Zien: Jaimie Vaes eerlijk over relatie Lil’ Kleine: ‘Explosief’
Connect with us

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes eerlijk over relatie Lil’ Kleine: ‘Explosief’

Er gaan regelmatig geruchten dat Lil’ Kleine (26) en Jaimie Vaes (31) uit elkaar zijn. Die roddels wakkeren ze zelf aan door ook foto’s te verwijderen of elkaar zelfs te ontvolgen. De brunette geeft nu een inkijkje in de relatie van de twee in de YouTube-serie Open Kaart.

Jaimie geeft aan dat ze beiden best wel vurig zijn.’Ondanks dat ik een heel ander karakter heb dan Jorik, kan ik ook best wel de strijd opzoeken. En hij ook, dus wij kunnen best wel explosief zijn met z’n tweeën.’

Rustiger
Vaes vervolgt: ‘Dat betekent dat de hoogtepunten explosief zijn, maar de dieptepunten ook. Nu we ouders zijn geworden is dat allemaal wat rustiger. We zijn aan elkaar gewaagd, laat ik het zo zeggen.’

Tegen elkaar
Hoewel ze dus nu in een wat rustiger vaarwater zijn gekomen, was dat in het begin wel anders. ‘Iedereen had een mening en iedereen bemoeide zich ermee. Ik dacht: ik kan de wereld aan en hij ook’, verklaart Jaimie. ‘Dat konden we samen, maar soms ook tegen elkaar. We konden het ook weer geweldig goedmaken. Nu ik merk dat er ook minder afleiding is – de hele stad en wereld ligt stil – en Jorik en ik zijn veel thuis, is de rust meer wedergekeerd.’

Bron: Shownieuws, Story Beeld: Youtube, Instagram

Celeberties

Zusje van Sarah reageert op relatie van Andre Hazes en Sarah!

Julia het jongere zusje van Sarah heeft voor het eerst gereageerd op de relatie van haar oudere zus Sarah en Andre Hazes. Ze zegt niks bijzonders maar wat ons opvalt is dat waar Sarah een vast klant lijkt te zijn van de plastische chirurg, lijkt het bij Julia nog redelijk puur natuur te zijn.

Onlangs dook er een foto op van hoe Sarah er voor haar cosmetische ingrepen uitzag. Duidelijk wordt dat haar uiterlijk dan ook een flinke verandering heeft ondergaan. Wij adviseren Julia dan ook niet het voorbeeld van haar oudere zus te volgen.

Over de een vraag over de relatie van haar oudere zus Sarah met Andre Hazes was Julia kort maar krachtig en liet het volgende weten:

”Hier doe ik geen uitspraak over. Dan zal je ze echt even zelf moeten spreken!.”

Hieronder een foto van Julia en daarnaast zit de moeder van Julia en Sarah en die lijkt ook aardig verbouwd.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Binnenkijken in het liefdesnestje van André Hazes en Sarah!

Zijn Dre en Sarah al klaar voor de volgende stap? Volgens weekblad Story is de zanger op huizenjacht, en bezocht hij onlangs een appartement in Rotterdam. Gaat de zanger hier samen met zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen wonen?

Het is dik aan tussen Sarah en Dre, die op dit moment nauwelijks van elkaars zijde wijken. Na de breuk met Monique trok Hazes in de villa van Sarah’s ouders in Bergschenhoek, waar hij het héél gezellig lijkt te hebben met Sarah en de schoonfamilie.

Appartement

Toch vindt Dre het tijd om op zoek te gaan naar een plekje voor zichzelf. De zanger zou naar verluidt een penthouse in Rotterdam bezocht hebben. De plek heeft een prachtig uitzicht over de Bergse Voorplas, en leent zich perfect als liefdesnestje voor Sarah en Dre.

Monique zal in de villa in Berkel en Rodenrijs blijven wonen, en kleine André kan ook terecht in het eventuele nieuwe penthouse van Dre. Er zijn namelijk twee slaapkamers in het appartement. Een voor Dre en Sarah, en één voor de kleine.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Zo zag Rachel Hazes er vroeger uit

Vanavond start een documentaireserie over André Hazes Senior. De zanger, die in 2004 overleed, zou dit jaar zijn 70e verjaardag hebben gevierd. Natuurlijk kan Rachel Hazes niet ontbreken in deze bijzondere serie. Daarom dook Story het archief in. Is Rachel in de loop der jaren veel veranderd? Dit is hoe Rachel Hazes vroeger door het leven ging.

We kennen haar nu allemaal als de weduwe van André Hazes met rood geverfd haar, maar hoe zag Rachel Hazes er vroeger uit?

Rachel Hazes vroeger
Rachel van Galen (want dat is haar meisjesnaam) werd op 3 maart 1970 geboren in Rotterdam. Ze was van jongs af aan al een grote fan van volkszanger André Hazes, met wie ze in haar tienerjaren een relatie kreeg en later ook trouwde. Hoewel Rachel Hazes vroeger ook al rood geverfd haar had, zag ze er toen toch héél anders uit.

Kleine Rachel
Rachel deelt op Instagram een foto uit de oude doos samen met haar zus.

Doorgaan met lezen

Trending