Zien: Jada Borsato laat fans met open mond achter na viraal kiekje
Connect with us

Celeberties

Zien: Jada Borsato laat fans met open mond achter na viraal kiekje

Jada Borsato heeft momenteel veel aan haar hoofd, nu haar vader beschuldigd wordt voor seksueel overschrijdend gedrag. Maar dit houdt haar niet tegen om haar passies niet meer uit te voeren.

Talent

Jada is in de voetstappen van haar ouders gestapt en timmert aan de weg als bekende Nederlander. En dat niet alleen vanwege haar bekende ouders, maar zijzelf heeft ook veel talenten. Zo zingt ze de sterren van de hemel, speelt ze een rol in GTST én maakte ze haar debuut als stemactrice in ‘Happy Foot 2’.

Reacties

En dan heeft ze ook nog geluk dat ze een superknappe dame is. Eerder deze week plaatste ze een foto op haar Instagram en fans kunnen hun ogen niet geloven. Zo schrijft iemand: “Oelala, mooie benen. Je bent prachtig!”. Anderen noemen haar een ‘schoonheid’ of ‘knap’. Bekijk de foto hieronder!

Celeberties

“Linda de Mol én Jeroen Rietbergen hier tóch stiekem samen!”

Linda de Mol is Nederland ontvlucht laten verschillende nieuwskanalen weten, net zoals Jeroen Rietbergen eerder vorige maand. Laatstgenoemde zou volgens geruchten naar een peperdure kliniek in Amerika gegaan zijn, vlak na de BOOS-onthullingen. Hij zou hier heen gegaan zijn om af te kicken van zijn verslaving. Linda heeft groots aangekondigd dat de relatie tussen haar en Jeroen over en uit is.

De daar op volgende mediastorm werd haar echter teveel waardoor ze het nu even voor gezien houdt. Waarheen is nog tamelijk onbekend en giswerk, maar er zijn een hoop mensen die zich er druk mee bezighouden. Hieronder vallen natuurlijk de welbekende roddelkanalen, zoals Yvonne Coldeweijer en Jan Roos met Dennis Schouten van Roddelpraat. Eerder deze week plaatste Coldeweijer: “Linda verblijft de afgelopen dagen in Parijs. Na de BOOS-uitzending is ze samen met haar dochter in een privéjet gestapt.” Hoe ze dat weet? Dat vliegtuig is te volgen!

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen toch bij elkaar?

Dát vliegtuig, waar we het over hebben, is namelijk van broerlief John. In 2015 heeft de mediamagnaat namelijk voor 50 miljoen een nieuwe Falcon X7 gekocht met registratienummer PH-TLP (Talpa). Deze registratienummers kun je op de voet volgen waardoor je precies kunt zien waar het vliegtuig zich bevindt. Verschillende juicekanalen wisten te melden dat Rietbergen op Bonaire gespot was, maar bewijs bleef uit. Roddelpraat heeft ontdekt dat PH-TLP onlangs naar Barbados gevlogen, vlakbij Bonaire. Roddelpraat denkt hardop: “Dus wellicht bezoeken die twee elkaar daar om eens een en ander te bespreken.” Op social media denken mensen hierdoor ook dat de twee elkaar wellicht stiekem ontmoeten. Op een verzoening hoeven we volgens critici niet te rekenen: “Dat zou té schadelijk zijn voor de reputatie van Linda!”. Wil jij ook het vliegtuig volgen? Dat kan via deze link! Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Sonja Bakker door de mengel gehaald na kritische uitspraken over Gordon

Sonja Bakker is langzaam maar zeker aan het opkrabbelen nadat ze veelvuldig van plagiaat is beschuldigd. In haar nieuwe serie op YouTube heeft ze nu uitgehaald naar Gordon.

Kritiek

Sonja heeft haar werkzaamheden als voedingsgoeroe weer opgepakt. Nadat haar afval imperium door de mand viel is ze begonnen met een nieuwe YouTube show. In een nieuwe rubriek richt ze zich op bekende Nederlanders die er ‘volgens haar’ op achteruit gaan qua gezondheid.

Dit had Sonja te zeggen over Gordon: “Hij is aan het jojoën en hij heeft suikerziekte. Gordon woont nu in Dubai, reist veel, heeft een druk leven en je ziet toch hè… Het uit eten gaan! Die man gaat zóveel uit eten! Dan drinken ze toch vaak een wijntje erbij en je ziet gewoon dat het ongezond is.”

“Ik wil letterlijk even mijn zorgen over Gordon uitspreken, over zijn voedingspatroon: zorg, Gordon, dat je wat meer thuis gaat koken! Gewoon lekker je aardappeltje, sperzieboontjes, een klein stukje vlees. Daar word je echt gezonder van en fitter! En niet alleen maar dat uit eten.”

“Het is niet goed voor je! Het gaat toch weer gepaard met een wijntje, we weten hoe het gaat. Gewoon minimaal vijf keer in de week thuis kokkerellen! Gewoon even back to basic. Dat is goed voor Gordon. Niet altijd maar uit eten in die dure Dubai-restaurants, dat houdt niemand vol.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Acteur Manuel Broekman vrijuit voor aanranding

Manuel Broekman is door de rechtbank van Amsterdam vrijgesproken voor aanranding. Het OM eiste een voorwaardelijke celstraf van twee maanden, een werkstraf van 240 uur en een schadevergoeding van 2.000 euro.

In 2020 beweerde een vrouw dat ze door de acteur was aangerand. Broekman greep volgens haar in haar kruis en betastte haar borsten toen ze aan het werk was in een café. Dat gebeurde toen ze samen op de foto gingen.

De rechter oordeelt nu dat de verklaring van de vrouw niet genoeg bewijs is. De eigenaar van het café, en ook de enige getuige, zag de aanranding niet. De aanklaagster heeft twee weken om in beroep te gaan.

Broekman heeft de aantijgingen altijd ontkend. “De beschuldiging is erg hard aangekomen. Ik ben erg geschrokken.” Het is nog niet duidelijk of ook het Openbaar Ministerie zich neerlegt bij deze uitspraak.

Doorgaan met lezen

Trending