waaronder Hugo de Jonge. Gerard Joling zat ook aan de tafel van Beau dus het gesprek kon alle kanten op gaan. En wat bleek, het ging precies die kant op waarvan je het zou verwachten. Beau trapte al gauw af: “We moeten het heel even over Hugo hebben, want die deed er ook alles aan om sportief tevoorschijn te komen.

Hij droeg hele strakke broeken.” Arno Kantelberg was ook aanwezig, ex-hoofdredacteur Esquire, en reageert: “Ja, dit is de politicus als pauw, hè? Dit is geen broek meer, dit is een legging. Dat kan tegenwoordig, hè? Er zit stretch in de denim.” Zoals je wel ziet, een tikkeltje afgunstig tegenover de leggings van Hugo. Maar er schijnt nu een hele hoop aan Hugo te zien met deze onwijs strakke spijkerbroeken. Onder andere dat hij linksdragend is.

Hugo de Jonge blijkt linksdragend te zijn!

Arno zegt: “Hier valt het op zich wel mee, maar we kunnen wel zien bij De Jonge dat hij… Politiek is hij rechts georiënteerd, maar we weten nu ook dankzij die broeken dat hij linksdragend is.” Gerard reageert hier natuurlijk gelijk op: “En redelijk geschapen ook als je toch De Jonge van je achternaam heet!” Beau vraagt zich af wat er achter die broeken zit. Qua idee dan. Hij zegt: “Maar die strakke broeken, daar zit toch ook een idee achter?” Arno meent: “Nou, hij is een pauw. Hij is parmantig. Hij is gespierd, een sportman. Hij kwam zelfs één keer bij het Catshuis in wielerkleding. Als je als man durft om in… Dan ben je een soort leverworst, dat moet je echt durven.” Hieronder is Hugo te bewonderen in zijn strakke broek. Zie jij of hij links- of rechtsdragend is?

Celeberties

‘Er komt een einde aan de lockdown’ Kort geding tegen de Nederlandse staat

Advocaat Bart Maes bereidt een kort geding voor over de plotselinge invoering van de lockdown. „Het wordt een kort geding tegen de algehele lockdown en het moment van aankondiging, een week voor kerst”, zegt de advocaat.

Maes verwacht dat de spoedprocedure tegen de Nederlandse staat al komende week dient bij de rechtbank in Den Haag. Hij noemt de plotselinge invoering van de lockdown ‘een klap in het gezicht’. „Het is een drama voor winkeliers, restauranthouders, hoteliers en studenten. Zij zitten nu in de rats. Ik kom op voor de belangen van deze ondernemers en jongeren.” Al tijdens de persconferentie van gisteravond werd Maes naar eigen zeggen benaderd door burgers, ondernemers en studenten.

Maes is vandaag al bezig met een concept van de dagvaarding. Morgen stuurt hij deze dagvaarding naar de rechtbank in Den Haag. Hij hoopt vervolgens op dinsdag een datum voor de behandeling van het kort geding te krijgen.

In de conceptdagvaarding voor het kort geding stelt Maes onder meer aan de orde dat grondrechten alleen tijdelijk mogen worden ingeperkt, maar dat de coronamaatregelen alsmaar voortduren. „Volgende keer komt er weer een nieuwe variant”, zegt hij daarover.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Foto’s van Anne Rose, de nieuwste bloedmooie vriendin van André Hazes!

Meneer Hazes weet de showbizzwereld nooit te vervelen. Al maandenlang spelen de gekste geruchten in de media over vermeende relatiebreuken en herenigingen. De zanger heeft vorig jaar behoorlijk wat los gemaakt toen hij plots 3 maanden een relatie had met de veel oudere Bridget Maasland. Vervolgens kwam hij terug bij Monique, vroeg hij haar ten huwelijk en ging hij er weer vandoor met Sarah van Soelen.

Wekenlang heerst er al de vraag of de zanger Kerst gaat vieren met Sarah of Monique. Beide lijken te denken met de winst er vandoor te gaan. Maar André is André niet wanneer hij gewoonweg het compleet tegenovergestelde doet van wat iedereen maar kan verwachten. Want daar is plots Anne Rose, vriendin van de familie, ook van Sarah en Monique. De zanger is al meerdere malen met de brunette gespot. Nu blijkt dat de brunette en de zanger zelfs al een weekendje weg geboekt hebben.

Anne Rose, de nieuwe vriendin van André!

De vraag heerst nu dus, wie is deze dame? De brunette en nieuwe vriendin van Hazes lijkt niet veel weg te geven online. Haar profiel op Instagram is afgeschermd maar er valt wel te lezen dat ze ‘Sales manager’ bij ‘MAMA KELLY’ is in Amsterdam. Een soort over de top-roze restaurant met als motto: “Pink is not just a color it’s an attitude.” Dan weet je het wel. Nu schijnt het ook zo te zijn dat de dame de administratie van Rachel doet. Vandaar dat ze waarschijnlijk veel in contact is gekomen met André. En misschien is Anne zelfs de reden dat André zo vaak bij zijn moeder is de laatste tijd. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer laat weten dat de brunette bevriend is (nu waarschijnlijk was) met Monique én Sarah. Hieronder foto’s, onder de video van Coldeweijer die de nieuwe aanwinst van André uitvoerig bespreekt:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Kim Feenstra showt haar bloedhete vakantiefoto’s in bikini!

Kim Feenstra is een Nederlands topmodel. Feenstra deed in het voorjaar van 2007 mee aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed. Later in de uitzending bekende Feenstra dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad.

Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde Feenstra perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages.

Deze zomer is ze op vakantie geweest en deelde ze even met haar Instagram-volgers. Deze foto’s willen we je niet onthouden!

View this post on Instagram

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending