ZIEN: Iris Hond gaat helemaal uit de kleren voor de camera
Connect with us

WOW

ZIEN: Iris Hond gaat helemaal uit de kleren voor de camera

We kennen Iris Hond allemaal wel vanwege haar prachtige pianostukken maar ook van de mooie teksten die zij maakt. Ook zingt ze en is ze componist.

Maar ze werd een tijdje geleden nog bekender omdat er veel ophef is over haar en Marco Borsato want Iris en Marco zouden samen een affaire hebben gehad.

We weten inmiddels ook allemaal wel dat Marco meerder affaires heeft gehad en daardoor verdween de aandacht rond Iris Hond ook wel eenbeetje.

Bijna heel Nederland kent haar nu inmiddels wel.

Iris Hond staat model voor Flair

Met fotograaf Bart Honingh heeft Iris nu een aantal foto’s laten maken voor het blad Flair en ze heeft daar een kleine preview van op haar instagram gedeeld. Wanneer de definitieve foto’s uit zullen komen is nog niet bekend maar wij kunnen er zeker niet op wachten!

Meest bekeken

Zien: André Hazes heeft schijt aan regels Nederland en gaat op vakantie

Reisadvies Spanje | Ministerie van Buitenlandse Zaken
Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet om niet naar het buitenland te reizen. Reis ook niet vanuit het buitenland naar Nederland als dat niet echt nodig is. Het dragen van mondkapjes is overal verplicht in Spanje, dus ook in de openlucht. Lees het hele reisadvies. Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’.

En wat doet onze André?

André Hazes (27) en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen (25) zijn op Schiphol in een vliegtuig richting het zonnige Ibiza gestapt.

Het is de eerste liefdesvakantie van het stel, dat de laatste weken doorlopend in de belangstelling staat vanwege de breuk van de zanger met zijn verloofde Monique Westenberg.

Story-fotograaf Edwin Smulders fotografeerde André en Sarah toen ze aan boord van het toestel stapten. De twee maakten een verliefde indruk terwijl de zanger zijn vriendin door de menigte bij de gate richting het vliegtuig loodste. In de eerstvolgende editie van Story zijn komende week meer foto’s te zien.

Onafscheidelijk
Begin maart onthulde weekblad Story dat André Hazes definitief weg was bij Monique Westenberg; hun verloving was daarmee verbroken. De zanger bleek innig contact te onderhouden met Sarah, de dochter van vrienden van André. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk. De zanger is op woningjacht in de omgeving van Rotterdam, om in de buurt te kunnen blijven van zijn zoontje André jr. (4), die bij Monique woont.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ophef om deze foto: Maxime Meiland gekiekt zonder bovenkleding!

Maxime Meiland, het is tegenwoordig bijna onmogelijk om haar niet te kennen. Ze komt namelijk uit een van de meest bekende gezinnen van Nederland, de Meilandjes. Door haar vader, Martien Meiland, staat het gezin behoorlijk in de spotlights sinds een paar jaar. Ze werden allereerst al een klein beetje bekend door het programma “Ik Vertrek”. Maar toen het gezin besloot om een Chateau te kopen in Frankrijk waren ze pas écht een hit.

Sindsdien zijn ze niet meer van de Nederlandse televisie te slaan en wordt hun privéleven op de voet gevolgd door roddelmedia. Maar nu is er behoorlijke kritiek op een van de dochters.

Maxime Meiland overladen met kritiek

Maxime is namelijk voor een shoot op de foto gegaan, maar dat zijn ietwat spannende foto’s geworden. Veel bekende Nederlanders reageren onder de foto met positieve reacties. Maar er zijn behoorlijk veel mensen die negatieve dingen achterlaten: “Mooie foto, maar gedrag van een klein kind.” en “Mooi van buiten slecht van binnen jammer.” valt er bijvoorbeeld te lezen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de rest van deze reeks:

Bron: showbizz24

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Sarah van Soelen is nú al mogelijk zwanger van onze André Hazes?

Het was weer heerlijk in de roos met de sappige nieuwtjes uit BN’er-land afgelopen tijd. Marco Borsato is weer in beeld en André Hazes is weer eens weg bij Monique Westenberg.

Dit keer heeft de jonge zanger een dame van 25 op het oog volgens vele media. Sarah van Soelen zou de gelukkige zijn.

Na al het heen en weer geschuif tussen Bridget Maasland en de moeder van zijn kind vorig jaar leeft iedereen natuurlijk extra mee met Monique.

Maar er gaat nu een roddel rond waar we toch wel een tikkeltje van schrikken wanneer dit waar zou zijn.

Roddelwebsite ‘Ditjes en Datjes’ laat meer weten over zwangerschapsgeruchten betreft de 25-jarige Sarah.

Het gerucht gaat dat de twee al het bed met elkaar deelden terwijl de zanger zijn huwelijksaanzoek aan het plannen was voor Monique.

Sarah van Soelen zwanger van André Hazes, een feit of gerucht?

Maar een suggestieve foto van de blondine doet veel vraagtekens opwekken. Ze poseert namelijk met een alcoholvrij drankje en de hashtag ‘#baby’ wordt gebruikt.

Natuurlijk kwamen direct de roddels dat Dré zijn scharrel al bezwangerd zou hebben. De roddelwebsite benadrukt dat dit éxtra pijnlijk is voor Monique, die al langere tijd bezig was om een tweede kindje te krijgen met de zanger.

Zelf heeft hij aangegeven dat dit niet het geval was en dat het bed nooit gedeeld is: “We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren..”

Bron: Ditjesendatjes

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending